Asiakkaiden kokemuksia Tehdenistä

Tehden Liikunta toiminnanohjausjärjestelmä ja kulunvalvonta sopii niin pienille kuin suuremmillekin liikunta-alan yrityksille. Lisäosia, kuten laskutus, voidaan ottaa käyttöön sitä mukaan kun niitä tarvitaan. Tutustu liikunta-alan asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa!

Jo noin 200 liikunta-alan yritystä käyttää Tehdeniä:

Liikunta-alan asiakkaamme kertovat:

Kokemuksia Tehdenistä: Mentor Turku käyttää Tehdeniä.

Daniela Björk, Mentor Turku: “Tehdenin pilvipohjaisuus on ollut ehdoton ykkösjuttu”

Mentor Turku on vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman liikuntapalveluja. Lue miten Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä on helpottanut yrityksen työtä ja auttanut palvelemaan asiakkaita paremmin!

Marja-Liisa Korsimo-Niemi HaNi-Halli Oy:stä suosittelee Tehdeniä.

Marja-Liisa Korsimo-Niemi, HaNi-Halli Oy: “Voin kyllä hyvin suositella Tehdeniä muille liikunta-alan yrityksille”

HaNi-Halli Oy:llä on kaksi toimipistettä, Mynämäen keskustassa sijaitseva HaNi-Halli sekä entisen Mynämäen liikuntahallin tiloihin hiljattain avattu Sporttihalli.

Tutustu vuodesta 2015 Tehdenin asiakkaana olleen liikunta-alan yrityksen kokemuksiin.

Joni Jaakkola, Optimal Performance: "Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5"

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä. Tehdeniin päädyttiin muun muassa sen edullisuuden vuoksi.

FitFactory käyttää Tehdeniä

Tuija Silver-Lager, FitFactory: "Miksi liikuntakeskuksen yrittäjä valitsi Tehdenin?"

FitFactoryn kokemuksen mukaan Tehdenin käyttöönotto on helppoa ja erilaisia järjestelmävaihtoehtoja on sopivasti valittavissa erityyppisille ja erikokoisille yrityksille.

"Suosittelen vahvasti Tehdeniä. Yrityksemme myynti kasvoi selkeästi, käyttöönotto oli helppoa ja käyttökokemus miellyttävä niin loppuasiakkaalle kuin työntekijöille. Toistuvan laskutuksen tekeminen sekä suoritusten seuraaminen on helppoa, ja tarvittaessa laskujen siirtäminen perintätoimistolle onnistuu erittäin helposti. Ainoa mikä harmittaa on että miksi emme ottaneet aikaisemmin ohjelmistoa käyttöön."

Marko Salonen, Masku Gym

"Tehden on ollut paras kokonaisohjelmisto jota olemme käyttäneet. Kulunvalvonta, laskutus, ajanvaraus ja kassa toimivat kaikki niinkuin pitääkin. Ohjelma on moderni ulkoasultaan ja helppo käyttää. Kaupan päälle tulee vielä huippuhyvä asiakaspalvelu!"

Piia Pennanen, Kunto Salus, Salus Ladies ja Liikuntakeskus Vida

"Ei yksikään toinen järjestelmänvaihto ole mennyt yhtä sujuvasti kuin Tehdenin kanssa, ihan poikkeuksellisen positiivinen kokemus. Järjestelmä on hyvin selkeä ja nopea kouluttaa. Käyttöliittymän suunnittelussa on selkeästi ajateltu päivittäistä käyttäjää. Kymppitiimi ja -kokemus kaikkinensa."

Otso Vainio, Osuva Range & Training

"Vuosien taistelu hankalan ja raskaan ohjelmiston kanssa on vihdoin ohi! Tehdenin asiakashallinta ja laskutus pelaa muutamalla napin painalluksella, ja henkilökunnalle jää aikaa keskittyä tärkeimpään."

Tomi Riekki, Aurinkopiha Spa

"Helppo laskutus-osio ja hyvät ohjeet. Jos tulee tenkkapoo, riittää kun vilkaisee ohjeita ja ongelma ratkeaa."

Ida Vainio, CrossFit Pori

"Ohjelman simppeliys ja tehokkuus on ollut parasta. Pystyy aika hyvin opettamaan kenelle tahansa, miten ohjelma toimii. Se on varmaan se suurin juttu."

Aleksi Hakunti, Reebok CrossFit Turku

Kuinka sitouttaa ja aktivoida liikunta-alan asiakkaita?

Joskus käy niin, että aiemmin sitoutuneet asiakkaat uhkaavat muuttua passiivisiksi. Onneksi hyvillä työvälineillä sekä oikeanlaisella viestinnällä tilanne voidaan vielä kääntää voitoksi.

Lue käytännön vinkkimme asiakkaiden aktivoimiseksi Tehden järjestelmän ominaisuuksia hyödyntäen.

Testaa ja arvioi itse!

Voit kokeilla Tehdeniä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Etsitpä sitten kassaa, ajanvarausta tai liikunta alalle suunnattua järjestelmäkokonaisuutta – Tehden tarjoaa nykyaikaisen ja näppärän ratkaisun!

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku automaattisesti maksullisena tilauksena.

Hanki ilmaiset koetunnukset nyt ja aloita käyttö vaikka heti!