Asiakkaiden kokemuksia Tehdenistä

Tehden Kauppa -toiminnanohjausjärjestelmä haastaa vanhat toiminnanohjausjärjestelmät tarjoamalla kaikki tehokkaaseen kaupankäyntiin tarvittavat ominaisuudet nopeasti, helposti ja turvallisesti pilvipalveluna. Järjestelmä soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, pienistä kivijalkakaupoista suuriin ketjuliikkeisiin. Tutustu asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa!

Kaupan alan asiakkaamme kertovat:

”Tehden ohjaa hyvin käyttäjäänsä” – Suomi Teline valitsi Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmäkseen

Suomi Teline Oy:ssä Tehden on ollut käytössä vuoden 2020 alkupuolelta. Telineratkaisuja ja sääsuojia tarjoava yritys hallitsee Tehdenillä myyntiä, ostoja ja massiivista varastoa.

Lue, miten Suomi Telineessä otettiin Tehden käyttöön taloushallinnon järjestelmä Procountorin rinnalle.

Turun Tapetti ja Matto käyttää Tehden kassajärjestelmää.

Jari Kalliokuja, Turun Tapetti ja Matto: “Tehden on vienyt yritystämme todella paljon eteenpäin”

Suomen vanhimmassa tapettien ja mattojen erikoisliikkeessä on käytetty Tehdeniä vuodesta 2018. Lue, miten Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä kirjanpitointegraatioineen on helpottanut suuren varaston katteen ja kierron seuraamista ja tukenut toiminnan suunnittelua.

Perheyritys E. Saastamoinen Oy päätti tehostaa toimintaansa

Neljännessä sukupolvessa toimiva E. Saastamoinen Oy vaihtoi Tehdeniin, kun verkkokauppaintegraatio tuli ajankohtaiseksi. Käyttöönotto oli suurillakin tuotemäärillä hyvä kokemus.

Ota talteen myös projektipäällikkömme vinkit sujuvaan käyttöönottoon.

Suomen Tanssipuoti käyttää Tehden-järjestelmää.

Pilvipohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän avulla joustoa ja varmuutta monikanavaiseen myyntiin

Suomen Tanssipuoti on vuonna 2006 perustettu tanssiin erikoistunut tapahtumatalo ja tanssitarvikeliike.

Lue miten Tehden on vähentänyt manuaalista työtä ja mahdollistanut asiakkaiden palvelemisen ja tanssitarvikkeiden myymisen samanaikaisesti niin myymälässä, verkkokaupassa kuin tapahtumapäivilläkin.

Sabrina Casagrande kertoo kokemuksia Tehdenistä.

Leluliike Casagrande - perinteitä kunnioittaen katse kohti tulevaa

Leluliike Casagrande on ollut Tehdenin asiakas kesäkuusta 2018 lähtien. Suunnitelmat verkkokaupan avaamisesta olivat nostaneet esiin myös kysymyksen varastonhallinnan järjestämisestä ja tähän etsittiiin nyt ratkaisua.

Lue Suomen vanhimman, vuonna 1912 perustetun lelukaupan kokemuksista!

Kirsti Pentti, GardenLiving: "Kassajärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja nopea"

Viheralan yritys GardenLivingillä on käytössään Tehdenin kassajärjestelmä. Helppokäyttöinen ja monipuolinen järjestelmä mahdollistaa asiakkaiden ripeän palvelemisen lisäksi esimerkiksi laskutuksen ja varastonhallinnan.

Katso video ja lue lisää!

Leipomo Rosten käyttää Tehdeniä

Veera Tammenmaa, Leipomo Rosten: “Kunnioitamme perinteitä, mutta kehitämme myös jatkuvasti uutta”

Vuonna 1939 perustettu leipomo on perinteinen edelläkävijä. Turkulainen Leipomo Rosten on onnistunut vuosien saatossa ponnistamaan tiensä paikallisesta leipomosta suurimpien leipomoiden joukkoon Suomessa.

Konserni työllistää noin 200 henkilöä.

“Tehden on kahdessa vuodessa vienyt yritystämme todella paljon eteenpäin. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä valintaan, ja olen suositellut järjestelmää useille kollegoille.”

Jari Kalliokuja, Turun Tapetti ja Matto

”Tehokkuus on ehdottomasti se sana, jonka liitän Tehdeniin. Kassa on tosi looginen ja helppo käyttää, ja jos jotain ongelmia ilmenee, ne ratkeavat yhteydenotolla asiakaspalveluun.”

Laura Saastamoinen, E. Saastamoinen Oy

"Monipuolinen ohjelmisto suurenkin tapahtumamäärän hallinnointiin. Helppo ja selkeä kassanhallinnointi. Arvostan myös yrityksen paikallisuutta."

Niina Virtala, Clean Pesulapalvelut Oy

"Olen ollut erittäin tyytyväinen Tehdenin toimivuuteen ja helppouteen. Jos on tullut jotain uudistustoiveita, kehitys on ollut nopeata: yleensä en ole ehtinyt edes ilmoittaa toiveestani, kun uudistus on jo käytössä."

Mika Laitamo, Velofix.fi

"Suosittelemme Tehdenin tuotteita lämpimästi! Meillä jo alle vuoden käytön jälkeen on saatu huomattavia kustannussäästöjä ja tehostuksia aikaiseksi. Käytössä Tehden Kauppa. Pluspisteet kotimaisuudesta ja hyvästä asiakaspalveluasenteesta!"

Niina Huhtala, Suomen Tanssipuoti Oy

Tehden on helpottanut arkityöskentelyämme verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja messumyyntien kanssa huomattavasti. Nyt voi huoletta messuviikonlopun jälkeen keskittyä olennaiseen, kun voi luottaa, että varastosaldot ovat valmiiksi kunnossa. Suosittelemme!

Laura Turunen, Sampsukka

"Halusimme vaihtaa tukkuyrityksemme järjestelmän pilvipalveluun. Tehden vastasi hyvin odotuksia, ja vaihdon takasi toisen yrityksemme Tehden-kokemus vuodesta 2013. Asiakaspalvelu sekä tekninen tuki on nopeaa. Tämä konkretisoitui varsinkin, kun meille oli juuri käyttöönottohetkellä tullut varastoon iso kuorma, joka piti saada heti liikkeelle. Tehden selvitti ongelmamme jopa saman puhelun aikana, ja kaikki sujuu edelleen moitteettomasti!"

Otto Kannisto, Sportson International Oy

"Hyvä, toimiva ja nopeasti käyttöönotettava kassajärjestelmä. Niin asiakaspalvelulle kuin teknisille kavereille 10+ palvelusta!"

Tarja Jussila, Neulekahvila Lentävä Lapanen

Jo noin 300 kaupan alan yritystä käyttää Tehdeniä:

Testaa ja arvioi itse!

Voit kokeilla Tehdeniä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Etsitpä sitten toiminnanohjausjärjestelmää pk-yritykselle, myymälän kassaa, varastonhallintaa maahantuontiyritykselle tai järjestelmäkokonaisuutta liikeketjulle – Tehden tarjoaa nykyaikaisen ja näppärän ratkaisun!

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku automaattisesti maksullisena tilauksena.

Hanki ilmaiset koetunnukset nyt ja aloita käyttö vaikka heti!

New call-to-action