Tehden Kauppa

Toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle

Ryhtiä kaupan tekoon ja kasvu kannattavaksi kotimaisen Tehden-ohjelmiston avulla! Vapaudu rutiineista ja hoida yritystäsi järkevämmin ja tehokkaammin – sinun ja työntekijöittesi aika on arvokasta.

Tehden Kauppa toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle

Romuta vanhat järjestelmät - nykyaikainen toiminnanohjaus helpottaa kaupankäyntiä!

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on kauppiaan kaveri. Tehden Kauppa haastaa vanhat toiminnanohjausjärjestelmät tarjoamalla kaikki tehokkaaseen kaupankäyntiin tarvittavat ominaisuudet nopeasti, helposti ja turvallisesti pilvipalveluna. Kun pakettiin lisää vielä Tehdenin ketterän ajanvarausjärjestelmän, kokonaisuus tarjoaa kaikki tärkeimmät ominaisuudet yrityksille, joiden toiminnassa kauppa ja palveluala kohtaavat.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu myymälöiden vaatimuksiin. Se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, pienistä kivijalkakaupoista suuriin ketjuliikkeisiin.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ratkaisu vähittäiskaupan tarpeisiin, sillä se skaalautuu yrityksen toiminnan mukaan ja lisäominaisuuksia voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan. 

Tehden on integroitavissa erilaisiin taloushallinnon järjestelmiin sekä verkkokauppa-alustoihin, minkä lisäksi Tehdenissä on integraatiot kaikkiin keskeisimpiin tavarankuljetuspalveluihin, jolloin tuotteiden myynti- ja lähetysprosessin voi hoitaa yhdessä järjestelmässä ja kaikki lähetysasiakirjat saadaan tulostettua yhdellä kertaa.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen liiketoimintaan: 

  • kassajärjestelmä
  • tuote- ja varastonhallinta
  • asiakasrekisteri
  • laskutus
  • osto- ja myyntitilausjärjestelmä
  • myyntitilauksen ja ajanvarauksen yhdistäminen
  • monipuoliset raportointimahdollisuudet

Ja kaikki tämä vain yhdellä kuukausimaksulla! Tehden tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaisen suomenkielisen tukipalvelun. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu varmistaa sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Varaa Tehden-järjestelmän etäesittely

Tehden ERP - toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alan yrityksille

Harkitsetko toiminnanohjausjärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Haluaisitko selvittää, tarjoaako Tehden Kauppa kaikki ominaisuudet, joita liiketoimintasi tueksi tarvitset? Kaipaatko tarkkaa tietoa siitä, mikä on toiminnanohjausjärjestelmän hinta tarvitsemillasi lisäominaisuuksilla?

Varaa aika ilmaiseen etäesittelyyn. Pääset itse kokeilemaan ratkaisuamme ja esittämään asiantuntijallemme täsmäkysymyksiä siitä, miten Tehden-ohjelmisto tehostaa sinun yrityksesi toimintaa.

Varaa etäesittely >

Vähittäiskaupan toiminnan­ohjaukseen

Aloita

Käytä

Hyödy

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Kirsti Pentti, GardenLiving: "Meillä on erittäin hyvä kokemus sekä Tehdenin järjestelmästä että Tehdenillä työskentelevistä ihmisistä"

GardenLiving avasi toukokuussa 2017 Espooseen viheralan lifestyle-myymälän, josta löytyy floristiikkapalveluiden lisäksi kasveja, ruukkuja ja sisustuselementtejä. Tehden tuli Pentille tutuksi GardenLivingin kirjanpitäjän suosituksen kautta.

–Tehden erottautui muista vaihtoehdoista modulaarisuudellan. Pystyimme ottamaan järjestelmän eri elementtejä käyttöön pikkuhiljaa. Tehdenillä oli myös oikein hyvä käyttöönottokoulutus, joka pystyttiin suorittamaan etäyhteydellä, Pentti kertoo.

Lue lisää GardenLivingin kokemuksista kokemuksia.fi:n toteuttamasta asiakastarinasta

Lisää kaupan alan asiakkaitamme ja kertomuksia heidän kokemuksistaan löydät täältä!

Kaupan alan toiminnanohjaus­järjestelmän hinta

Aloita kaupan toiminnanohjausjärjestelmän käyttö tutustumalla siihen ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Halutessasi voit jatkaa maksullista käyttöä kuukausimaksulla, joka määräytyy tarvitsemiesi kassojen ja tietojen määrän mukaan. Edullinen toiminnanohjausjärjestelmä sopii niin ominaisuuksien kuin hinnoittelunsakin puolesta sekä pienelle että suurelle yritykselle. Maksat vain siitä mitä käytät!

Aloita kokeilu    >

Tehden Kauppa

Alkaen 86 €/kk
+alv.

Kassan ja verkkokaupan integraatio

MyCashflow verkkokauppa

Myymälän ja verkkokaupan yhdistäminen onnistuu Tehden-järjestelmän ja verkkokaupan välisellä integraatiolla!

Tehdenin ja verkkokaupan välinen integraatio mahdollistaa tiedonhallinnan keskittämisen yhteen järjestelmään. Tuotetiedot, varastosaldot, asiakastiedot sekä tilaukset ovat aina ajantasalla, ja manuaalinen työ jää minimiin.

Kassapisteen laitteet helposti meiltä!

Voit käyttää Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmää läppärillä tai esimerkiksi kosketusnäytöllisellä all-in-one -tietokoneella. Löydät valikoimastamme suosituimmat vaihtoehdot kassajärjestelmän käyttöön.

Tietokoneen lisäksi saat meiltä myös muut kassapisteen laitteet: maksupääte, kuittitulostin, kassalipas, viivakoodinlukija ja tarratulostin. Tutustu ja tilaa!

Kassapisteen laitteet helposti meiltä