Tehden Oy

Laadukkaita ohjelmistoja pilvipalveluna yrityksille

Tehden Oy:n perustajat ja yrittäjät Heli Nykänen ja Teemu Juntunen

Tehden on vuonna 2007 perustettu suomalainen uuden ajan ohjelmistotalo, joka tarjoaa liiketoimintaa tehostavia yritysohjelmistoja. Tehden-pilvipalvelu syntyi vuonna 2013 turkulaisen yrittäjäpariskunnan Heli Nykäsen ja Teemu Juntusen halusta kehittää työkalu, joka aidosti auttaa yrittäjiä jokapäiväisessä työssä.

Tehden työllistää parhaillaan lähes 50 henkilöä Turussa, ja ohjelmistot suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa.

Tänään jo yli 700 yritystä käyttää Tehdenin pilvipalveluna toimivaa toiminnanohjausjärjestelmää (SaaS ERP) kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaamme ovat mm. kaupanliikunnan ja kauneuden alan yrityksiä. Suurin asiakkaamme on Broman Group -konserni, johon kuuluu tunnettuja ketjuja kuten Motonet ja AD VaraosaMaailma.

Tehdenin arvot

Asiantuntija

Asiakas saa Tehdeniltä aikaa säästävän, helppokäyttöisen järjestelmän sekä asiantuntevaa palvelua myynnissä, asiakastuessa ja käyttöönotossa. Tehden on asiantuntija järjestelmän suunnittelussa ja ylläpidossa sekä tuntee asiakkaidensa liiketoimintatarpeet.

Rento, reilu ja joustava

Asiakas saa Tehdeniltä joustavan järjestelmän, joka kasvaa liiketoiminnan mukana. Asiakas saa asiakaspalvelua, jossa pyritään reiluun ratkaisuun ongelmatilanteessa. Pilvipalvelu on helppo ja joustava ottaa käyttöön ja se päivittyy koko ajan.

Kehittyvä

Asiakkaalla on käytössään järjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti. Asiakaspalvelun ja myynnin prosesseja kehitetään ennakkoluulottomasti asiakkaan parhaaksi.