Verkkokauppaintegraatiot

Kassajärjestelmään integroitu verkkokauppa poistaa manuaalista työtä, vähentää virheitä ja tekee varastonhallinnasta aidosti reaaliaikaista. Monikanavaisessa myynnissä verkkokauppaintegraatio on kasvun mahdollistaja.

 

MyCashflow

Aidosti helppokäyttöinen verkkokauppaohjelmisto. Jo yli 1 500 kauppiaan valinta oman verkkokaupan ylläpitämiseen. Saatavilla Tehden-kassajärjestelmän ja MyCashflow-verkkokaupan integraatio.

Magento 2

Magento on yksi maailman suosituimpia verkkokauppa-alustoja, ja se soveltuu hyvin yrityksille, jotka käyvät kauppaa samanaikaisesti netissä sekä kivijalkamyymälöissä. Saatavilla nyt myös integraatio Tehdenin kassajärjestelmään kumppanimme Codaone:n toteuttamana.

WooCommerce, Shopify ja Magento 1.9

Tällä hetkellä pilotoimme Tehden integraatioita WooCommerce-, Liana®Cloud Commerce-, Evolution Solutions- ja Shopify- ja Magento 1.9- ohjelmistoihin. Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä myyntijohtajaamme Jussi Alare:hen!

Tehden Verkkokauppa

Liikunta-alalle suunnattu verkkokauppa toimii saumattomasti Tehden Liikunta -ohjelmiston kanssa, jolloin mm. tuote- ja asiakastiedot ovat kaikki samassa kokonaisuudessa. Vaivaton ratkaisu sarja- ja kausikorttien ja oheistuotteiden myyntiin.

Maksaminen

Poplatek

Poplatek on suomalainen maksamisen ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka tekee maksujen vastaanottamisesta helppoa, luotettavaa ja turvallista.

Verifone

Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. 

Checkout Finland

Checkout Finland on joustava verkkokaupan maksunvälityspalvelu. Checkout-verkkomaksut kytkettävissä Tehdenin liikunta-alan asiakkaille, joilla käytössä Tehden verkkokauppa.