Sähköinen ajanvarausjärjestelmä

Ajanvarauksen kalenterinäkymä

Ajanvarausjärjestelmä vastaanottaa varauksesi!

Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä. Varauksia voi tehdä palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin ja ryhmiin.

Ajanvarausjärjestelmä Avoinna24.fi toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin mobiililaitteellakin.

Ajanvarauksen ominaisuudet

Tehden Ajanvaraus - ajanvarauskalenteri

Ajanvarauskalenteri

Henkilökunta voi merkitä ajanvarauksia sähköiseen kalenteriin aivan kuten normaaliinkin varauskirjaan. Samaan kalenteriin tulevat näkyviin myös nettiajanvaraukset. Kalenteria on helppo hallita päivä- ja viikkonäkymien sekä kuukausikalenterin johdosta. Asiakkaille on mahdollista lähettää automaattiset sähköpostivahvistukset ja -muistutukset.

Kalenteriin merkitty oma meno estää nettiajanvarauksen tekemisen kyseiselle ajankohdalle.

Kassaohjelmassa voi luoda monipuolisia kampanjoita vauhdittamaan myyntiä.

Kampanjat

Kassaohjelmassa voi luoda monipuolisia kampanjoita vauhdittamaan myyntiä. Kampanjat-ominaisuutta voi hyödyntää niin alennus- kuin lisämyyntitapauksissakin. Järjestelmä huomioi automaattisesti ohjelmaan tehdyt kampanjat kassalla, joten henkilökunnan ei tarvitse muistaa niitä ulkoa.

Yksittäisiä alennuksia voi antaa tuotteittain tai koko kuitille. 

Avoinna24.fi nettiajanvarauksen kautta asiakkaat voivat varata aikoja 24/7.

Avoinna24.fi

Avoinna24.fi nettiajanvarauksen kautta asiakkaat voivat varata aikoja 24/7. Nettiajanvarauksen voi upottaa omille nettisivuille tai ohjata asiakkaan linkillä omalle Avoinna24.fi varaussivulle.

Henkilökunta määrittää omat palveluaikansa, joille asiakkaat voivat varata netin kautta aikoja. Asetuksista määritetään myös mitkä palvelut ovat varattavissa netistä, varauksen ja peruutuksen takarajat sekä peruutusmahdollisuuden säätö.

Ajanvarauksen maksaminen kassalla

Ajanvaraukset kassaan

Jos käytössä on ajanvarauksen lisäksi Tehdenin kassajärjestelmä, asiakkaan ajanvarauksen voi viedä näppärästi yhdellä klikkauksella suoraan ajanvarauskalenterista kassaan maksettavaksi. Varauksen vieminen kalenterista kassaan sujuvoittaa kassatyöskentelyä, sillä asiakkaan, palvelun ja asiakaspalvelijan tiedot ovat silloin automaattisesti oikein, eikä niitä tarvitse enää erikseen syöttää kassalla.

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi.
Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.
Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla – aloita vaikka heti!

Sähköinen nettiajanvaraus on ehdottoman hyvä systeemi. Turha edestakainen soittelu ajanvarausta koskien loppui lähes kokonaan. Ajanvarausjärjestelmä internetsivuilla on myös kilpailuetu.

Virpi Lautamatti, Fit Therapy