Tehden Liikunta

Toiminnanohjausjärjestelmä liikunnan alalle

Kotimaisella Tehden Liikunta -ohjelmistolla voit tehostaa liikuntakeskuksesi tai kuntosalisi toimintaa. Asiakaspolun automatisointi, dynaamiset asiakasryhmät ja verkkoajanvaraus sekä muut automaatiot säästävät rutkasti aikaa ja helpottavat työtäsi. 

Ja mikä parasta, et tarvitse enää päällekkäisiä ohjelmistoja eri toiminnoille, kuten kassalle, ajanvaraukselle ja laskutukselle, vaan saat ne kaikki samassa järjestelmässä – yhdellä kuukausimaksulla!

Liikuntakeskuksen toiminnanohjaus yhdessä kokonaisuudessa!

Unohda vanhat ja kankeat kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärjestelmät! Helpota työtäsi ja ota käyttöön netin kautta toimiva Tehden Liikunta –ohjelmisto. Liikunta-alan yrityksille kehitetty toiminnanohjaus sisältää kaiken, mitä tarvitset esimerkiksi kuntosalin tai liikuntakeskuksen tehokkaaseen toimintaan. 

 • Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmään voi liittää useita toimipisteitä, jolloin reaaliaikainen ketjunohjaus onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta.
 • Laskutuksen voi hoitaa vaikkapa omalta kotisohvalta käsin.
 • Jäsenmäärän kehitystä on helppo seurata monipuolisilta jäsenraporteilta.
 • Järjestelmään on saatavilla myös kätevä integraatio Digiovi-kulunvalvontaohjelmistoon. Kulku ovista onnistuu NFC-tagilla tai PIN-koodilla!
 • Lisäominaisuuksiin kuuluvan verkkokaupan ja Liity jäseneksi -ominaisuuden avulla automatisoit asiakaspolun, nopeutat työtäsi ja palvelet asiakkaitasi entistäkin paremmin.
 • Ketterillä integraatioilla voit ulkoistaa halutessasi vaikka koko reskontran hoidon, eikä se tule edes kalliiksi. Säästät omaa työaikaasi merkittävästi.    
Järjestelmän kanssa ei myöskään tarvitse pähkäillä yksin. Tehdenin erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi käytettävissäsi on kattava ohjepankki, josta löytyy ratkaisuja lähes kaikkiin tilanteisiin.Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille, yhden hengen yrityksistä isoihin useiden toimipisteiden ketjuihin. Tehdeniä käyttävät mm. tanssistudiot, crossfit- ja kuntosalit sekä monet liikuntakeskukset. Lue alempaa lisää, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on Tehden-järjestelmän käytöstä.

Liikunta-alan toiminnanohjausjärjestelmän hinta

Millainen yritys valitsee Tehden Liikunta -ratkaisun?

Tehden Liikunta valitaan usein ratkaisuksi kylmäsaleilla, jotka etsivät helppoa kulunvalvontakokonaisuutta, sekä kuntokeskuksissa ja crossfit-saleilla, joissa halutaan tarjota asiakkaille helppokäyttöinen ajanvaraus sekä sarja- ja kausikorttien sujuva hankinta. Liikuntahallit ja liikunta-areenat hyötyvät liiketoiminnassaan Tehden Liikunnan lisäksi myös Tehden Kaupan ominaisuuksista.

Yrityksessä halutaan automatisoida mahdollisimman suuri osa ns. paperienpyörittelystä, ja kokonaan verkossa tapahtuva jäseneksi liittyminen kiinnostaa. Reskontranhoito halutaan ulkoistaa, ja arkea helpottaa, jos samassa integroidussa palvelussa hoidetaan myös perintä. Yrityksessä on työntekijöiden lisäksi vierailevia ohjaajia, personal trainereita ja muita, joille tarvitaan tunnuksen järjestelmään heidän työnsä kannalta tarpeellisin osin. Järjestelmän käyttäjille on tärkeää, että asiakaspalvelua saa suomeksi ja omien työntekijöiden perehdyttämiseen on tarjolla hyvät materiaalit.

Tehden Liikunta XS

Pienen kuntosalin valinta
68 /kk
 • Käyttöönotto alkaen 490 €
 • Nettiajanvaraus ja sarja- ja kausikortit
 • Kun jäseniä laskutetaan, valitaan yleensä myös Myyntireskontra-lisäosa
 • Lisäominaisuutena kulunvalvonta NFC-tagilla tai PIN-koodilla

Tehden Liikunta S

Kuntokeskuksen pyörittämiseen
119 /kk
 • Käyttöönotto alkaen 650 €
 • XS:n ominaisuuksien lisäksi myös ryhmäajanvarausten hallinta
 • Kun jäseniä laskutetaan, valitaan yleensä myös Myyntireskontra-lisäosa tai integraatio laskutuskumppanin palveluun
 • Lisäominaisuutena kulunvalvonta NFC-tagilla tai PIN-koodilla
Suosituin

Tehden Liikunta M

Kun työntekijöiden määrä kasvaa
180 /kk
 • Käyttöönotto alkaen 990 €
 • Asiakasviestinnän työkalut ja kattavat raportit liiketoiminnan kehittämiseen
 • Oheistuotemyyntiin saatavilla myös vaivaton verkkokauppa
 • Suosittuja lisäosia Kulunvalvonta ja integraatio laskutuspalveluun

Tehden Liikunta L

Kahden toimipisteen liikuntatoimijalle
276 /kk
 • Käyttöönotto alkaen 1 190 €
 • Liikunta XL kolmen toimipisteen kuntokeskuksiin 360 €/kk
 • Jos toimipisteitä on neljä tai enemmän, kysy meiltä custom-ratkaisusta!
 • Custom-ratkaisulla saat Tehden Liikunnan perusominaisuudet, tarvittavat lisäosat ja integraatiot koko ketjun käyttöön

Liikuntakeskuksen toiminnanohjausjärjestelmän hinta riippuu toimipisteiden (kassojen), käyttäjien ja tietojen määrästä sekä mahdollisesti käyttöön otettavista lisäominaisuuksista.

Etsitkö tehokasta liikunta-alan ohjelmistoa?

Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmä ja -kulunvalvonta sopii niin pienille kuin suuremmillekin liikunta-alan yrityksille. Lisäosia, kuten laskutus, voidaan ottaa käyttöön sitä mukaan kun niitä tarvitaan.

Lataa tästä esite ja tutustu tarkemmin Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuuksiin.

 

Avaa Tehden Liikunta -esite  >
Lataa esite Liikunnan alan toiminnanohjausjärjestelmästä.

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Hipkon asiakasvastaava Eero Rajala ja Tehden Oy.

Eero Rajala, Hipko: ”Tehdenin Liity jäseneksi -ominaisuus säästää tosi paljon aikaa ja manuaalista työtä”

Hipko eli Helsingin Itsepuolustuskoulu on perustettu vuonna 1998, ja tällä hetkellä toimintaa on viidellä salilla Helsingissä ja Espoossa. Yritys käyttää Tehdeniä monipuolisesti mm. tuotemyyntiin, ajanvarauksiin ja jäsenprosessin automatisointiin.

Joni Jaakkola, Optimal Performance: "Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5"

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä. Tehdeniin päädyttiin muun muassa sen edullisuuden vuoksi.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä.

Miksi Tehden-toiminnanohjaus­järjestelmä?

Aloita

Käytä

Hyödy

Lataa oppaamme liikunta-alan yrityksille

Kassajärjestelmän ostajan opas liikunta-alalle

Asiantuntijan vinkit liikunta-alan ohjelmiston valintaan

Liikunta-alan toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on iso päätös, ja haluamme auttaa sinua valitsemaan yritykseesi sopivimman ratkaisun.

Keräsimme helppolukuiseen oppaaseen liikunta-alan järjestelmän valintaprosessin vaiheet. Annamme oppaassa vinkkejä sopivien järjestelmien kartoittamiseen, kassajärjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon sekä näiden välillä ratkaistaviin kysymyksiin.

Lataa kassajärjestelmän ostajan opas liikunnan alalle
Liikuntakeskuksen asiakashankinta ja asiakaspääte.

Kuntosalin automaatiot

Liikuntakeskuksen ja kuntosalin
toiminnanohjauksessa automaatiot nopeuttavat työskentelyä
ja auttavat parantamaan asiakaspalvelua.

Mitä vähemmän käytät aikaa rutiinitehtäviin, sitä enemmän saat säästöjä liiketoiminnassasi ja henkilöstökustannuksissa.

Liikunta-alan asiantuntijamme ovat keränneet tähän oppaaseen parhaat vinkit, joiden avulla voit kehittää liiketoiminnastasi tehokkaampaa, joustavampaa ja entistä paremmin asiakkaita palvelevaa. Lataa opas nyt.

Kaikki tarvitsemasi kassa- ja kulunvalvontalaitteet helposti!

Kassapisteen laitteet helposti meiltä

Tarvitset Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön yksinkertaisimmillaan vain tietokoneen ja kuittitulostimen. Suositeltavaa on kuitenkin hankkia kassapisteelle myös maksupääte ja kassalipas. Lisäksi voit ottaa käyttöön viivakoodinlukijan sekä tarratulostimen.

Kulunvalvonta voidaan rakentaa eri tavoin yrityksesi tarpeista riippuen. Tutustu kulunvalvonnan laitteisiin täällä.

Varaa etäesittely

Varaa tästä henkilökohtainen aika asiantuntijaltamme maksuttomaan Tehden Liikunta -ohjelmiston etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin ja näet Tehdenin tositoimissa. Asiantuntija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään omalta tietokoneeltasi, miten Tehden toimii käytännössä. Etäesittelyn kesto on 15 – 30 minuuttia.