Joni Jaakkola, Optimal Performance: ”Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5”

Joni Jaakkola, Optimal Performance | Tehden blogi
Kuvat: Kokemuksia.fi
Optimal Performance on liikunta-alan yritys, jonka Helsingissä sijaitsevalle voimaharjoittelusalille Tehden Oy on toimittanut muun muassa kassajärjestelmän.

Tehden Oy on valtakunnallisesti toimiva yritys, joka tarjoaa asiakkailleen liiketoimintaa tehostavia yritysohjelmistoja. Optimal Performancelle Tehden toimittaa muun muassa kassajärjestelmän. Tehdenin tarjoama avaimet käteen –palvelu ilahdutti kuntosaliyrittäjää, koska se helpotti suuren työmäärän keskellä kuntosalia perustettaessa.

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä. Tehdeniin päädyttiin muun muassa sen edullisuuden vuoksi.

– Kun aloitimme toimintamme alkuvuodesta 2015, kävin oikeastaan läpi kaikki mahdolliset systeemit, joilla kaikki laskutus ja kuluvalvontakin saadaan hoidettua, kuntosaliyrittäjä ja voimaharjoitteluvalmentaja Joni Jaakkola kertoo.

Kaikki tarpeellinen toimii

– Tehden hoitaa kaiken tarvittavan. En oikeastaan halua maksaa mistään ylimääräisestä. Haluan vain, että kaikki tarpeellinen toimii ja siinä kaikki, Jaakkola toteaa.

Tehden toimittaa Optimal Performancelle kassajärjestelmän lisäksi maksupäätteen ja laskutusjärjestelmän. Kuntosalin jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun joko perinteisesti tiskillä tai hyödyntämällä Tehdenin Liity jäseneksi -ominaisuutta, minkä jälkeen laskutus tapahtuu Tehdenin toteuttamalla toistuvalla laskutuksella automaattisesti. Asiakasyritystä järjestelmä ei juuri työllistä.

– Oma menestykseni tulee kaikesta muusta kuin kassajärjestelmän kanssa painimisesta. Kaikki aika, jonka joutuisi itse käyttämään sen kanssa säätämiseen, olisi pois valmennustyöstä ja palvelunkehityksestä, Jaakkola selventää.

Joni Jaakkola Optimal Performancesta suosittelee Tehdeniä.

Hyvällä tavalla näkymätöntä toimintaa

Jaakkola on tyytyväinen siihen, että Tehden toimii hoitaen kaiken tarvittavan ikään kuin huomaamattomasti. Hänen mukaansa on sitä parempi, mitä vähemmän kassajärjestelmän olemassaoloa edes huomaa.

– Se on ollut loistavaa, että Tehden on tavallaan tehnyt itsensä todella näkymättömäksi sillä, että se toimii. Oma asiakaskokemukseni Tehdenistä on varaukseton 5/5, Jaakkola vakuuttaa.

Kokemuksia Tehdenistä: Optimal Performance käyttää Tehdeniä

Asiakastarinan on toteuttanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Harkitsetko kassajärjestelmän hankintaa tai vaihtoa?

Teimme oppaan, jonka avulla osaat esittää ne kysymykset, joilla löydät markkinoilla olevien vaihtoehtojen joukosta juuri omaa toimintaasi parhaiten tukevan järjestelmän.

Lataa kassajärjestelmän ostajan opas liikunnan alalle

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Käsipääte inventoinnissa ja inventaarion tekeminen.

Inventaario – päivitä asenteesi ja välineesi

Inventaario on perinteisesti kuin kaupan alan hammaslääkärikäynti. Oikein kukaan ei pidä siitä ja moni mielellään venyttää sen tekemistä niin kauan kuin mahdollista. Onko se järkevää? Ei yleensä. Lue tästä, miten teet inventoinnista mielekkään osan liiketoimintaasi.

Feenix ja uuden myymälän perustaminen Tehdenin kanssa.

Myymälän perustaminen – mikä yllätti tuoreen yrittäjän?

Uuden myymälän perustaminen on houkutteleva ajatus, sillä kivijalkaliikkeitä kaivataan edelleen toisinaan etäiseltä tuntuvan verkkokaupan rinnalle. Mitä matkan varrella kannattaa ottaa huomioon, mihin varata aikaa ja millaisia yllätyksiä vastaan voi tulla?

Joulusesonki - tehosta myyntiä kassalla - Tehden.

Black Friday avaa joulusesongin – onko myymäläsi valmis?

Kaupan alan tärkein myyntisesonki on alkamassa. Joulumyynnin merkitys on yrittäjälle huomattava, sillä joulun aikaan tehdään jopa kolmannes vuoden liikevaihdosta. Oletko valmis takomaan tulosta? Lue tästä vinkit, miten saat parhaan tehon irti joulusesongista.