Asiakkaiden kokemuksia Tehdenistä

Tehden Kauppa -toiminnanohjausjärjestelmä haastaa vanhat toiminnanohjausjärjestelmät tarjoamalla kaikki tehokkaaseen kaupankäyntiin tarvittavat ominaisuudet nopeasti, helposti ja turvallisesti pilvipalveluna. Järjestelmä soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, pienistä kivijalkakaupoista suuriin ketjuliikkeisiin. Tutustu asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa!

Kaupan alan asiakkaamme kertovat:

Pyöräliikeketju Cycli halusi luotettavaa dataa ja valitsi Tehdenin

Fillarikauppa Cycli Oy on kolmen kivijalkamyymälän ja verkkokaupan pyöräliikeketju, joka pyörien ja varusteiden myynnin lisäksi tarjoaa myös huoltopalveluita. Yritys tarvitsi luotettavaa dataa, nopean kassan sekä nykyaikaisen verkkokauppaintegraation.

Lue Cyclin kokemuksia yhteistyöstä Tehdenin kanssa sekä toiminnanohjausjärjestelmän soveltuvuudesta pyöräliikkeille.

Kulttuurikeskus TAHTO etsi helppoa kassajärjestelmää, joka tukee myös Museokorttia

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO tarvitsi helppokäyttöisen kassajärjestelmän, joka tukee Museokorttia, sekä verkkokaupan. Hyvien suositusten perusteella museo päätyi Tehdeniin.

Lue, minkälaisia kokemuksia TAHDOLLA on Tehdenistä ja siitä, miten järjestelmä taipuu museokäyttöön.

Puhelinhuollon menestystarina iTapsa hakee uutta vauhtia liiketoimintaan Tehdenillä

iTapsa tarvitsi liiketoiminnan ytimeen ohjelmiston, jossa kassa ja toiminnanohjaus toimivat saumattomasti yhteen. Tehdenin käyttöönoton myötä päivittäinen toiminta on nopeutunut, virheet ovat vähentyneet ja kustannukset pienentyneet. 

Lue, millaisia kokemuksia iTapsalla on muun muassa tilausajojen automaatiosta ja Procountor-integraatiosta.

Turun Tukikohdan Outi Haavisto kertoo käsipäätteen käytöstä.

Turun Tukikohta tehosti inventointia ja varastonhallintaa Tehdenin avulla

Turun Tukikohta kaipasi varastonhallintaan ja inventointiin tehokasta työkalua. Kauppaa käydään niin kivijalassa kuin verkossa, joten paikkansa pitävät varastosaldot ovat elintärkeitä. Perinteisille paperilomakkeille haluttiin ketterämpi vaihtoehto, joten he päätyivät ottamaan käsipäätteen eli PDA:n käyttöön Tehdenin varastonhallintaohjelman tueksi.  

Katso videolta, miten Turun Tukikohta käyttää käsipäätettä inventoinnissa ja varastonhallinnassa.

Haagan Pyörähuolto valitsi Tehdenin helpottamaan myyntiä ja huoltoa

Haagan pyörähuolto on käyttänyt Tehdeniä jo vuodesta 2016, ja kaikki alkoi siitä, kun etsinnässä oli tarvittaessa mukanakin kulkeva kassa. 

Lue, miten Tehden sopii pyöräliikkeen kassajärjestelmäksi sekä helpottaa myyntiä ja varastonhallintaa.

”Tehden ohjaa hyvin käyttäjäänsä” – Suomi Teline valitsi Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmäkseen

Suomi Teline Oy:ssä Tehden on ollut käytössä vuoden 2020 alkupuolelta. Telineratkaisuja ja sääsuojia tarjoava yritys hallitsee Tehdenillä myyntiä, ostoja ja massiivista varastoa.

Lue, miten Suomi Telineessä otettiin Tehden käyttöön taloushallinnon järjestelmä Procountorin rinnalle.

Turun Tapetti ja Matto käyttää Tehden kassajärjestelmää.

Jari Kalliokuja, Turun Tapetti ja Matto: “Tehden on vienyt yritystämme todella paljon eteenpäin”

Suomen vanhimmassa tapettien ja mattojen erikoisliikkeessä on käytetty Tehdeniä vuodesta 2018. Lue, miten Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä kirjanpitointegraatioineen on helpottanut suuren varaston katteen ja kierron seuraamista ja tukenut toiminnan suunnittelua.

Perheyritys E. Saastamoinen Oy päätti tehostaa toimintaansa

Neljännessä sukupolvessa toimiva E. Saastamoinen Oy vaihtoi Tehdeniin, kun verkkokauppaintegraatio tuli ajankohtaiseksi. Käyttöönotto oli suurillakin tuotemäärillä hyvä kokemus.

Ota talteen myös projektipäällikkömme vinkit sujuvaan käyttöönottoon.

Suomen Tanssipuoti käyttää Tehden-järjestelmää.

Pilvipohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän avulla joustoa ja varmuutta monikanavaiseen myyntiin

Suomen Tanssipuoti on vuonna 2006 perustettu tanssiin erikoistunut tapahtumatalo ja tanssitarvikeliike.

Lue miten Tehden on vähentänyt manuaalista työtä ja mahdollistanut asiakkaiden palvelemisen ja tanssitarvikkeiden myymisen samanaikaisesti niin myymälässä, verkkokaupassa kuin tapahtumapäivilläkin.

Sabrina Casagrande kertoo kokemuksia Tehdenistä.

Leluliike Casagrande - perinteitä kunnioittaen katse kohti tulevaa

Leluliike Casagrande on ollut Tehdenin asiakas kesäkuusta 2018 lähtien. Suunnitelmat verkkokaupan avaamisesta olivat nostaneet esiin myös kysymyksen varastonhallinnan järjestämisestä ja tähän etsittiiin nyt ratkaisua.

Lue Suomen vanhimman, vuonna 1912 perustetun lelukaupan kokemuksista!

Kirsti Pentti, GardenLiving: "Kassajärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja nopea"

Viheralan yritys GardenLivingillä on käytössään Tehdenin kassajärjestelmä. Helppokäyttöinen ja monipuolinen järjestelmä mahdollistaa asiakkaiden ripeän palvelemisen lisäksi esimerkiksi laskutuksen ja varastonhallinnan.

Katso video ja lue lisää!

Leipomo Rosten käyttää Tehdeniä

Veera Tammenmaa, Leipomo Rosten: “Kunnioitamme perinteitä, mutta kehitämme myös jatkuvasti uutta”

Vuonna 1939 perustettu leipomo on perinteinen edelläkävijä. Turkulainen Leipomo Rosten on onnistunut vuosien saatossa ponnistamaan tiensä paikallisesta leipomosta suurimpien leipomoiden joukkoon Suomessa.

Konserni työllistää noin 200 henkilöä.

“Tehden on kahdessa vuodessa vienyt yritystämme todella paljon eteenpäin. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä valintaan, ja olen suositellut järjestelmää useille kollegoille.”

”Tehokkuus on ehdottomasti se sana, jonka liitän Tehdeniin. Kassa on tosi looginen ja helppo käyttää, ja jos jotain ongelmia ilmenee, ne ratkeavat yhteydenotolla asiakaspalveluun.”

"Monipuolinen ohjelmisto suurenkin tapahtumamäärän hallinnointiin. Helppo ja selkeä kassanhallinnointi. Arvostan myös yrityksen paikallisuutta."

"Olen ollut erittäin tyytyväinen Tehdenin toimivuuteen ja helppouteen. Jos on tullut jotain uudistustoiveita, kehitys on ollut nopeata: yleensä en ole ehtinyt edes ilmoittaa toiveestani, kun uudistus on jo käytössä."

"Suosittelemme Tehdenin tuotteita lämpimästi! Meillä jo alle vuoden käytön jälkeen on saatu huomattavia kustannussäästöjä ja tehostuksia aikaiseksi. Käytössä Tehden Kauppa. Pluspisteet kotimaisuudesta ja hyvästä asiakaspalveluasenteesta!"

Tehden on helpottanut arkityöskentelyämme verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja messumyyntien kanssa huomattavasti. Nyt voi huoletta messuviikonlopun jälkeen keskittyä olennaiseen, kun voi luottaa, että varastosaldot ovat valmiiksi kunnossa. Suosittelemme!

"Halusimme vaihtaa tukkuyrityksemme järjestelmän pilvipalveluun. Tehden vastasi hyvin odotuksia, ja vaihdon takasi toisen yrityksemme Tehden-kokemus vuodesta 2013. Asiakaspalvelu sekä tekninen tuki on nopeaa. Tämä konkretisoitui varsinkin, kun meille oli juuri käyttöönottohetkellä tullut varastoon iso kuorma, joka piti saada heti liikkeelle. Tehden selvitti ongelmamme jopa saman puhelun aikana, ja kaikki sujuu edelleen moitteettomasti!"

"Hyvä, toimiva ja nopeasti käyttöönotettava kassajärjestelmä. Niin asiakaspalvelulle kuin teknisille kavereille 10+ palvelusta!"

"Tehdenin kassaohjelman käytön oppii kukkakaupan sesonkiapulaisetkin nopeasti käyttämään. Tämä on tärkeää kiireisinä sesonkeina, jotta aikaa ei kulu opettamiseen."

"Meidän toimintamme päivittyi mutkattomasti ja tehokkaasti nykypäivään Tehdenin kassajärjestelmän avulla. Ammattitaitoisten myyjien ja asiantuntijoiden avulla suurenkin muutoksen toteuttaminen onnistui käden käänteessä."

Jo noin 300 kaupan alan yritystä käyttää Tehdeniä:

Testaa ja arvioi itse!

Voit kokeilla Tehdeniä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Etsitpä sitten toiminnanohjausjärjestelmää pk-yritykselle, myymälän kassaa, varastonhallintaa maahantuontiyritykselle tai järjestelmäkokonaisuutta liikeketjulle – Tehden tarjoaa nykyaikaisen ja näppärän ratkaisun!

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku automaattisesti maksullisena tilauksena.

Hanki ilmaiset koetunnukset nyt ja aloita käyttö vaikka heti!