Varaa Tehden-ohjelmiston etäesittely

Ilmaisen etäesittelyn pitää asiantuntija. Saat nopeasti vastaukset kysymyksiisi!

Kassapisteen laitteet | Tehden Oy

Harkitsetko kassajärjestelmän tai toiminnanohjausjärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Haluatko lisätietoja varastonhallinnan ominaisuuksista? Mietitkö, sopiiko Tehden-ohjelmisto toimintaasi, sisältääkö se kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja mitä kokonaisuus maksaa?

Varaa henkilökohtainen aika asiantuntijaltamme maksuttomaan Tehden-ohjelmiston etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin ja näet Tehdenin tositoimissa.

Esimerkiksi kassajärjestelmän hinta (alk. 54 €/kk) riippuu mm. kassojen ja lisäominaisuuksien määrästä. Tehdenin etäesittelyn aikana kartoitetaan tarpeesi ja saat tarkan hinnan juuri sinun yrityksellesi sopivalle järjestelmälle.

Voit varata Tehden-ohjelmiston etäesittelyn ilman ennakkovalmistautumista. Asiantuntijamme osaa kysyä sinulta oikeat kysymykset selvittääkseen, sopiiko ohjelmisto yrityksesi käyttöön. Varaa alla olevasta kalenterista itsellesi sopiva aika, niin jutellaan lisää.

Klikkaa itsesi kassajärjestelmän etäesittelyyn

Etäesittelyn toteutus

Asiantuntija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään omalta tietokoneeltasi, miten Tehden toimii käytännössä. Etäesittelyn kesto on 15 – 30 minuuttia.

Tehdenin etäesittely on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.

Asiantuntijamme