Tehden ERP

Toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle

Kaikki yrityksen toiminnot samassa skaalautuvassa kokonaisjärjestelmässä

Tehden ERP on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa kaikki tehokkaaseen kaupankäyntiin, tuote- ja varastonhallintaan ja toiminnan suunnitteluun tarvittavat ominaisuudet nopeasti, helposti ja turvallisesti pilvipalveluna. Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja monipuolinen työväline pk-yritysten, erikoisliikkeiden, B2B-yritysten ja ketjuliikkeiden toiminnanohjaukseen.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu kaupan alan yritysten vaatimuksiin. Se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, suurista tukkumyymälöistä ja ketjuliikkeistä pienempiin, erikoistuneisiin verkkokauppoihin ja maahantuontiin. Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ratkaisu kaupan alan muuttuviin tarpeisiin, sillä se skaalautuu yrityksen toimintaan ja lisäominaisuuksia ja integroituvia järjestelmiä voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen liiketoimintaan: tuotehallinta, kattava varastonhallinta (myös mobiilisti Tehden-sovelluksessa), toimittajahallinta, osto- ja myyntitilausjärjestelmä, laskutus ja laajat raportointimahdollisuudet – kaikki yhdellä kuukausimaksulla! Samaan kokonaisjärjestelmään voit valita myös kassan, ajanvarausjärjestelmän, integroidut logistiikkapalvelut, Tullin vaatimat Intrastat-raportit, Tehden CRM:n sekä taloushallinnon ratkaisun. Tehdenin ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja tekninen tuki varmistavat sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Tehden ERP tutuksi - varaa ilmainen etäesittely

Varaa Tehdenin etäesittely

Harkitsetko toiminnanohjausjärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Haluaisitko selvittää, tarjoaako Tehden ERP kaikki ominaisuudet, joita liiketoimintasi tueksi tarvitset? Kaipaatko tarkkaa tietoa siitä, mikä toiminnanohjausjärjestelmän hinnaksi tarvitsemillasi lisäominaisuuksilla tulisi

Varaa aika ilmaiseen etäesittelyyn. Pääset itse kokeilemaan ratkaisuamme ja esittämään asiantuntijallemme täsmäkysymyksiä siitä, miten Tehden ERP tehostaa sinun yrityksesi toimintaa.

Varaa etäesittely >

Tehden skaalautuu ja joustaa moneen liiketoimintaan

B2B-liiketoiminta

Verkkokauppa

Ketjuliike

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Tehdenin asiakkaita ovat muun muassa MotonetAD VaraosaMaailma, Suomi TelineLeluliike CasagrandeTurun Tapetti ja Matto ja GardenLiving. Ota selvää, miten Tehden helpottaa eri alojen ja kokoluokkien yritysten arkea.

Tehden ERP tutuksi - kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan

Aloita

Käytä

Hyödy