Varastonhallinta

B2B-verkkokaupan varastonhallinta Tehdenillä.

Nykyaikainen varastonhallinta auttaa sinua pysymään ajan tasalla varastosi tilanteesta.

Varastonhallintaohjelman avulla varastotilanne päivittyy koko ajan myyntien ja ostojen mukaisesti, eikä myyjän tarvitse arpoa, onko tavaraa vai ei. Jos tuotteita myydään sekä verkossa, kivijalassa että tapahtumissa, ajantasaiset varastosaldot ovat elinehto. Tehdenin varastonhallinta on helppokäyttöinen ja skaalaantuu myös suuren yrityksen monimutkaisempiin tarpeisiin.

Järjestelmästä näkee selkeästi, mitä on myyty ja minkä verran tuotteita kannattaa tilata lisää. Tuotesaldon laskiessa matalaksi varastonhallintaohjelma voi itse ehdottaa tuotteen tilaamista.

Maksuttomalla sovelluksella hoidat hyllytyksen, keräilyn ja inventoinnin myös täysin mobiilisti. Saat kauttamme lisäksi tehokkaan varastokäyttöön suunnitelluun käsipäätteen. Ota yhteyttä, me autamme yritystäsi tuomaan varastonhallinnan nykyaikaan ja tekemään siitä entistäkin kustannustehokkaampaa.

Varastonhallinnan ominaisuudet

Varastot

Varasto on yhden toimipisteen käytössä tai usean toimipisteen yhteinen. Yhdellä toimipisteellä voi myös olla erityyppisiä varastoja, kuten itsepalveluvarasto ja palveluvarasto.

Tuotteita voi varastonhallinnan avulla helposti siirtää varastosta toiseen sekä kirjata tavaraa omaan käyttöön.

Inventointi ja vastaanotto

Inventointi hoituu helposti, kun tuotteen voi hakea joko viivakoodin tai tuotenimen perusteella. Tuotteen saldot pysyvät aina ajantasalla, kun myynti vähentää saldoa ja tavaran vastaanottaminen lisää sitä. Voit hoitaa inventoinnin, hyllytyksen ja keräilyn myös kokonaan mobiilisti varastosovelluksellamme.

Varastokirjanpitoraportilla saat selville varaston arvon minä tahansa päivämääränä.

Hyllypaikat

Nimeä hyllypaikat numerolla tai koodilla. Yhdellä tuotteella voi olla useampi hyllypaikka, joista yksi on oletushyllypaikka. Hyllypaikat toimivat myös itsepalvelumyymälässä, jossa asiakas voi kerätä tuotteen miltä tahansa sen useista hyllypaikoista. 

Keräilyssä ja hyllytyksessä käytössä myös väliaikaiset hyllpaikat eli ns. kori- ja kärrysaldot.

Tehokas varastonhallinta

Opas varastoprosessien virtaviivaistamiseen
Käsipääte varastonhallintaan

Tehosta varastonhallintaa käsipäätteellä

Kestävään ja viivakoodeja nopeasti skannaavaan käsipäätteeseen ladatulla ilmaisella varastosovelluksellamme helpotat tiedon kulkua, lisäät työtyytyväisyyttä ja tehostat toimintaa:

Mobiili-inventointi ja varastonhallinta

Tällä videolla asiakkaamme Turun Tukikohta kertoo kokemuksistaan käsipäätteen käytöstä inventoinnissa ja varastonhallinnassa. Selkeät hyllypaikat ja ketterä käsipääte auttavat parantamaan varaston ja liiketoiminnan kustannustehokkuutta. 

Katso video ja tutustu kokemuksiin.

Tehden_varastonhallintasovellus_PDA

Ratkaise varastonhallinnan ja inventoinnin haasteet

Tarkka ja reaaliaikainen varastonhallinta on yksi kilpailukyvyn perusta jokaiselle kaupan alan yritykselle. 

Lue blogistamme, mitkä neljä varastonhallinnan ja inventoinnin perinteistä ongelmaa käsipäätteellä voi ratkaista.