Varastonhallinta

Tehden kassajärjestelmän näkymä lemmikkikaupassa.

Pysy ajan tasalla varastosi tilanteesta!

Varastotilanne päivittyy koko ajan myyntien ja ostojen mukaisesti, eikä myyjän tarvitse arpoa, onko tavaraa vai ei. Jos tuotteita myydään sekä verkossa, kivijalassa että tapahtumissa, ajantasaiset saldot ovat elinehto. Varastonhallinta on helppokäyttöinen, mutta skaalaantuu myös suuren yrityksen monimutkaisempiin tarpeisiin.

Järjestelmästä näkee selkeästi, mitä on myyty ja minkä verran tuotteita kannattaa tilata lisää. Tuotesaldon laskiessa matalaksi, ohjelma voi itse ehdottaa tuotteen tilaamista.

New call-to-action

Varastonhallinnan ominaisuudet

Varastot

Varasto on yhden toimipisteen käytössä tai usean toimipisteen yhteinen. Yhdellä toimipisteellä voi myös olla erityyppisiä varastoja, kuten itsepalveluvarasto ja palveluvarasto.

Tuotteita voi varastonhallinnan avulla helposti siirtää varastosta toiseen sekä kirjata tavaraa omaan käyttöön. 

Inventointi ja vastaanotto

Inventointi hoituu helposti, kun tuotteen voi hakea joko viivakoodin tai tuotenimen perusteella. Tuotteen saldot pysyvät aina ajantasalla, kun myynti vähentää saldoa ja tavaran vastaanottaminen lisää sitä. Voit hoitaa inventoinnin myös kokonaan mobiilisti inventointisovelluksellamme.

Varastokirjanpitoraportilla saat selville varaston arvon minä tahansa päivämääränä.

Hyllypaikat

Tuotteille voi luoda varastoon hyllypaikat numeron tai koodin avulla. Yhdellä tuotteella voi olla useampi hyllypaikka, mutta yksi on tuotteen oletushyllypaikka.

Hyllypaikat on suunniteltu toimimaan myös itsepalvelumyymälässä, jossa ei voida tietää, miltä tuotteen useista hyllypaikoista asiakas on tuotteen kerännyt.

Tutustu Tehdeniin ilmaiseksi

Kokeile Tehdeniä ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi.
Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.
Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla – aloita vaikka heti!