Tilitoimisto­kumppanit

Kumppanuudesta hyötyä tilitoimistolle ja asiakkaalle

Sano ei tiedon hajanaisuudelle

Teemme yhteistyötä tilitoimistojen kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme tehokkaan kokonaisratkaisun kaikkiin yrityksen perustarpeisiin. Taloushallinnon voi hoitaa fiksusti ilman ylimääräistä työtä yhdistämällä kirjanpitäjän sekä tilitoimiston järjestelmät yrityksen kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Asiakas voi ulkoistaa taloushallinnon kokonaan tai osittain – kaikki on mahdollista silloin kun tiedot ovat yhteisessä järjestelmäkokonaisuudessa.

Lataa oppaamme, niin saat tietää lisää kumppanuuden hyödyistä sekä tilitoimiston että asiakkaan näkökulmasta.

Lataa opas tilitoimistoille

Kumppanimallilla kasvua tilitoimistoille

Tehdenin kumppanimalli tilitoimistoille on yhdistelmä myynti- ja asiantuntija-apua, uusia asiakkuusmahdollisuuksia sekä komissioperusteista riihikuivaa rahaa.

Kumppanimallimme tarjoamat edut kasvavat suhteessa tilitoimiston kautta saamiemme uusien asiakkaiden arvoon. Tilitoimistokumppani saa meiltä myös materiaalia, jonka avulla on helppo havainnollistaa asiakasyritykselle, miten Tehdenin ja taloushallintopalveluiden yhdistäminen tehostaa yrityksen toimintaa.

Tilitoimistoille

Kumppanuuden hyödyt tilitoimistoille

Tilitoimistokumppanuus

Tilitoimisto täydentää ja skaalaa palvelutarjontaansa ja voi hoitaa kirjanpidon lisäksi reskontria, palkanlaskentaa ja liiketoiminnan analysointia sekä toimia kokonaisvaltaisena talouden asiantuntijana.

Asiakkaille

Tilitoimistokumppanuuden hyödyt Tehdenin asiakkaalle

Tilitoimisto täydentää ja skaalaa palvelutarjontaansa ja voi hoitaa kirjanpidon lisäksi reskontria, palkanlaskentaa ja liiketoiminnan analysointia sekä toimia kokonaisvaltaisena talouden asiantuntijana.

Heräsikö kiinnostus - klikkaa itsesi esittelyyn!

Etäesittelyn toteutus:

Asiantuntijamme soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään ja testaamaan Tehdenin kassajärjestelmää omalta tietokoneeltasi ja samalla saat vastauksia kysymyksiisi. Etäesittelyn kesto on 15 minuuttia.

Etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.