Tuotehallinta

Tehden ERP - toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alan yrityksille

Helppoa tuotteiden hallintaa!

Tuotteiden luominen ja ylläpitäminen on helppoa! Tuotehallinnan kautta luodaan ja muokataan tuotetietoja, ryhmitellään tuotteita sekä tarkastellaan tuotteiden myynti- ja hintahistoriaa. Voit seurata myös tuotteiden katetta ja ylläpitää eri hinnastoja erilaisille asiakasryhmille. Ohjelmassa on myös hyvä tuki marginaaliverotettavien tuotteiden myyntiin. Tuotetiedot kulkevat tuotehallinnasta muun muassa kassajärjestelmään sekä markkinointi- ja raportointityökaluihin.
Kokeile ilmaiseksi    >

Tuotehallinnan ominaisuudet

Kampanjat

Tuotehallinnassa voi luoda monipuolisia kampanjoita vauhdittamaan myyntiä.

Työkalulla voit luoda tarjouksia sekä tuotteista että tuoteryhmistä. Voit luoda monipuolisesti erilaisia tarjouksia: alennettu hinta, alennusprosentti, osta 3 maksa 2, kytkykauppa, Happy Hour -alennus ja etuseteli. Tuotteista voidaan myös tehdä tuotepaketteja, ja tuotteisiin voi lisätä kuluja (esim. juomatuotteeseen kuluksi pullopantti).

Tuotetyypit ja tuoteryhmät

Tuotetyypit eri tarpeisiin: mm. varastotuote, kierrätystuote, vapaahintainen tuote, lahjakortti, palvelu, valikoima (koot, värit, ym.) sekä kausi- ja sarjakortit.

Tuoteryhmiä voi hyödyntää myyntien raportoinnissa, tuoteryhmäkohtaisten tarjouskampanjoiden luomisessa sekä nettiajanvarauksessa palveluiden ryhmittelemisessä.

Lisäksi: viivakoodit, punnituskoodit kilotavaralle, tuoteselosteet sekä tuotteen myynti- ja hintahistoria.

Hinnastot ja ostokulut

Hinnastojen avulla ylläpidät tuotteille eri hintoja esim. kuluttajille ja yritysasiakkaille.

Voit seurata tuotteiden katetta tarkkaan: ostohinnan lisäksi tuotteille voi lisätä myös tiedon niiden toteutuneista ostokuluista (esim. rahti- tai tullauskulut tai valuuttakurssierot).

Etäesittely on helpoin tapa tutustua Tehdeniin

Varaa henkilökohtainen aika asiantuntijaltamme kassajärjestelmän ilmaiseen etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin ja pääset testaamaan kassajärjestelmän käyttöä omalta tietokoneeltasi.