Tehden Ajanvaraus

Helppokäyttöinen ajanvarausjärjestelmä

Asiakkaasi ovat jo netissä – olethan sinäkin? 

Suttuisen paperikalenterin voi laittaa roskiin, kun otat käyttöön kätevän Avoinna24-ajanvarausjärjestelmän. Yhä useampi tekee ajanvarauksia liikkeesi aukioloaikojen ulkopuolella, joten nettiajanvaraus tarjoaa palvelua 24/7 ja sinä voit keskittyä siihen, mistä eniten pidät. Järjestelmällä on myös helppo hoitaa ryhmäliikuntatuntien ja salivuorojen varaukset.

Pyydä tarjous
Tehden Ajanvaraus ja Avoinna24-nettiajanvarausjärjestelmä yrityksille.

Ajanvaraus­järjestelmä nettisivuille

Helppokäyttöinen ajanvarausjärjestelmä vastaanottaa varaukset ja säästää aikaasi

Unohda vanha ajanvarauskalenteri ja erillinen asiakasrekisteri. Ottamalla käyttöösi pilvipalveluna toimivan sähköisen ajanvarausjärjestelmän sinun ei enää tarvitse tuhlata aikaasi puhelimessa. Myös asiakkaasi kiittävät, kun ajanvarausten tekeminen helpottuu, sillä yhä useampi varaa palveluaikoja netin kautta.

Ajanvarausjärjestelmä sisältää monipuolisen varauskalenterin ja helposti päivitettävän asiakasrekisterin lisäksi oivat työkalut nettiajanvaraukseen, työvuorosuunnitteluun, markkinointiin sekä raportointiin.

Halutessasi voit ottaa käyttöön ajanvarauksen maksamisen, jolloin asiakkaat voivat maksaa palvelun etukäteen jo varauksen yhteydessä. Tämä ominaisuus sopii täydellisesti kaikkiin kiinteähintaisiin palveluihin, kuten kursseille, kertamaksullisiin ohjauksiin, seminaareihin ja palveluihin.

Helppokäyttöinen ajanvarausjärjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Tehdenin ajanvarausjärjestelmää käyttävät mm:

Varaa etäesittely

Tarvitsetko ajanvarausjärjestelmän lisäksi myös kassajärjestelmää?

Tutustu myös näihin järjestelmäpaketteihin:

Tehden Kassa & Ajanvaraus

Ottamalla yrityksellesi käyttöön Tehden Kassa & Ajanvaraus –järjestelmäkokonaisuuden, saat innovatiivisen kassajärjestelmän ja kätevän nettiajanvarauksen yhdellä edullisella kuukausimaksulla.

Tehden vie liiketoimintasi suoraan nykyaikaan: Sähköiseen ajanvarausjärjestelmään ja pilvipalveluna toimivaan, moderniin ja helppokäyttöiseen kassajärjestelmään.

Tehden Kauppa & Ajanvaraus

Tyypillinen esimerkki asiakkaastamme on erikoistavarakauppa, jolla on myymälän ohessa huolto- ja/tai asennustoimintaa.

Tehdeniä käytetään paljon myös huolto- ja asennusliikkeissä, joilla usein on jonkin verran omaa varastoa ja vaikka ei olisikaan, varatun ajan yhteyteen hankitaan esimerkiksi varaosia, jotka käytetään huollon yhteydessä.

Tältä Avoinna24-ajanvarauspalvelu näyttää - katso video:

Ajanvarauksen kalenterinäkymä

Kokeile ajanvaraus­järjestelmää ilmaiseksi

Tehdenin ajanvarausjärjestelmän valinta on helppoa, kun voit kokeilla järjestelmää ilmaiseksi ennen päätöksen tekemistä. Aloita ilmainen 30 päivän kokeilu ja testaa, miten Tehdenin nettiajanvarausjärjestelmä helpottaa yrityksesi toimintaa.

Ajanvarausjärjestelmän kokeilu ei sido sinua mitenkään.

Tilaa koekäyttötunnukset    >

Ajanvarausjärjestelmän käyttö on helppoa

Aloita

Käytä

Hyödy

Kokemuksia Tehdenin ajanvaraus­järjestelmästä

Virpi Lautamatti Fit Therapysta kertoo kokemuksiaan Tehdenistä

Nettiajanvaraus on ehdottoman hyvä systeemi. Turha edestakainen soittelu ajanvarausta koskien loppui lähes kokonaan. Nettiajanvaraus on myös kilpailuetu.

Virpi Lautamatti, Fit Therapy

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä.

Ajanvarausjärjestelmän hinta

Aloita nettiajanvarausjärjestelmän käyttö tutustumalla siihen ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Halutessasi voit jatkaa maksullista käyttöä kuukausimaksulla, joka määräytyy sen mukaan, kuinka paljon tuotteita, käyttäjiä ja muita tietoja tarvitset. Tilaukseen on tarpeen tullen helppo lisätä esimerkiksi kassa tai laskutus – Tehden kasvaa yrityksesi mukana!

Edullinen ajanvarausjärjestelmä sopii niin ominaisuuksien kuin hinnoittelunsakin puolesta sekä pienelle että suurelle yritykselle. Maksat vain siitä mitä käytät!

Pyydä tarjous

Tehden Ajanvaraus

Alkaen 35 €/kk
+alv.

Tehden Kauppa & Ajanvaraus