Tervetuloa Tehdeniläiseksi Katriina

Asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Sankaritiimimme on jälleen saanut vahvistusta, kun Katriina Kulju aloitti asiakaspalvelun supersankarina alkuvuonna 2017. Iloinen ohjelmistoasiantuntija onkin jo tuttu apukaveri monelle asiakkaallemme, mutta annetaan hänen kertoa hieman itsestään.

1. Kuka olet? Kerro siis hieman itsestäsi.

Olen Tehdenin asiakaspalvelun uusimpia tulokkaita – aloitin työni Tehdenillä vuoden 2017 alussa.

Olen alkujaan Raumalta kotoisin, joten tarkkaavaisimmat voivatkin erottaa puheessani edelleenkin pieniä vivahteita Rauman kielestä. Työpäivien jälkeen vapaa-ajastani iso osa kuluu jäähallilla ringeten valmentajana.

2. Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Olen ollut erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä yli 10 vuoden ajan. Juuri ennen Tehdenillä aloittamistani olin hotellijärjestelmäasiantuntijana noin kolmen vuoden ajan. Koulutustaustani on kaupalliselta alalta, joten IT -ala on tullut tutuksi vasta työelämän kautta.

3. Miten sinusta tuli Tehdeniläinen?

Näin sattumalta juuri ennen hakuajan umpeutumista kiinnostavan työpaikkailmoituksen, jossa haettiin uutta asiakaspalvelun supersankaria Tehdenille. Haastatteluissa välittyi heti positiivinen kuva niin työpaikasta kuin työyhteisöstäkin, joten ilman sen suurempia epäröintejä päätin tarttua tilaisuuteen.

4. Mitä työsi ohjelmistoasiantuntijana pitää sisällään?

Työpäiväni koostuu asiakkaidemme auttamisesta erilaisissa Tehdenin käyttöön liittyvissä arjen haasteissa, sekä uusien asiakkaiden kouluttamisesta.

Olen nyt myös mukana toteuttamassa MyCashflow-verkkokauppaintegraatioita asiakkaillemme, jotka haluavat yhdistää verkkokaupan Tehdenin kassajärjestelmään. Jokainen työpäivä on erilainen, ja mukaan mahtuu paljon erilaisia asiakaskohtaamisia.

5. Minkälaisia onnistumisia työpäiviisi on kuulunut?

Onnistumisen kokemuksia saa eniten siitä, kun onnistuu ratkomaan asiakkaan ongelmia ja auttamaan heitä saamaan Tehdenistä yhä enemmän hyötyä liiketoiminnalleen.

6. Mitä aiot tehdä tulevaisuudessa?

Suuria tulevaisuuden suunnitelmia minulla ei ole. Joskus vielä haluaisin juosta maratonin!

7. Jos olisit työyhteisössä jokin supersankarihahmo, mikä olisit?

SuperHessu. Toimintakykyni kärsii eniten kun ruoka loppuu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä