Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme. 

Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä millaisia supervoimia hän tiimiimme tuo?

Kerro hieman itsestäsi?

Olen saariston lapsi ja vietettyäni 10 vuotta ulkomailla ja pk-seudulla palasin takaisin Turun saaristoon, jossa tälläkin hetkellä perheeni kanssa asustelen. Omakotitaloon muuttamisen myötä yllätin itsenikin ja innostuin pihahommista. Tavoitteenani on luoda viihtyisä ja helppohoitoinen piha ja joka kesä pihallamme onkin projekti tai pari käynnissä. Olen innokas reissaaja ja viime vuosina olemme perheenä löytäneet myös kotimaanmatkailun ilon.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Valmistuttuani KTM:ksi Umeåsta, aloitin työurani pankkimaailmassa, jossa toimin asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä sijoitus- ja rahoitustuotteiden parissa. Perinteisestä pankkitoiminnasta siirryin valuutan myynnin pariin ja siellä tein aktiivisesti töitä kehittääksemme asiakaspalveluamme ja -kokemustamme. Viimeisen parin vuoden ajan tutustuin ulkoistetun palkkahallinnon maailmaan asiakaspalvelutiimin esimiehenä ja siinä työssä sain myös kosketuspintaa järjestelmien käyttöönottoihin ja teknisiin rajapintoihin. 

Miten sinusta tuli tehdeniläinen?

Tutustuin Tehdeniin ensimmäisen kerran reilu kaksi vuotta sitten ollessani aktiivisessa työnhaussa. Silloin avoinna ollut tehtävä ei ollut omaa vahvinta osaamistani, mutta mielenkiinto oli herännyt ja jäin taustalle seuraamaan Tehdenin kuulumisia eri somekanavia pitkin. Kun tämä asiakaspalvelupäällikön paikka tuli avoimeksi, tiesin, että tähän hakuun haluan lähteä mukaan. Ja kannattikin lähteä, kun suureksi ilokseni olen nyt yksi tehdeniläisistä.

Mitä työsi pitää sisällään?

Toimin asiakaspalvelumme 10 hengen rautaisen ammattilaistiimin esimiehenä. Yhdessä tiimini kanssa autamme asiakkaitamme saamaan täydet hyödyt Tehdenistään sekä neuvomme asiakkaitamme ohjelmistoon ja laitteisiin liittyvissä pulmatilanteissa. Lisäksi kuulun Tehdenin johtoryhmään ja teen yhteistyötä eri osastojen kanssa kehittääksemme Tehdenin palvelusta entistäkin timanttisempaa.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle? 

Vallitsevasta poikkeavasta tilanteesta huolimatta olen mielestäni päässyt ihan hyvin kiinni töihini. Alkuun oli intensiivinen 3 viikon perehdytysjakso, mikä oli erittäin hyvin suunniteltu ja kaikki osuudet saatiin hienosti läpivedettyä myös etäyhteyksin. Paljon on toki vielä opittavaa ja tiimiläisteni kanssa vasta tutustutaan toisiimme, mutta joka päivä opin lisää ja on kiva aloittaa päivän työt. Odotan innolla, että rajoitukset poistuvat ja pääsemme viettämään ensimmäistä yhteistä peli-iltaamme toimistolla.

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Juttelen mielelläni hyvin monenlaisista aiheista ja onkin kiva, että näin rajoitusten aikanakin olen päässyt turisemaan mukavia kollegoideni kanssa taukotilassammekin – turvavälejä noudattaen tietysti. Vapaa-ajan harrastuksista puhuttaessa itse höpöttelen pihahommista, neulomisesta sekä erilaisista urheilulajeista ja aktiviteeteista. Olen helposti innostuvaa sorttia ja monenlaista lajia on tullut jo kokeiltua, mutta uudet ideat ovat aina tervetulleita testattavaksi.

Mistä haaveilet tulevaisuudessa? 

Haaveilen tulevaisuudessa pystyväni asumaan jonkin aikaa kevättalvisessa Lapissa tai eteläisessä Espanjassa ja tekeväni työni sieltä käsin etäyhteyksiä hyödyntäen. Lisäksi haaveilen kesälomareissusta Keski-Eurooppaan matkailuautoillen. Enää tarvitsee saada perhe tästä ideasta innostumaan. Viimekertaisen kyselyn perusteella saisin olla lähdössä matkailuautoilemaan ihan itsekseni.

Jos olisit työyhteisössä jokin supersankarihahmo, mikä olisit?

Olisin ehdottomasti Wonder Woman. Näin tuoreena tehdeniläisenä erityisesti siksi, että ihmettelen, kummastelen ja kyselen nyt paljon ja kokoajan. 😉 Työyhteisössä olen wonderwomanimaisesti rauhan ja tasa-arvon edistäjä. Joskus rauhan ja tasa-arvon edistäminen vaatii muutoksia totuttuihin tapoihin ja lähdenkin wonderwomanimaisen rohkeasti ja määrätietoisesti viemään tarvittavia muutoksia eteenpäin.

Ajankohtaista

Tehdenin asiakaspalvelutiimi.

Asiakasneuvoja softatalon asiakaspalveluun

Saako asiakaspalvelutyö ja pulmatilanteiden ratkaiseminen sinut syttymään? Onko sinulla kokemusta työskentelystä ohjelmistotuessa ja teknisessä tuessa? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista asiakasneuvojaa tukemaan asiakkaitamme

Henkilöstöasiantuntija

Tehdenin ihana, asiantunteva ja kehittyvä porukka etsii henkilöstöasiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi. Oletko sinä osaaja, joka nauttii saadessaan tehdä HR-työtä koko paletin kirjolla? Voit olla vasta urasi