Webinaaritallenteet

Sujuvoita prosesseja ja Tehdenin käyttöä webinaariemme avulla

Asiantuntijawebinaareissamme käydään läpi Tehdenin eri osa-alueiden tehokkaimpia käyttötapoja: miten tehostat Tehdenillä sekä arjen rutiineja että harvinaisempia työvaiheita. Osa webinaareistamme käsittelee kaupan alan yritysten prosessien toimivuutta myös yleisemmällä tasolla, eli webinaareistamme hyötyvät myös muut kuin Tehden-ohjelmistoa jo käyttävät yritykset. 

Miten kulunvalvonta PIN-koodilla ja Liity jäseneksi -ominaisuus auttavat automatisoimaan liikuntakeskuksen arjen rutiineja ja parantavat asiakaskokemusta? Demoamme Liity jäseneksi -ominaisuudella myynti- ja laskutusvaiheessa saavutettavaa ajansäästöä sekä kulunvalvonnan PIN-koodin toimintaa.

Asiantuntijoina liikunta-alan tuotepäällikkö Marianne Taponen sekä palvelupäällikkö Maarit Vuorte, Tehden Oy.

Webinaari järjestettiin 20.4.2023.

Lue lisää: Opas yrittäjälle: Kuntosalin automaatiot

Työläs vuodenvaihteen inventointi on useissa yrityksissä ikuinen murheenkryyni. Suunnitelmallisesti toimimalla yritys voi kiertävällä inventoinnilla helpottaa työtaakkaa sekä parantaa merkittävästi asiakastyytyväisyyttä ja säästää aikaa ja rahaa.

Asiantuntijana kahdenkymmenen vuoden kokemuksella kaupan alan tuotepäällikkö Mikko Luukkonen, Tehden Oy.

Lue lisää: Voiko julkinen paikkansapitävä saatavuustieto olla kilpailuetu vuonna 2023?

Miten varastokäyttöön suunniteltu käsipääte nopeuttaa hyllytys- ja keräilyprosesseja? Demoamme käsipäätteen käyttöä ja hyötyjä erityisesti osana inventointia.

Asiantuntijoina kaupan alan tuotepäällikkö Mikko Luukkonen sekä kaupan alan projektipäällikkö Heidi Mäntylä, Tehden Oy.

Lue lisää: Käsipääte nopeuttaa inventointia ja tehostaa varastonhallintaa

Pysy kartalla tulevista webinaareista - tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme uutiskirjeen tilaajille parin kuukauden välein tuoreimmat kuulumisemme ohjelmisto- ja henkilöstörintamalta. Uutiskirjeen kautta pysyt ajan tasalla myös tulevista webinaareista, avoimista työpaikoista sekä mahdollisista kampanjoistamme

Heräsikö kiinnostus - klikkaa itsesi Tehdenin esittelyyn!

Etäesittelyn toteutus:

Asiantuntijamme soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden kautta tutustumaan Tehden-ohjelmistoon ja siihen, miten se voisi soveltua sinun liiketoimintaasi. Etäesittelyn kesto on 15 – 30 minuuttia.

Etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.