Liity jäseneksi -ominaisuus

Myy liikuntakeskuksen jäsenyyksiä verkkokaupassasi

Nosta asiakaspalvelusi uudelle tasolle ja mahdollista asiakkaillesi jäsenyyden ostaminen helposti verkkokaupan kautta! Liity jäseneksi -ominaisuus tukee sekä jatkuvia jäsenyyksiä että määräaikaisia kausi- tai sarjakortteja. Jos yrityksessäsi käytetään kulunvalvonnan PIN-koodeja, koodi toimitetaan jäsenyyden oston yhteydessä asiakkaalle automaattisesti – asiakas pääsee salille heti ja voi noutaa kulkukortin myöhemmin. Ostosten maksu sujuu näppärästi Paytrail-verkkomaksuilla. 

Ja mikä parasta, asiakkaan tiedot siirtyvät suoraan asiakashallintaan ja laskutusprofiilit muodostuvat järjestelmässä automaattisesti, ilman manuaalista käsittelyä.

Liity jäseneksi -toimintoa varten tarvitset vain Tehdenin verkkokauppa-lisäosan ja Paytrail-integraation. Liikunta-alalle suunnattu verkkokauppa toimii saumattomasti Tehden Liikunta -ohjelmiston kanssa, jolloin mm. tuote- ja asiakastiedot ovat kaikki samassa kokonaisuudessa. 

Katso videolta, miten Tehden auttaa automatisoimaan asiakaspolun ja helpottaa työtäsi.

Näin se toimii

1. Asiakas hyväksyy jäsenehdot
... ja maksaa 1. jakson.
2. Asiakas noutaa kulkukortin
... ja aloittaa treenaamisen.
3. Asiakas saa laskun
...laskutusprofiili on muodostunut Tehdeniin automaattisesti.

Asiakkaasi...

...hyväksyy jäsenehdot ja maksaa 1. jakson

...noutaa kulkukortin ja aloittaa treenaamisen

...saa laskun seuraavasta jaksosta

Hyödyt sinulle

Jos yhden asiakkaan laskutusprofiilin luomiseen kuluu keskimäärin 10 minuuttia ja kuukaudessa yrityksesi saa 50 uutta jäsentä, Liity jäseneksi -ominaisuus säästää sinulta kuukaudessa aikaa jo yhden työpäivän verran!

Hyödyt asiakkaalle

Ei enää vaivalloista paperisten jäsenyyslomakkeiden täyttöä. Jäsenyyden oston jälkeen pääsee heti salille ja voi aloittaa treenaamisen, kun kulkukortti on noudettu sovitulla tavalla. Jos yrityksesi haluaa käyttää kulunvalvontaan PIN-koodeja, asiakas saa koodin automaattisesti.

Jäsenyyden automatisointi Tehdenillä

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi. Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.

Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla – aloita vaikka heti!