Toimittajahallinta

Tehdenin monipuoliset raportit

Vertaile toimittajien hintoja ja hallinnoi ostojen taustatietoja

Tehdenin toimittajahallinta tehostaa tuotteiden tilaamista. Samaa tuotetta saatetaan tilata usealta eri toimittajalta, ja Tehdenin Toimittajat-ohjelmassa voit vertailla toimittajien välisiä hintoja sekä sitä, miten vaikkapa toimittajan rahtikulut vaikuttavat tuotteiden katteeseen.

Tuotesidos toimittajan tuotteiden ja myyntituotteiden välillä tehostaa tuotehallintaa. Jos tilaat tuotteita ulkomailta, voit määritellä ostovaluutan ja hallinnoida tulliraportointiin vaadittavia toimittajakohtaisia tietoja.

Toimittajahallinnan ominaisuudet

Toimittajat

Pidä toimittajan ja yhteyshenkilöiden tiedot ajan tasalla ja luo toimittajaryhmiä. Lisää toimittajalle oletusvaluutta ja -maksuehto ja määrittele toimitustavat, jota toimittaja voi käyttää. Voit hoitaa myös yrityksen toimipisteiden väliset varastosiirrot toimittajahallinnan avulla.

Toimittajien tuotteet

Käytä tuotetietojen tuontityökaluja ja tuo järjestelmään kerralla vaikka koko toimittajan tuotekatalogi. Toimittajan tuotteista on helppo luoda myös oma myyntituote. Hallinnoi toimittajan tuotteiden saatavuustietoja, pakkauskokoja ja minimitilausmääriä. Ota ostotilausautomaatti tehokäyttöön!

Tuotesidos

Kun luot sidoksen toimittajan tuotteen ja myyntituotteen välille, on esimerkiksi toimittajan hintoihin tulevat korotukset helppo tehdä myös myyntituotteille. Jos tilaat samaa valmistetta usealta toimittajalta, tuotesidokseen voi lisätä myös valmisteen tiedot.

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi.
Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.
Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla – aloita vaikka heti!