Tehden Kassa

Kassajärjestelmä tehokkaaseen kaupankäyntiin

Moderni kassajärjestelmä on kaupan sydän, arjen helpottaja sekä tulevaisuuden kasvun mahdollistaja. Tämän lisäksi se on turvallinen, huoleton ja helppokäyttöinen. Tutustu alla Tehdenin kassajärjestelmän toiminnallisuuksiin tai anna asiantuntijamme esitellä järjestelmän monipuoliset ominaisuudet sinulle.

Tehden Kassa käyttöliittymä

Minkälaiselle yritykselle Tehden Kassa soveltuu?

Vähittäiskaupan myymälöille erinomaisesti soveltuva Tehden Kassa sisältää peruskassatoimintojen lisäksi monipuoliset ja helppokäyttöiset työkalut

 • tuotehallintaan
 • varastonhallintaan
 • raportointiin
 • asiakashallintaan sekä
 • markkinointiin.

Et tarvitse muita erillisiä ohjelmia, vaan saat kaikki vähittäiskaupan tarvitsemat ominaisuudet helposti samassa järjestelmässä – vain yhdellä kuukausimaksulla! Tehdenin avulla liiketoiminnan kehittäminen on ketterää ja vaivatonta.

Myös erikoisliikkeille soveltuva kassajärjestelmä on joustava ja sopii kaikenkokoisille yrityksille, pienistä myymälöistä suuriin ketjuliikkeisiin. Tietokoneella käytettävään kassajärjestelmään voi liittää useita toimipisteitä, jolloin myös reaaliaikainen ketjunohjaus onnistuu missä ja milloin vain netin kautta. Sähköiseen kassajärjestelmään on lisäksi liitettävissä lukuisia lisäominaisuuksia, kuten laskutus, reskontra ja verkkokauppa. Löydät meiltä ratkaisun myös, kun liiketoimintasi sisältää kassamyynnin lisäksi myös varattavia palveluita.

Kassajärjestelmän hinta

Millainen yritys valitsee Tehden Kassan?

Yrityksessä saattaa olla yrittäjän lisäksi myös jokunen työntekijä, eikä erillismaksupääte enää riitä asiakkaiden jouhevaan palveluun. Kassajärjestelmää tarvitaan myynnin rahastuksen lisäksi tuote- ja asiakasrekisterien ylläpitoon. Yrityksessä arvostetaan sitä, että kaikki kassapisteen laitteet saa samasta osoitteesta ja uuden järjestelmän käyttöönoton voi tehdä muutamaa koulutustuntia lukuun ottamatta omalla aikataululla.

Tehden Kassa S

Kassa ja varastonhallinta kivijalkayritykseen
59 /kk
 • Käyttöönotto alkaen 490 €
 • Työkalut asiakashallintaan ja asiakasviestintään
 • Kattavat raportit liiketoiminnan kehittämiseen ja seurantaan
 • Suosittuja lisäosia: Laskutus ja rajapinta verkkokauppaintegraatiota varten
Suosituin

Tehden Kassa L

Kassaohjelmisto kahden toimipisteen myymälälle
95 /kk
 • Käyttöönotto alkaen 690 €
 • Tehden Kassa L -pakettiin tilataan usein myös Laskutus-lisäosa ja rajapinta verkkokauppaintegraatiota varten
 • Suosittu lisäosa: nettiajanvaraus huolto- ja palveluaikojen hallintaan
 • Kolmen toimipisteen liikeketjulle Tehden Kassa XL 144 €/kk

Tehden Kassa Custom

Kun toimipisteitä on neljä tai enemmän
Pyydä tarjous
 • Tehden Kassa soveltuu sujuvasti myös suuremmille, useamman kymmenen toimipisteen ketjuille
 • Tehden Kassan perusominaisuudet, tarvittavat lisäosat ja rajapinnat koko ketjun käyttöön
 • Kysy meiltä myös integraatioita Tehdeniin toteuttaneista kumppaneistamme!

Kassajärjestelmän kuukausihintaan vaikuttavat kassojen, asiakkaiden ja tuotteiden määrä sekä mahdollisesti käyttöön otettavat lisäominaisuudet.

Saat meiltä myös kaikki kassapisteellä tarvittavat laitteet. Tutustu suosittelemaamme laitepakettiin (1 835 € + alv).

Katso kassajärjestelmän demovideo

Asiantuntijamme esittelee tällä videolla Tehdenin kassajärjestelmää sekä sen hyötyjä kaupan alan yrityksille. Näet samalla, miltä kassajärjestelmä näyttää ja saat käsityksen Tehdenin toiminnoista.

Jos haluat tutustua kassajärjestelmään paremmin ja selvittää soveltuuko se liiketoimintaasi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maksuton opas: Kassajärjestelmän ostajan opas

Kassajärjestelmän ostajan opas

Lue asiantuntijan vinkit kassajärjestelmän valintaan!

Haluamme auttaa sinua valitsemaan myymälääsi sopivimman kassajärjestelmän. Keräsimme ostamisen tueksi helppolukuisen oppaan, jossa käsittelemme kassajärjestelmän ostoprosessin viisi vaihetta järjestelmien kartoittamisesta käyttöönottoon.

Lataa ilmainen opas ja lue vinkkimme!

Kassajärjestelmä sujuvaan kaupan­käyntiin

Aloita

Käytä

Hyödy

Tutustu Tehdenin asiakkaisiin

Jari Kalliokuja, Turun Tapetti ja Matto: “Tehden on vienyt yritystämme todella paljon eteenpäin”

Suomen vanhimmassa tapettien ja mattojen erikoisliikkeessä on käytetty Tehdeniä vuodesta 2018. Lue, miten Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä kirjanpitointegraatioineen on helpottanut suuren varaston katteen ja kierron seuraamista ja tukenut toiminnan suunnittelua.

Kokemuksia Tehdenistä

Kirsti Pentti, GardenLiving: "Meillä on erittäin hyvä kokemus sekä Tehdenin järjestelmästä että Tehdenillä työskentelevistä ihmisistä"

GardenLiving avasi toukokuussa 2017 Espooseen viheralan lifestyle-myymälän, josta löytyy floristiikkapalveluiden lisäksi kasveja, ruukkuja ja sisustuselementtejä. Tehden tuli Pentille tutuksi GardenLivingin kirjanpitäjän suosituksen kautta.

–Tehden erottautui muista vaihtoehdoista modulaarisuudellan. Pystyimme ottamaan järjestelmän eri elementtejä käyttöön pikkuhiljaa. Tehdenillä oli myös oikein hyvä käyttöönottokoulutus, joka pystyttiin suorittamaan etäyhteydellä, Pentti kertoo.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä.

Kassapisteen laitteet helposti meiltä!

Aloita kaupan toiminnanohjausjärjestelmän käyttö tutustumalla siihen ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Halutessasi voit jatkaa maksullista käyttöä kuukausimaksulla, joka määräytyy tarvitsemiesi kassojen ja tietojen määrän mukaan. Edullinen toiminnanohjausjärjestelmä sopii niin ominaisuuksien kuin hinnoittelunsakin puolesta sekä pienelle että suurelle yritykselle. Maksat vain siitä mitä käytät!

Kassapisteen laitteet helposti meiltä

Kassan ja verkkokaupan yhdistäminen

MyCashflow verkkokauppa

Myymälän yhdistäminen verkkokauppaan onnistuu helposti Tehden-järjestelmän ja verkkokaupan integraatiolla!

Suora Tehdenin ja verkkokaupan integraatio mahdollistaa tiedonhallinnan keskittämisen yhteen järjestelmään. Tuotetiedot, varastosaldot, asiakastiedot sekä tilaukset ovat aina ajan tasalla, ja manuaalinen työ jää minimiin.