Tehden Kauneus

Kassa ja ajanvaraus kauneuden alalle

Tehden Kauneus on toiminnanohjausjärjestelmä palvelualan yrityksille.

Kassa- ja ajanvaraus­järjestelmä kauneuden alalle

Helppokäyttöinen kassa ja ajanvaraus kampaamoon ja kauneushoitolaan!

Unohda vanha naputeltava kassakone, paperinen ajanvarauskalenteri sekä erillinen asiakasrekisteri. Tehden vie yrityksesi nykyaikaan tarjoamalla kassan, kalenterin ja asiakasrekisterin lisäksi helpot työkalut nettiajanvaraukseen, työvuorosuunnitteluun, markkinointiin, tuote- ja varastonhallintaan sekä raportointiin. Saat kaikki tarvittavat ominaisuudet netin kautta käytettävässä pilvipalvelussa – vain yhdellä kuukausimaksulla!

Tehdenin kassa- ja ajanvarausjärjestelmä on kehitetty hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisten tarpeisiin ja se sisältää useita toimialan ominaispiirteitä huomioivia oivalluksia. Tehden Kauneus on erinomainen valinta kampaamoon ja kauneushoitolaan, ja sitä käyttääkin jo useat sadat yritykset Suomessa.

Tehden tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaisen suomenkielisen tukipalvelun. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu varmistaa kassa- ja ajanvarausjärjestelmän sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Kokeile kassa- ja ajanvaraus­järjestelmää

Tehden Kauneus sopii sekä pienelle että suurelle yritykselle.

Aloita ilmainen 30 päivän kokeilu ja testaa miten, Tehden kassa ja ajanvaraus helpottaa kauneuden alan yrityksesi toimintaa.

Kokeilu ei sido sinua mitenkään.

Tilaa koekäyttötunnukset    >

Miksi Tehden?

Aloita

Käytä

Hyödy

Asiakkaamme suosittelevat

Kassajärjestelmä toimii todella hyvin ja on kätevä käyttää. Vaikka ohjelmistossa on paljon ominaisuuksia, ja se on järeä, se on hyvin käyttäjäystävällinen.

Kati Grundström. Clipp-huone

Laitteet kassajärjestelmän käyttöön

Kauneuden alalle suunniteltu Tehden kassa- ja ajanvarausjärjestelmä toimii netin kautta, joten käyttöön tarvitaan tietokone. Valikoimastamme löytyy sekä läppäri että kosketusnäytöllinen all-in-one -tietokone. Molemmat vaihtoehdot mahtuvat pieneenkin tilaan!

Tietokoneen lisäksi voit ottaa käyttöön kassatyöskentelyä helpottavia laitteita, kuten maksupäätteen, viivakoodinlukijan, kassalippaan sekä tarratulostimen.

Kassa- ja ajanvaraus­järjestelmän hinta

Maksat Tehden Kauneus -järjestelmästä edullista kuukausimaksua, joka muuttuu joustavasti yrityksesi koon sekä tarpeiden mukaan.

Voit kokeilla kassa- ja ajanvarausjärjestelmää ilmaiseksi 30 päivän ajan. Kokeilujakson jälkeen päätät haluatko ottaa maksullisen palvelun käyttöösi. Ilmainen kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Tehden Kauneus sopimusyrittäjille

Olemme ottaneet hinnoittelussa huomioon kauneusalan sopimusyrittäjät. Tehden Kauneus sopimusyrittäjille -paketissa yhdessä kassapisteessä voi pääyrittäjän lisäksi toimia useampi itsenäinen sopimusyrittäjä kirjoittaen kuitit omilla Y-tunnuksillaan ja vastaten omasta rahaliikenteestään.

Pyydä tarjous

Tehden Kauneus

Alkaen 57 €/kk
+alv.