Tehden Liikunta

Toiminnanohjausjärjestelmä liikunnan alalle

Kotimaisella Tehden Liikunta -ohjelmistolla voit tehostaa liikuntakeskuksesi tai kuntosalisi toimintaa. Asiakaspolun automatisointi, dynaamiset asiakasryhmät ja verkkoajanvaraus sekä muut automaatiot säästävät rutkasti aikaa ja helpottavat työtäsi. 

Ja mikä parasta, et tarvitse enää päällekkäisiä ohjelmistoja eri toiminnoille, kuten kassalle, ajanvaraukselle ja laskutukselle, vaan saat ne kaikki samassa järjestelmässä – yhdellä kuukausimaksulla!

Liikunta-alan toiminnanohjausjärjestelmä.

Liikuntakeskuksen toiminnanohjaus yhdessä kokonaisuudessa!

Unohda vanhat ja kankeat kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärjestelmät! Helpota työtäsi ja ota käyttöön netin kautta toimiva Tehden Liikunta –ohjelmisto. Liikunta-alan yrityksille kehitetty toiminnanohjaus sisältää kaiken, mitä tarvitset esimerkiksi kuntosalin tai liikuntakeskuksen tehokkaaseen toimintaan. 

  • Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmään voi liittää useita toimipisteitä, jolloin reaaliaikainen ketjunohjaus onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Laskutuksen voi hoitaa vaikkapa omalta kotisohvalta käsin.
  • Jäsenmäärän kehitystä on helppo seurata monipuolisilta jäsenraporteilta.
  • Järjestelmään on saatavilla myös kätevä integraatio Digiovi-kulunvalvontaohjelmistoon.
  • Lisäominaisuuksiin kuuluvan verkkokaupan ja Liity jäseneksi -ominaisuuden avulla automatisoit asiakaspolun, nopeutat työtäsi ja palvelet asiakkaitasi entistäkin paremmin.
  • Ketterillä integraatioilla voit ulkoistaa halutessasi vaikka koko reskontran hoidon, eikä se tule edes kalliiksi. Säästät omaa työaikaasi merkittävästi.    

Järjestelmän kanssa ei myöskään tarvitse pähkäillä yksin. Tehdenin erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi käytettävissäsi on kattava ohjepankki, josta löytyy ratkaisuja lähes kaikkiin tilanteisiin.

Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille, yhden hengen yrityksistä isoihin useiden toimipisteiden ketjuihin. Tehdeniä käyttävät mm. tanssistudiot, crossfit- ja kuntosalit sekä monet liikuntakeskukset. Lue alempaa lisää, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on Tehden-järjestelmän käytöstä.

Tehden Liikunta -ohjelmiston käyttöönottotarjous.

Tarjoamme nyt Tehden Liikunta -ohjelmiston ostajalle maksuttoman käyttöönoton tilauksen yhteydessä. Säästät 650 €, kun teet tilauksen vappuun mennessä! 

Etsitkö tehokasta liikunta-alan ohjelmistoa?

Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmä ja -kulunvalvonta sopii niin pienille kuin suuremmillekin liikunta-alan yrityksille. Lisäosia, kuten laskutus, voidaan ottaa käyttöön sitä mukaan kun niitä tarvitaan.

Lataa tästä esite ja tutustu tarkemmin Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuuksiin.

 

Avaa Tehden Liikunta -esite  >
Lataa esite Liikunnan alan toiminnanohjausjärjestelmästä.

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Hipkon asiakasvastaava Eero Rajala ja Tehden Oy.

Eero Rajala, Hipko: ”Tehdenin Liity jäseneksi -ominaisuus säästää tosi paljon aikaa ja manuaalista työtä”

Hipko eli Helsingin Itsepuolustuskoulu on perustettu vuonna 1998, ja tällä hetkellä toimintaa on viidellä salilla Helsingissä ja Espoossa. Yritys käyttää Tehdeniä monipuolisesti mm. tuotemyyntiin, ajanvarauksiin ja jäsenprosessin automatisointiin.

Joni Jaakkola, Optimal Performance: "Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5"

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä. Tehdeniin päädyttiin muun muassa sen edullisuuden vuoksi.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä.

Miksi Tehden-toiminnanohjaus­järjestelmä?

Aloita

Käytä

Hyödy

Lataa oppaamme liikunta-alan yrityksille

Kassajärjestelmän ostajan opas liikunta-alalle

Asiantuntijan vinkit liikunta-alan ohjelmiston valintaan

Liikunta-alan toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on iso päätös, ja haluamme auttaa sinua valitsemaan yritykseesi sopivimman ratkaisun.

Keräsimme helppolukuiseen oppaaseen liikunta-alan järjestelmän valintaprosessin vaiheet. Annamme oppaassa vinkkejä sopivien järjestelmien kartoittamiseen, kassajärjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon sekä näiden välillä ratkaistaviin kysymyksiin.

Lataa kassajärjestelmän ostajan opas liikunnan alalle

Kaikki tarvitsemasi kassa- ja kulunvalvontalaitteet helposti!

Kassapisteen laitteet helposti meiltä

Tarvitset Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön yksinkertaisimmillaan vain tietokoneen ja kuittitulostimen. Suositeltavaa on kuitenkin hankkia kassapisteelle myös maksupääte ja kassalipas. Lisäksi voit ottaa käyttöön viivakoodinlukijan sekä tarratulostimen.

Kulunvalvonta voidaan rakentaa eri tavoin yrityksesi tarpeista riippuen. Tutustu kulunvalvonnan laitteisiin täällä.

Toiminnanohjaus­järjestelmän hinta

Liikuntakeskuksen toiminnanohjausjärjestelmän hinta riippuu kassojen, käyttäjien ja tietojen määrästä sekä mahdollisesti käyttöön otettavista lisäominaisuuksista.

Aloita liikunta-alan toiminnanohjausjärjestelmän käyttö helposti ilmaisella kokeilujaksolla. Voit rauhassa tutustua ohjelmistoon ja sen ominaisuuksiin kuukauden ajan. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, ja kokeilun jälkeen voit päättää haluatko maksullisen palvelun käyttöösi! Tilaa koekäyttötunnukset klikkaamalla alta Kokeile ilmaiseksi.

Kokeile ilmaiseksi    >

Tehden Liikunta

Alkaen 108 €/kk
+alv.

Varaa etäesittely

Varaa tästä henkilökohtainen aika asiantuntijaltamme maksuttomaan Tehden Liikunta -ohjelmiston etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin ja näet Tehdenin tositoimissa. Asiantuntija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään omalta tietokoneeltasi, miten Tehden toimii käytännössä. Etäesittelyn kesto on 15 – 30 minuuttia.