Tehden Liikunta

Toiminnanohjausjärjestelmä liikunnan alalle

Liikunta-alan toiminnanohjausjärjestelmä.

Kaikki tarvittava samassa kokonaisuudessa!

Liikunnan alan yrittäjä, unohda vanhat ja kankeat kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärjestelmät! Helpota työtäsi ja ota käyttöön netin kautta toimiva Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmä. Liikunta-alan yrityksille kehitetty toiminnanohjaus sisältää kaiken mitä tarvitset esim. kuntosalin tai liikuntakeskuksen tehokkaaseen toimintaan. Et tarvitse enää päällekkäisiä ohjelmistoja eri toiminnoille, kuten kassalle, ajanvaraukselle ja laskutukselle, vaan saat ne kaikki samassa järjestelmässä – yhdellä kuukausimaksulla! 

Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmään voi liittää useita toimipisteitä, jolloin reaaliaikainen ketjunohjaus onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Raportit ja laskutuksen voi hoitaa vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Järjestelmään on saatavilla myös kätevä integraatio Digiovi-kulunvalvontaohjelmistoon.

Liikunnan alan toiminnanohjausjärjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille, yhden hengen yrityksistä isoihin useiden toimipisteiden ketjuihin. Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmää käyttävät mm. tanssistudiot, crossfit- ja kuntosalit sekä liikuntakeskukset.

Lataa oppaamme liikunta-alan yrityksille

Kassajärjestelmän ostajan opas liikunta-alalle

Asiantuntijan vinkit liikunta-alan kassajärjestelmän valintaan

Kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on iso päätös, ja haluamme auttaa sinua valitsemaan yritykseesi sopivimman ratkaisun.

Keräsimme helppolukuiseen oppaaseen kassajärjestelmän valintaprosessin vaiheet. Annamme oppaassa vinkkejä sopivien järjestelmien kartoittamiseen, kassajärjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon sekä näiden välillä ratkaistaviin kysymyksiin.

Lataa kassajärjestelmän ostajan opas liikunnan alalle

Miksi Tehden toiminnanohjaus­järjestelmä?

Aloita

Käytä

Hyödy

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Joni Jaakkola, Optimal Performance: "Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5"

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä. Tehdeniin päädyttiin muun muassa sen edullisuuden vuoksi.

CrossFit 8000 on käyttänyt Tehdeniä jo vuodesta 2016: "Tehden helpottaa kaupantekoa"

”Kasvun myötä haastena alkoi olla verkkokaupan tarve ja kulunvalvonnan toteuttaminen. Siinä kohdassa lähdimme sitten benchmarkkaamaan järjestelmävaihtoehtoja. Oli iloinen yllätys, kun vastaan tuli kotimainen järjestelmä”, CrossFit 8000:n Jukka-Pekka Peltonen kertoo.

Tehden asiakkaat | Crossfit 8000

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä.

Kaikki tarvitsemasi laitteet helposti!

Kassapisteen laitteet helposti meiltä

Tarvitset Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön yksinkertaisimmillaan vain tietokoneen ja kuittitulostimen. Suositeltavaa on kuitenkin hankkia kassapisteelle myös maksupääte ja kassalipas. Lisäksi voit ottaa käyttöön viivakoodinlukijan sekä tarratulostimen.

Kulunvalvonta voidaan rakentaa eri tavoin yrityksesi tarpeista riippuen. Tutustu kulunvalvonnan laitteisiin täällä.

Toiminnanohjaus­järjestelmän hinta

Aloita liikunta-alan toiminnanohjausjärjestelmän käyttö helposti ilmaisella kokeilujaksolla. Voit rauhassa tutustua ohjelmistoon ja sen ominaisuuksiin kuukauden ajan. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, vaan kokeilun jälkeen päätät otatko maksullisen palvelun käyttöösi!

Kuukausimaksun hinta riippuu kassojen, käyttäjien ja tietojen määrästä sekä mahdollisesti käyttöön otettavista lisäominaisuuksista.

Kokeile ilmaiseksi    >

Tehden Liikunta

Alkaen 104 €/kk
+alv.