Tehden ERP -toiminnanohjausjärjestelmä

Ketterä toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle

Kotimainen Tehden ERP tukee yrityksesi johtamista ja tuloksellista liiketoimintaa. Tehokkaan ja monipuolisen toiminnanohjausjärjestelmän avulla automatisoit toistuvat prosessit ja parannat liiketoimintasi ennustettavuutta. Järjestelmässä on erityisesti huomioitu suomalaisten kaupanalan yritysten tarpeet.

Lisäksi pilvipalveluna toimiva ERP-järjestelmä muokkautuu joustavasti yrityksesi eri elinkaaren vaiheisiin. Tehdenillä saat ryhtiä ja raameja tilausten ja toimitusten hallintaan.

tehden-erp

Skaalautuva toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa liiketoimintamenestyksen

Tehden ERP on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa kaikki tehokkaaseen kaupankäyntiin, tuote- ja varastonhallintaan, inventointiin ja toiminnan suunnitteluun tarvittavat ominaisuudet nopeasti, helposti ja turvallisesti pilvipalveluna. Saat siis kaikki yrityksesi toiminnot samassa järjestelmässä.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja monipuolinen työväline pk-yritysten, erikoisliikkeiden, B2B-yritysten ja ketjuliikkeiden toiminnanohjaukseen ja toimitusketjun hallintaan.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu kaupan alan yritysten vaatimuksiin. Se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, suurista tukkumyymälöistä ja ketjuliikkeistä pienempiin, erikoistuneisiin verkkokauppoihin ja maahantuontiin.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ratkaisu kaupan alan muuttuviin tarpeisiin, sillä se skaalautuu yrityksen toimintaan ja lisäominaisuuksia ja integroituvia järjestelmiä voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen liiketoimintaan:

  • tuotehallinta ja kattava varastonhallinta (myös mobiilisti Tehden-sovelluksessa)
  • toimittajahallinta
  • osto- ja myyntitilausjärjestelmä
  • laskutus
  • laajat raportointimahdollisuudet 

Saat tämän kaiken yhdellä kuukausimaksulla! Et siis tarvitse enää erillisiä ohjelmistoja, joten tällä kokonaisratkaisulla saat myös merkittäviä kustannussäästöjä. 

Samaan kokonaisjärjestelmään voit valita lisäksi kassan, ajanvarausjärjestelmän, integroidut logistiikkapalvelut, Tullin vaatimat Intrastat-raportit, Tehden CRM:n sekä taloushallinnon ratkaisun. 

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa – ei mikään vuoden kestävä ohjelmistoprojekti. Eikä järjestelmän käyttökään edellytä tietotekniikan tutkintoa. Tehdenin ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja tekninen tuki varmistavat sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Tehden ERP tutuksi - varaa ilmainen etäesittely

Varaa Tehdenin etäesittely

Harkitsetko toiminnanohjausjärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Haluaisitko selvittää, tarjoaako Tehden ERP kaikki ominaisuudet, joita liiketoimintasi tueksi tarvitset? Kaipaatko tarkkaa tietoa siitä, mikä toiminnanohjausjärjestelmän hinnaksi tarvitsemillasi lisäominaisuuksilla tulisi? Miten Tehden helpottaa inventaarion tekemistä?

Varaa aika ilmaiseen etäesittelyyn. Pääset itse kokeilemaan ratkaisuamme ja esittämään asiantuntijallemme täsmäkysymyksiä siitä, miten Tehden ERP tehostaa sinun yrityksesi toimintaa.

Varaa etäesittely >

Tehden ERP skaalautuu ja joustaa moneen liiketoimintaan

B2B-liiketoiminta

Verkkokauppa

Ketjuliike

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Tehdenin asiakkaita ovat muun muassa MotonetAD VaraosaMaailma, Suomi TelineLeluliike CasagrandeTurun Tapetti ja Matto ja GardenLiving. Ota selvää, miten Tehden helpottaa eri alojen ja kokoluokkien yritysten arkea.

Tehden ERP tutuksi - kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan

Aloita

Käytä

Hyödy