Asiakkaiden kokemuksia Tehdenistä

Tehden Liikunta toiminnanohjausjärjestelmä ja kulunvalvonta sopii niin pienille kuin suuremmillekin liikunta-alan yrityksille. Lisäosia, kuten laskutus, voidaan ottaa käyttöön sitä mukaan kun niitä tarvitaan. Tutustu alla liikunta-alan asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa. 

Yleisin kommentti taitaakin olla ”Ainoa mikä harmittaa on, että miksi emme ottaneet aikaisemmin ohjelmistoa käyttöön!”

Jo noin 200 liikunta-alan yritystä käyttää Tehdeniä:

Liikunta-alan asiakkaamme kertovat:

Rene Valtonen Mentor Turusta digitalisoi liikuntakeskuksen asiakashankinnan Tehdenin avulla.

Liikuntakeskus muutti asiakashankintansa digitaaliseksi Tehdenillä

Mentor Turku on liikuttanut Turun seudun asiakkaita jo vuodesta 2014. Tällä hetkellä toimintaa on kolmella eri salilla. Tehdenin verkkokauppa ja Liity jäseneksi -ominaisuus säästävät liikuntayrittäjän aikaa ja helpottavat asiakashankintaa. 

Hipkon asiakasvastaava Eero Rajala ja Tehden Oy

Eero Rajala, Hipko: ”Tehdenin Liity jäseneksi -ominaisuus säästää tosi paljon aikaa ja manuaalista työtä”

Hipko on vuonna 1998 perustettu kamppailu- ja itsepuolustuskoulu, jolla on tällä hetkellä toimintaa viidellä salilla Helsingissä ja Espoossa. Lue, miten Tehdenin verkkokauppa, kulunvalvonta, laskutus, automaatiot ja lisäosat ovat auttaneet vähentämään työtunteja ja tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaille.

Kokemuksia Tehdenistä: Mentor Turku käyttää Tehdeniä.

Daniela Björk, Mentor Turku: “Tehdenin pilvipohjaisuus on ollut ehdoton ykkösjuttu”

Mentor Turku on vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman liikuntapalveluja. Lue miten Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä on helpottanut yrityksen työtä ja auttanut palvelemaan asiakkaita paremmin!

Marja-Liisa Korsimo-Niemi HaNi-Halli Oy:stä suosittelee Tehdeniä.

Marja-Liisa Korsimo-Niemi, HaNi-Halli Oy: “Voin kyllä hyvin suositella Tehdeniä muille liikunta-alan yrityksille”

HaNi-Halli Oy:llä on kaksi toimipistettä, Mynämäen keskustassa sijaitseva HaNi-Halli sekä entisen Mynämäen liikuntahallin tiloihin hiljattain avattu Sporttihalli.

Tutustu vuodesta 2015 Tehdenin asiakkaana olleen liikunta-alan yrityksen kokemuksiin.

Joni Jaakkola, Optimal Performance: "Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5"

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä. Tehdeniin päädyttiin muun muassa sen edullisuuden vuoksi.

"Meidänboksi otti käyttöön Tehdenin heti yrityksen alkutaipaleella ja olemme olleet tyytyväisiä järjestelmään. Helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet palvelevat käyttäjiä ja asiakkaita hyvin."

"Helppo laskutus-osio ja hyvät ohjeet. Jos tulee tenkkapoo, riittää kun vilkaisee ohjeita ja ongelma ratkeaa."

"Ohjelman simppeliys ja tehokkuus on ollut parasta. Pystyy aika hyvin opettamaan kenelle tahansa, miten ohjelma toimii. Se on varmaan se suurin juttu."

"Tehden on ollut paras kokonaisohjelmisto jota olemme käyttäneet. Kulunvalvonta, laskutus, ajanvaraus ja kassa toimivat kaikki niinkuin pitääkin. Ohjelma on moderni ulkoasultaan ja helppo käyttää. Kaupan päälle tulee vielä huippuhyvä asiakaspalvelu!"

"Ei yksikään toinen järjestelmänvaihto ole mennyt yhtä sujuvasti kuin Tehdenin kanssa, ihan poikkeuksellisen positiivinen kokemus. Järjestelmä on hyvin selkeä ja nopea kouluttaa. Käyttöliittymän suunnittelussa on selkeästi ajateltu päivittäistä käyttäjää. Kymppitiimi ja -kokemus kaikkinensa."

"Vuosien taistelu hankalan ja raskaan ohjelmiston kanssa on vihdoin ohi! Tehdenin asiakashallinta ja laskutus pelaa muutamalla napin painalluksella, ja henkilökunnalle jää aikaa keskittyä tärkeimpään."

"Olemme olleet Tehdeniin tyytyväisiä. Järjestelmä toimii hyvin ja apua ja tukea on saanut aina, kun sitä on tarvinnut."

Kuinka sitouttaa ja aktivoida liikunta-alan asiakkaita?

Joskus käy niin, että aiemmin sitoutuneet asiakkaat uhkaavat muuttua passiivisiksi. Onneksi hyvillä työvälineillä sekä oikeanlaisella viestinnällä tilanne voidaan vielä kääntää voitoksi.

Lue käytännön vinkkimme asiakkaiden aktivoimiseksi Tehden järjestelmän ominaisuuksia hyödyntäen.

Testaa ja arvioi itse!

Voit kokeilla Tehdeniä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Etsitpä sitten kassaa, ajanvarausta tai liikunta alalle suunnattua järjestelmäkokonaisuutta – Tehden tarjoaa nykyaikaisen ja näppärän ratkaisun!

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku automaattisesti maksullisena tilauksena.

Hanki ilmaiset koetunnukset nyt ja aloita käyttö vaikka heti!