Tehden Kauppa

Toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle

Ryhtiä kaupan tekoon ja kasvu kannattavaksi kotimaisen Tehden-ohjelmiston avulla! Vapaudu rutiineista ja hoida yritystäsi järkevämmin ja tehokkaammin – sinun ja työntekijöittesi aika on arvokasta.

Tehden Kauppa toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle

Romuta vanhat järjestelmät - nykyaikainen toiminnanohjaus helpottaa kaupankäyntiä!

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on kauppiaan kaveri. Tehden Kauppa haastaa vanhat toiminnanohjausjärjestelmät tarjoamalla kaikki tehokkaaseen kaupankäyntiin tarvittavat ominaisuudet nopeasti, helposti ja turvallisesti pilvipalveluna. Kun pakettiin lisää vielä Tehdenin ketterän ajanvarausjärjestelmän, kokonaisuus tarjoaa kaikki tärkeimmät ominaisuudet yrityksille, joiden toiminnassa kauppa ja palveluala kohtaavat.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ratkaisu vähittäiskaupan tarpeisiin, sillä se skaalautuu yrityksen toiminnan mukaan ja lisäominaisuuksia voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä  soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, pienistä kivijalkakaupoista suuriin ketjuliikkeisiin.

Tehden on integroitavissa erilaisiin taloushallinnon järjestelmiin sekä verkkokauppa-alustoihin, minkä lisäksi Tehdenissä on integraatiot kaikkiin keskeisimpiin tavarankuljetuspalveluihin, jolloin tuotteiden myynti- ja lähetysprosessin voi hoitaa yhdessä järjestelmässä ja kaikki lähetysasiakirjat saadaan tulostettua yhdellä kertaa.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen liiketoimintaan: 

 • kassajärjestelmä
 • tuote- ja varastonhallinta
 • asiakasrekisteri
 • laskutus
 • osto- ja myyntitilausjärjestelmä
 • myyntitilauksen ja ajanvarauksen yhdistäminen
 • monipuoliset raportointimahdollisuudet

Ja kaikki tämä vain yhdellä kuukausimaksulla! Tehden tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaisen suomenkielisen tukipalvelun. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu varmistaa sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Kaupan alan yrityksille suunniteltu yhdessä kaupan alan yritysten kanssa

Ei turhia ominaisuuksia ja hämmästyttävän helppo käyttöönotto!

Kaupan alan yritysten arjessa tarvitaan erityisiä työkaluja. Me Tehdenillä olemme tehneet yhteistyötä lukuisten kaupan alan yritysten kanssa ymmärtääksemme alan haasteet ja mahdollisuudet sekä ylittääksemme asiakkaidemme odotukset.

Tehden-ohjelmisto on suunniteltu kaupan alan tarpeisiin – Ei ylimääräisiä ominaisuuksia eikä puutteellisia ratkaisuja, mitkä haittaavat yrityksesi kasvua.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ohjelmistoratkaisun, joka on aidosti kaupan alalle suunniteltu ja jota on kehitetty yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Maksat vain niistä ominaisuuksista, joita aidosti tarvitset.

Toiminnanohjausjärjestelmän hinta

Millaiselle yritykselle Tehden Kauppa soveltuu?

Yritykselle, jolla on joko toiminnan kasvun ja monipuolistumisen tai uusien toimipisteiden myötä tullut tarve entistä tehokkaampaan kokonaisuuden hallintaan. Ensisijaisen tärkeää on varastojen ja raportoinnin saumattomuus toimipisteiden välillä, ja vaivattomat varastontäydennykset omasta keskusvarastosta ovat myös plussaa. Integroitu verkkokauppa halutaan mukaan kokonaisuuteen, ja myös tuttu taloushallinnon järjestelmä halutaan integroida toiminnanohjausjärjestelmään. Uuteen ohjelmistoon halutaan tutustua huolella, käyttöönotto hoitaa asiantuntijoiden ohjauksessa ja varmistaa samalla prosessien toimivuus sekä henkilöstön koulutus uuden työvälineen käyttöön.

Tehden Kauppa M

Toiminnaohjausjärjestelmä B2B- ja B2C-myyntiin
143 /kk
 • Käyttöönotto alkaen 1 690 €
 • Suosittu lisäosa: Tehden Myyntireskontra tai taloushallinnon integraatio
 • Tehden Kauppa M -pakettiin tilataan usein myös rajapinta verkkokauppaintegraatioon
 • Suosituimpien lisäosien kanssa hinta n. 200 €/kk
 • Valikoimassa myös Tehden Kauppa S 95 €/kk
Suosituin

Tehden Kauppa L

Toiminnanohjausjärjestelmä kahden toimipisteen liikkeelle
216 /kk
 • Käyttöönotto alkaen 4 225 €
 • Muista Tehdenin monipuoliset ja tehokkaat ostamisen automaatiot
 • Suosittu lisäosa: nettiajanvaraus huolto- ja palveluaikojen hallintaan
 • Kolmen toimipisteen liikeketjulle Tehden Kauppa XL 300 €/kk

Tehden Kauppa Custom

Kun toimipisteitä on neljä tai enemmän
Pyydä tarjous
 • Tehden Kauppa soveltuu sujuvasti myös suuremmille, useamman kymmenen toimipisteen ketjuille
 • Tehden Kaupan perusominaisuudet, tarvittavat lisäosat ja rajapinnat koko ketjun käyttöön
 • Kysy meiltä myös integraatioita Tehdeniin toteuttaneista kumppaneistamme!

Toiminnanohjausjärjestelmän kuukausihintaan vaikuttavat kassojen (toimipisteiden), asiakkaiden ja tuotteiden määrä sekä mahdollisesti käyttöön otettavat lisäominaisuudet.

Kun toimipisteeseen tarvitaan laadukkaat peruslaitteet kassamyyntiin, saat ne meiltä järjestelmätilauksen yhteydessä. Tutustu suositeltuihin laitepaketteihin.

Varaa Tehden-järjestelmän etäesittely

Tehden ERP - toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alan yrityksille

Harkitsetko toiminnanohjausjärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Haluaisitko selvittää, tarjoaako Tehden Kauppa kaikki ominaisuudet, joita liiketoimintasi tueksi tarvitset? Kaipaatko tarkkaa tietoa siitä, mikä on toiminnanohjausjärjestelmän hinta tarvitsemillasi lisäominaisuuksilla?

Varaa aika ilmaiseen etäesittelyyn. Pääset itse kokeilemaan ratkaisuamme ja esittämään asiantuntijallemme täsmäkysymyksiä siitä, miten Tehden-ohjelmisto tehostaa sinun yrityksesi toimintaa.

Varaa etäesittely >

Vähittäiskaupan toiminnan­ohjaukseen

Aloita

Käytä

Hyödy

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Kirsti Pentti, GardenLiving: "Meillä on erittäin hyvä kokemus sekä Tehdenin järjestelmästä että Tehdenillä työskentelevistä ihmisistä"

GardenLiving avasi toukokuussa 2017 Espooseen viheralan lifestyle-myymälän, josta löytyy floristiikkapalveluiden lisäksi kasveja, ruukkuja ja sisustuselementtejä. Tehden tuli Pentille tutuksi GardenLivingin kirjanpitäjän suosituksen kautta.

–Tehden erottautui muista vaihtoehdoista modulaarisuudellan. Pystyimme ottamaan järjestelmän eri elementtejä käyttöön pikkuhiljaa. Tehdenillä oli myös oikein hyvä käyttöönottokoulutus, joka pystyttiin suorittamaan etäyhteydellä, Pentti kertoo.

Lue lisää GardenLivingin kokemuksista kokemuksia.fi:n toteuttamasta asiakastarinasta

Lisää kaupan alan asiakkaitamme ja kertomuksia heidän kokemuksistaan löydät täältä!

Kassapisteen laitteet helposti meiltä!

Voit käyttää Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmää läppärillä tai esimerkiksi kosketusnäytöllisellä all-in-one -tietokoneella. Löydät valikoimastamme suosituimmat vaihtoehdot kassajärjestelmän käyttöön.

Tietokoneen lisäksi saat meiltä myös muut kassapisteen laitteet: maksupääte, kuittitulostin, kassalipas, viivakoodinlukija ja tarratulostin. Ja inventaariota helpottaa kätevä käsipääte. Tutustu ja tilaa!

Kassapisteen laitteet helposti meiltä