Kaupan alan projektipäällikkö

Oletko projektiammattilainen, jolla on näyttöä onnistuneista IT-järjestelmien käyttöönottoprojekteista? Tunnetko kaupan alan liiketoiminnan prosessit ja parhaat käytännöt? 

Haluamme sinut tiimiimme varmistamaan, että erikokoiset kaupan alan asiakasyrityksemme onnistuvat Tehden-järjestelmän käyttöönotossa!

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty “Suomen vahvimmat” ja Kauppalehden “Kasvaja 2019” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä, sekä Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut. Yrityksemme kasvun myötä asiakkuuksista ja käyttöönotoista vastaava tiimimme kaipaa nyt vahvistusta.

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaille toimitettavien käyttöönottoprojektien onnistuneesta läpiviennistä. Käyttöönottoprojektit ovat monipuolisia ja kestoltaan vaihtelevia, tyypillisesti noin 2-4 kuukauden mittaisia. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja projektijohtamisen lisäksi keskeinen osa työtäsi on asiakkaidemme kouluttaminen ja konsultointi Tehden-järjestelmän kaupan alan ominaisuuksien asiantuntijana. Käyttöönoton jälkeen, asiakkaan liiketoiminnan kehittyessä, konsultoit asiakasta Tehdenin hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä ja koulutat tarpeen tullen asiakkaan henkilökuntaa uusien ominaisuuksien käyttöönottoon.

Sovit erinomaisesti Tehdenin tiimiin, jos työotteessasi korostuvat joustavuus, ratkaisukeskeisyys sekä jatkuva oppiminen. Projektipäällikkönä laajat, vaihtelevia tilanteita sisältävät kokonaisuudet pysyvät hyvin näpeissäsi, ja tartut rohkeasti keskenään erilaisiin projekteihin. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta yhteistyössä asiakkaiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi ja uskallat tarvittaessa tarttua toimeen myös englanniksi. Lisäksi arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Työssä menestymisen kannalta on oleellista, että ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja, jotka liittyvät esimerkiksi kassaan, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, taloushallintoon sekä erilaisiin integraatioihin. Eduksi katsomme myös tietoteknisen osaamisen sekä taustan esimerkiksi taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ratkaisujen myynnistä.

Projektipäällikkönä olet osa Tehdenin asiakkuuksista vastaavaa tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä myyntimme, asiakastukemme sekä kaupan alan asiantuntijatiimin kanssa. Lisäksi tukenasi on tietysti koko reilu 30-henkinen tehdeniläisten porukkaProjektipäällikön tehtävä sisältää satunnaisia matkapäiviä, mutta suurin osa yhteydenpidosta asiakkaan kanssa sujuu etäyhteyksien kautta. Työhuoneesi tulee sijaitsemaan Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä kotitoimistosta käsin. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen.

Tehtävä on vakituinen, palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit olla yhteydessä Tanjaan (asiakkuusjohtaja Tanja Uotila: tanja.uotila@tehden.com) tai Satuun (henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo: 040-776 6240 tai satu.seessalo@tehden.com).

Hakemuksen pääset lähettämään täältä – hae tehtävää viimeistään 31.8.2020. Liitä mukaan cv ja hakemus, joko perinteinen paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

PS. Tunnetko huipun asiakaspalvelijan ohjelmistoalalta? Haemme asiakaspalvelutiimiimme myös ohjelmistoasiantuntijaa. Hae itse tai vinkkaa paikasta!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä