Laskutusintegraatiot

Tehden tarjoaa laajan skaalan erilaisia vaihtoehtoja integroituihin laskutuspalveluihin ja laskutuksen, perinnän ja reskontranhoidon osittaiseen tai kokonaiseen ulkoistamiseen.

 

Maventa

Helppo ja kustannustehokas verkkolaskujen lähetystapa. Maksu lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen määrän mukaan.

Finvoicer

Finvoicer on erikoistunut myyntilaskujen elinkaaren hoitoon. Koko laskutukseen tai saatavien seurantaan kuluvan ajan voi siirtää Finvoicerin hoidettavaksi. Finvoicer tarjoaa myös tekstiviestimuistutuksia, rahoituspalveluita sekä kirjanpito- ja asiantuntijapalveluita. Perintätoimet kytketään Tehdenistä nappia painamalla.

KTI Laskutus

KTI Laskutus tarjoaa saatavien hallinnan koko niiden elinkaaren ajan, yhdestä paikasta. Olit sitten laskurahoituksen, laskutuksen tai perintäpalveluiden tarpeessa, KTI Laskutus hoitaa näistä jokaisen ammattitaidolla.

BRANG

BRANG on 100 % kotimainen laskutus- ja perintätoimisto, joka palvelee monipuolisesti kaikenkokoisia yrityksiä. BRANG huolehtii sekä yrityksen laskutus- ja reskontrapalveluista että perintäpalveluista.

Puro Finance

Puro Finance tarjoaa laskurahoitusta nopeasti, joustavasti ja helposti. Voit hankkia myös perintäpalvelut Puro Financen kautta.