Pilvipalvelu tilitoimisto­n asiakkaille

Tehdenin käytöstä hyötyä sekä tilitoimistolle että asiakkaalle

Tehdeniä käyttäessä asiakas helpottaa sekä omaa työtään aina myynnistä varastonhallintaan että tilitoimistokumppanin työtä kirjanpidosta asiakkaansa auttamiseen. Kaikki tärkeät myynnin raportit ovat helposti kirjanpitäjän saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta, eikä ylimääräisten manuaalisten Excel- tai paperikirjanpitojen perään tarvitse kysellä.

Sano ei tiedon hajanaisuudelle

Teemme yhteistyötä tilitoimistojen kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme tehokkaan kokonaisratkaisun kaikkiin yrityksen perustarpeisiin. Taloushallinnon voi hoitaa fiksusti ilman ylimääräistä työtä yhdistämällä kirjanpitäjän sekä tilitoimiston järjestelmät yrityksen kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Asiakas voi ulkoistaa taloushallinnon kokonaan tai osittain – kaikki on mahdollista silloin kun tiedot ovat yhteisessä järjestelmäkokonaisuudessa.

Lataa oppaamme, niin saat tietää lisää kumppanuuden hyödyistä sekä tilitoimiston että asiakkaan näkökulmasta.

Lataa opas tilitoimistoille

Tilitoimistoille

Kumppanuuden hyödyt tilitoimistoille

Tilitoimistokumppanuus

Tilitoimisto täydentää ja skaalaa palvelutarjontaansa ja voi hoitaa kirjanpidon lisäksi reskontria, palkanlaskentaa ja liiketoiminnan analysointia sekä toimia kokonaisvaltaisena talouden asiantuntijana. Alla on kuvattu Tehdenin taloushallintointegraatioiden toiminnallisuuksia.

Asiakkaille

Tilitoimistokumppanuuden hyödyt Tehdenin asiakkaalle

Tilitoimisto täydentää ja skaalaa palvelutarjontaansa ja voi hoitaa kirjanpidon lisäksi reskontria, palkanlaskentaa ja liiketoiminnan analysointia sekä toimia kokonaisvaltaisena talouden asiantuntijana.

Heräsikö kiinnostus - klikkaa itsesi esittelyyn!

Etäesittelyn toteutus:

Asiantuntijamme soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään ja testaamaan Tehdenin kassajärjestelmää omalta tietokoneeltasi ja samalla saat vastauksia kysymyksiisi. Etäesittelyn kesto on 15 – 30 minuuttia.

Etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.