Varaa kassa­järjestelmän etäesittely

Ilmaisen etäesittelyn pitää asiantuntija. Saat nopeasti vastaukset kysymyksiisi!

Harkitsetko kassajärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Mietitkö, sopiiko kassajärjestelmä toimintaasi, sisältääkö se kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja mitä kokonaisuus maksaa?

Varaa henkilökohtainen aika asiantuntijaltamme kassajärjestelmän ilmaiseen etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin ja pääset testaamaan kassajärjestelmän käyttöä omalta tietokoneeltasi.

Kassajärjestelmän hinta (alk. 52 €/kk) riippuu mm. kassojen ja lisäominaisuuksien määrästä. Etäesittelyn aikana kartoitetaan tarpeesi ja saat tarkan hinnan järjestelmälle.

Voit varata kassajärjestelmän etäesittelyn ilman ennakkovalmistautumista. Asiantuntijamme osaa kysyä sinulta oikeat kysymykset selvittääkseen, sopiiko kassajärjestelmä yrityksesi käyttöön.

Klikkaa itsesi kassajärjestelmän etäesittelyyn

Etäesittelyn toteutus

Asiantuntija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään ja testaamaan kassajärjestelmää omalta tietokoneeltasi. Etäesittelyn kesto 15-45 minuuttia.

Kassajärjestelmän etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.

Asiantuntijamme