Tehden Kassa

Kassajärjestelmä tehokkaaseen kaupankäyntiin

Tehden kassa

Suunnitteletko myymälän avaamista tai kaipaako vanha kassajärjestelmä päivittämistä?

Unohda vanhanaikainen kassakone tai kankea kassajärjestelmä! Tehdenin kaupan alalle suunniteltu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä toimii netin kautta ja tekee myynnistä sujuvaa. 

Vähittäiskaupan myymälöille erinomaisesti soveltuva kassajärjestelmä sisältää peruskassatoimintojen lisäksi monipuoliset ja helppokäyttöiset työkalut tuote- ja varastonhallintaan, raportointiin, asiakashallintaan sekä markkinointiin. Et tarvitse muita erillisiä ohjelmia, vaan saat kaikki vähittäiskaupan tarvitsemat ominaisuudet helposti samassa järjestelmässä – vain yhdellä kuukausimaksulla!

Erikoisliikkeille soveltuva kassajärjestelmä on joustava ja sopii kaikenkokoisille yrityksille, pienistä myymälöistä suuriin ketjuliikkeisiin. Tietokoneella käytettävään kassajärjestelmään voi liittää useita toimipisteitä, jolloin myös reaaliaikainen ketjunohjaus onnistuu missä ja milloin vain netin kautta. Sähköiseen kassajärjestelmään on lisäksi liitettävissä lukuisia lisäominaisuuksia, kuten laskutus, reskontra ja verkkokauppa.

Katso kassajärjestelmän demovideo

Asiantuntijamme Jussi Alare esittelee videolla Tehdenin kassajärjestelmän sekä sen hyödyt kaupan alan yrityksille. Näet samalla, miltä kassajärjestelmä näyttää ja saat käsityksen Tehdenin toiminnoista.

Jos haluat tutustua kassajärjestelmään paremmin ja selvittää soveltuuko se liiketoimintaasi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kassajärjestelmän ostajan opas

Lue asiantuntijan vinkit kassajärjestelmän valintaan!

Haluamme auttaa sinua valitsemaan myymälääsi sopivimman kassajärjestelmän. Keräsimme ostamisen tueksi helppolukuisen oppaan, jossa käsittelemme kassajärjestelmän ostoprosessin viisi vaihetta järjestelmien kartoittamisesta käyttöönottoon.

Lataa ilmainen opas ja lue vinkkimme!

Maksuton opas: Kassajärjestelmän ostajan opas

Kassajärjestelmä sujuvaan kaupan­käyntiin

Aloita

Käytä

Hyödy

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Jari Kalliokuja, Turun Tapetti ja Matto: “Tehden on vienyt yritystämme todella paljon eteenpäin”

Suomen vanhimmassa tapettien ja mattojen erikoisliikkeessä on käytetty Tehdeniä vuodesta 2018. Lue, miten Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä kirjanpitointegraatioineen on helpottanut suuren varaston katteen ja kierron seuraamista ja tukenut toiminnan suunnittelua.

Kokemuksia Tehdenistä

Kirsti Pentti, GardenLiving: "Meillä on erittäin hyvä kokemus sekä Tehdenin järjestelmästä että Tehdenillä työskentelevistä ihmisistä"

GardenLiving avasi toukokuussa 2017 Espooseen viheralan lifestyle-myymälän, josta löytyy floristiikkapalveluiden lisäksi kasveja, ruukkuja ja sisustuselementtejä. Tehden tuli Pentille tutuksi GardenLivingin kirjanpitäjän suosituksen kautta.

–Tehden erottautui muista vaihtoehdoista modulaarisuudellan. Pystyimme ottamaan järjestelmän eri elementtejä käyttöön pikkuhiljaa. Tehdenillä oli myös oikein hyvä käyttöönottokoulutus, joka pystyttiin suorittamaan etäyhteydellä, Pentti kertoo.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä.

Kassapisteen laitteet helposti meiltä!

Aloita kaupan toiminnanohjausjärjestelmän käyttö tutustumalla siihen ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Halutessasi voit jatkaa maksullista käyttöä kuukausimaksulla, joka määräytyy tarvitsemiesi kassojen ja tietojen määrän mukaan. Edullinen toiminnanohjausjärjestelmä sopii niin ominaisuuksien kuin hinnoittelunsakin puolesta sekä pienelle että suurelle yritykselle. Maksat vain siitä mitä käytät!

Kassapisteen laitteet helposti meiltä

Kassan ja verkkokaupan yhdistäminen

MyCashflow verkkokauppa

Myymälän yhdistäminen verkkokauppaan onnistuu nyt helposti Tehdenin kassajärjestelmän ja MyCashflown verkkokauppa -integraation myötä!

Suora Tehden – MyCashflow -integraatio mahdollistaa tiedonhallinnan keskittämisen yhteen järjestelmään. Tuotetiedot, varastosaldot, asiakastiedot sekä tilaukset ovat aina ajantasalla, ja manuaalinen työ jää minimiin.

Kassajärjestelmän hinta

Saat Tehden kassajärjestelmän käyttöösi edullisesti yhdellä kuukausimaksulla. Kassajärjestelmän hinta riippuu kassojen ja tietojen määrästä, sekä mahdollisesti käyttöön otettavista lisäominaisuuksista.

Tehden Kassa sopimusyrittäjille

Sopimusyrittäjien palvelussa voi yhdessä kassapisteessä toimia pääyrittäjän lisäksi useampi itsenäinen sopimusyrittäjä kirjoittaen kuitit omilla Y-tunnuksillaan ja vastaten omasta rahaliikenteestään.

Aloita kokeilu    >

Tehden Kassa

Alkaen 52 €/kk
+alv.