Ostotilaukset

Ostojärjestelmässä luodaan ja käsitellään ostotilauksia, kirjataan ja tarkistetaan vastaanotetut tuotteet ja niiden lähetteet, hallinoidaan tuotteiden hyllytystä sekä tehdään tarvittaessa reklamaatioita toimitusvirheistä. Ostolaskut tarkistetaan kirjattuja ostolähetteitä vastaan samalla kun ostolaskut kirjataan kirjanpitoon. Ostojärjestelmässä voi hallinnoida myös toimittajia, toimittajien yhteyshenkilöitä ja toimittajien tuotteita.

Kun yrityksen ostotilaukset tehdään Tehdenissä, ostamiseen saa huomattavaa ryhtiä: kun kaikki käyttäjät voivat täydentää tietylle toimittajalle tehtävää ostotilausta, vältytään päällekkäisiltä ostoilta. Tilausajoautomaattiin voidaan määrittää seurattava myyntijakso ja toivottu riittävyys, jolloin automaatti osaa reagoida menekin muutoksiin ja tehdä uuden tilauksen toteutuman perusteella. Automatiikan ansiosta tilauksilta ei unohdu tuotteita, ja ostotilaukset voi lähettää toimittajille suoraan järjestelmästä.

Mahdolliset erot ostotilauksen, toimittajan tilaus- ja toimitusvahvistusten sekä saapuneen lähetyksen välillä pystytään kirjaamaan millintarkasti järjestelmään. Myös reklamaatiot ja jälkitoimitukset on helppo hallita, ja ostolaskujen täsmäytystyökalulla on helppo tarkistaa, että toimittaja on laskuttanut sovitun hinnan mukaisesti. Tehdenin ostoprosessi on todella tarkka ja monipuolinen!

Ostotilauksen tietokortti

Ominaisuuksia

Tutustu Tehdeniin ilmaiseksi

Kokeile Tehdeniä ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi.
Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.
Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla – aloita vaikka heti!