Kulunvalvonta

Kulunvalvonta helpottaa asiakkaiden kulkemista

Kuntosalin kulunvalvonta helpottaa asiakkaiden kulkemista

Asiakkaiden voimassa olevat kulkuoikeudet tallentuvat asiakastilille. Kun asiakas näyttää kulkukorttiaan ovilukijalle tai näppäilee PIN-koodinsa, ovi avautuu, mikäli asiakastilillä oleva kulkuoikeus on voimassa. Integroitu Digiovi-kulunvalvonta toimii täysin automaattisesti Tehdenin kanssa ja se sopii myös ”kylmän” kuntosalin käyttöön.

Kuntosalin kulunvalvontajärjestelmä helpottaa asiakkaiden liikkumista ja parantaa asiakaskokemusta – kokeile vaikka!

Kulunvalvonnan ominaisuudet

Kuntosalin ja liikuntakeskuksen kulunvalvonta voidaan toteuttaa eri tavoin yrityksen tarpeista riippuen, tutustu erilaisiin ratkaisuihin.

Kulunvalvonnan hyödyt

Kuntosalin kulunvalvonta PIN-koodilla

Tehdenin liikunta-alan ohjelmisto sisältää myös kulunvalvonnan PIN-koodilla.

PIN-koodin käyttö kulunvalvonnassa hyödyttää varsinkin yrityksiä, jotka myyvät verkkokaupassaan jäsenyyksiä, sarjakortteja ja/tai kertakäyntejä kuntosalille.

Kun salilla ei aina ole henkilökuntaa paikalla, PIN-koodin avulla jäsenyyden ostava asiakas pääsee kulkemaan tilan ovista eikä joudu odottamaan kulkukortin noutoa siihen asti, että paikalla on henkilökuntaa. 

PIN-koodin voi liittää tilituotteeseen (sarja- tai kausikortti, kertakäynti) ja syksystä 2023 alkaen myös yksittäiseen ajanvaraukseen. PIN-koodi vaatii toimiakseen DigiOvi-kulunvalvontakeskuksen sekä ovilukijan, jossa on numeronäppäimet.

Kun ominaisuus on otettu käyttöön ja asiakas ostaa yrityksesi tilituotteen, Tehden luo asiakkaalle automaattisesti henkilökohtaisen PIN-koodin ja lähettää sen asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakas voi käyttää PIN-koodia yrityksesi ovista kulkemiseen heti PIN-koodituotteen ostettuaan (jos ostetulle tuotteelle on näin määritetty). 

Kätevää on myös se, että PIN-koodi pysyy samana, vaikka asiakas vaihtaisi jäsenyystyyppiään, kunhan tauko aktiivisten korttien välillä on alle 2 kuukautta. 

Eikä huolta, jos asiakas unohtaa PIN-koodinsa tai herää epäilyksiä siitä, että PIN-koodia väärinkäytetään, asiakaskohtaisen uuden PIN-koodin voi luoda suoraan Tehden-järjestelmässä asiakkaan tiedoissa.