Varaa Tehden-ohjelmiston etäesittely

Ilmaisen etäesittelyn pitää asiantuntija. Saat nopeasti vastaukset kysymyksiisi!

Harkitsetko kassajärjestelmän tai toiminnanohjausjärjestelmän hankkimista tai vaihtamista?

Haluatko lisätietoja varastonhallinnan ominaisuuksista?

Mietitkö, sopiiko Tehden-ohjelmisto toimintaasi, sisältääkö se kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja mitä kokonaisuus maksaa?

Varaa henkilökohtainen aika asiantuntijaltamme maksuttomaan Tehden-ohjelmiston etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin ja näet samalla Tehdenin tositoimissa.

Varaa sinulle sopivin aika Tehden-järjestelmän etäesittelyyn alla olevasta kalenterista.

Mitä etäesittelyssä tapahtuu?

Varattuasi etätapaamisen, saat kalenteriisi kutsun, jossa on linkki etätapaamiseen. Tapaamisen aikana pääset näkemään omalta tietokoneeltasi, miten Tehden toimii käytännössä. Etäesittelyn kesto on 15 – 30 minuuttia.

Tehdenin etäesittely on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.

Tehdenin etäesittelyn aikana kartoitamme tarpeesi ja saat suosituksen, sekä tarkan hinnan juuri sinun yrityksellesi sopivasta järjestelmäkokonaisuudesta.

Sinun ei tarvitse valmistautua Tehden-ohjelmiston etäesittelyyn, vaan asiantuntijamme kysyy tapaamisessa sinulta oikeat kysymykset selvittääkseen, sopiiko ohjelmisto yrityksesi käyttöön. 

Asiantuntijamme

asiakkuuspäälliköt