Myyntitilaukset

Myyntijärjestelmässä luodaan ja käsitellään myyntitilauksia, hallinoidaan tuotteiden keräystä, kirjoitetaan myyntilähetteet sekä tulostetaan tarvittavat rahtikirjat. Myyntitilausjärjestelmä on välttämätön käytettäessä Tehden Verkkokauppa -ohjelmaa.

Kuvakaappaus myyntitilauksen tietokortista
Matkahuollon pakettipalvelut integroituna Tehdeniin

Myyntitilauksen ominaisuuksia

Näin myyntitilaus etenee

 Myyntitilauksen vaiheet Tehdenissä

  1. Luo uusi myyntitilaus ja lisää siihen tilausrivit. Jos käytössäsi on verkkokauppa, asiakkaan verkkokaupassa tekemät ostokset tulevat Tehdeniin valmiina myyntitilauksina.
  2. Tarkasta tilaus, mikäli kyseessä on verkkokaupan tilaus, jota ei ole maksettu ennakkoon.
  3. Ota tilaus keräykseen, jolloin siitä muodostuu yksi tai useampi keräysyksikkö.
  4. Vie keräysyksikkö lähettämöön tai kassalle.
  5. Toimita keräysyksikkö valitulla kuljetustavalla tai noutona.
Myyntitilauksissa on mahdollista myös käyttää monipuolisesti erilaisia tilaustyyppejä. Jos yrityksessäsi on tarvetta muilla tavoin nimetyille tilaustyypeille, myyntitilauksen luontivaiheessa on mahdollista luoda mukautettuja tilaustyyppejä. Voit lukea lisää eri tilaustyypeistä ohjepankistamme.

Myyntitilauksen ja ajanvarauksen yhdistäminen

Jos esimerkiksi huoltopalvelun varanneelta asiakkaalta halutaan veloittaa myös palvelun aikana käytetyt tuotteet, työtä helpottaa huomattavasti, kun sekä palvelun ja käytetyt tuotteet saa laskutettua asiakkaalta kerralla. Tehdenissä on mahdollista liittää joko Avoinna24-palvelun kautta tehtyyn tai henkilökunnan itse kalenteriin tekemään ajanvaraukseen myyntitilaus, lisätä myyntitilaukselle palvelun aikana käytetyt tuotteet ja veloittaa asiakasta joko kassalla tai lähettää tälle lasku. 

Haagan Pyörähuolto ja Janus Järvensivu valitsi Tehdenin pyöräliikkeen kassaksi.

Lue blogistamme lisää, miten Haagan Pyörähuolto hyödyntää Tehdenin ominaisuuksia.

”Hyvin tehtyjen työtilausten ansiosta asiakkaat ja työntekijät tietävät, mitä huollettavalle pyörälle tehdään ja mitä se maksaa, ja siten arki on jopa asiakkaille asti näkyvästi sujuvampaa.”

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi. Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaika ja kotonasi. Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla – Aloita vaikka heti!