Tehdenin liikunta-alan ohjelmisto kuntosaleille ja liikuntakeskuksille.

Helppokäyttöinen ja joustava liikunta-alan ohjelmisto

Tehden-ohjelmisto on liikunta-alan ykkösvalinta

Tehden Liikunta on moderni toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu juuri liikunnan alalle ja sen muuttuviin tarpeisiin. 

Meihin luottaa yli 200 liikunta-alan yritystä pienistä suuriin

Liikunta-alan yrityksille kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken tarvittavan esimerkiksi kuntosalin tai liikuntakeskuksen tehokkaaseen toimintaan.

Ratkaisumme avulla et tarvitse enää päällekkäisiä ohjelmistoja eri toiminnoille, kuten kassalle, ajanvaraukselle ja laskutukselle, vaan saat ne kaikki samassa järjestelmässä. 

Tehdenin liikunta-alan ohjelmisto on suunniteltu skaalautumaan yrityksen toiminnan ja tarpeiden mukaan, joten se sopii mainiosti niin pienille yhden hengen yrityksille kuin suurille, useiden toimipisteiden ketjuille. Järjestelmään voi esimerkiksi liittää useita toimipisteitä, jolloin ketjunohjaus onnistuu vaivatta ajasta ja paikasta riippumatta.

Helpon ja nopean käyttöönoton ansiosta säästät aikaa, rahaa ja hermoja. Ja mikä tärkeintä: autamme sinut alkuun ja saat aina helposti henkilökohtaista tukea ongelmien sattuessa kohdalle. 

Kaikki lähtee liikkeelle maksuttomasta etäesittelystä, jossa asiantuntijamme kartoittaa tarpeenne ja auttaa teitä tekemään päätöksiä oikean kassajärjestelmän valinnassa. Ilman sitoumuksia.

Tehdenin liikunta-alan ohjelmisto sisältää myös kulunvalvonnan PIN-koodilla.

Kolme syytä valita Tehden Liikunta

Järjestelmä on erikoistunut juuri liikunnan alalle ja huomioi sen tarpeet

Tarjoamme kaikki työkalut yhdessä paikassa, joten sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja. Järjestelmä on käytettävissä pilvessä milloin ja missä tahansa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Lisäksi käytettävissäsi on kattava valikoima erilaisia raportteja kokonaisuuden seuraamiseksi.

 

Käyttöönotto on selkeää ja helppoa

Tehden Liikunnan käyttöönotto on helppoa ja selkeää, sillä tarjolla on kattava käyttöönottopalvelu projektivastaavan opastuksella. Järjestelmä ohjaa käyttäjäänsä hyvin, mikä tekee järjestelmän käyttämisestä vaivatonta. Lisäksi järjestelmä voidaan integroida kulunvalvontaan ja laitteisiin tarpeidesi mukaan.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan

Tarjoamme ammattitaitoisen asiakaspalvelun, joka on aina valmis auttamaan ja varmistaa sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa. Saat vastauksen kysymyksiisi nopeasti ja luotettavasti. Meiltä löydät myös erittäin kattavan ohjepankin, josta katsoa käyttämiseen liittyviä ohjeita omatoimisesti.

Monipuolinen liikunta-alan ohjelmisto kuukausimaksulla alkaen 108 €/kk + alv

Kotimaisella Tehden Liikunta -ohjelmistolla tehostat liikuntakeskuksesi tai kuntosalisi toimintaa entisestään.

Lisäksi säästät rutkasti aikaa manuaalisen työn vähentyessä huomattavasti. Kaikki tarpeellinen tieto, kuten jäsenmäärät ja muut tiedot, on kätevästi yhdessä paikassa ja helposti saatavilla sekä analysoitavissa monipuolisten raporttien avulla. Pilvipalvelun ansiosta järjestelmän mahdollisuudet ovat käytettävissä joustavasti ajasta tai paikasta riippumatta.

Kattava kokonaisuutemme on rakennettu tukemaan niin pienten kuin suurten liikunta-alan yritysten arkea. Et tarvitse päällekkäisiä ohjelmistoja eri toiminnoille, vaan saat kaiken tarvittavan samassa järjestelmässä – yhdellä kätevällä kuukausimaksulla.

Ohjelmiston käyttöönotto on helppoa ammattilaistemme avulla, ja yhdessä kartoitamme juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tehdenin liikunta-alan ohjelmiston asiakaspääte helpottaa ryhmäliikuntaan ilmoittautumista.

Tehden Liikunta S

Kaikki tarvittava kuntokeskuksen pyörittämiseen
108 /kk
  • Nettiajanvaraus, sarja- ja kausikortit ja ryhmäajanvarausten hallinta
  • Kun jäseniä laskutetaan, valitaan yleensä myös Myyntireskontra-lisäosa
  • Lisäominaisuutena kulunvalvonta NFC-tagilla tai PIN-koodilla
Suosituin

Tehden Liikunta M

Liikuntakeskukselle, kun työntekijöiden määrä kasvaa
163 /kk
  • Asiakasviestinnän työkalut ja kattavat raportit liiketoiminnan kehittämiseen
  • Oheistuotemyyntiin saatavilla myös vaivaton verkkokauppa
  • Suosittuja lisäosia Kulunvalvonta ja integraatio laskutuspalveluun

Tehden Liikunta L

Kahden toimipisteen liikuntatoimijalle
250 /kk
  • Liikunta XL kolmen toimipisteen kuntokeskuksiin 367 €/kk
  • Jos toimipisteitä on neljä tai enemmän, kysy meiltä custom-ratkaisusta!
  • Custom-ratkaisulla saat Tehden Liikunnan perusominaisuudet, tarvittavat lisäosat ja integraatiot koko ketjun käyttöön

Kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen liiketoimintaan:

Optimal Performance ja Joni Jaakkola käyttää Tehdenin liikunta-alan ohjelmistoa.

Se on ollut loistavaa, että Tehden on tavallaan tehnyt itsensä todella näkymättömäksi sillä, että se toimii. Oma asiakaskokemukseni Tehdenistä on varaukseton 5/5.

Joni Jaakkola,

Optimal Performance

Mentor Turku käyttää Tehdenin liikunta-alan ohjelmistoa.

Suosittelen Tehden Liikunta -järjestelmää kaikille yrityksille, jotka haluavat riittävän yksinkertaisen ja helposti käytettävän mutta kuitenkin moneen taipuvan järjestelmän.

             Rene Valtonen,

             Mentor Turku

Haluatko selkeyttä liikunta-alan ohjelmiston valintaan? Varaa maksuton etäesittely

Vastaamme mielellämme kaikkiin mietityttäviin asioihin ja autamme sinua arvioimaan oikean liikunta-alan ohjelmiston valintaa.

Varaamalla ajan ilmaiseen etäesittelyyn pääset tutustumaan ratkaisuumme asiantuntijan johdolla. Pääset itse kokeilemaan järjestelmää ja esittämään tarkentavia kysymyksiä, jotta sinun on helppo tehdä valinta teille oikeasta järjestelmästä.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan yrityksesi liiketoimintaa tukevan kokonaisuuden. Etäesittely kestää 15–30 minuuttia ja ei velvoita sinua mihinkään

Liikunta-alan ohjelmistosi on luotettavissa käsissä: suomalaista ohjelmistokehitystä jo vuodesta 2007

Tehden on vuonna 2007 perustettu suomalainen uuden ajan ohjelmistotalo, joka tarjoaa liiketoimintaa tehostavia yritysohjelmistoja. Tehden-pilvipalvelu syntyi vuonna 2013 turkulaisen yrittäjäpariskunnan Heli Nykäsen ja Teemu Juntusen halusta kehittää työkalu, joka aidosti auttaa yrittäjiä jokapäiväisessä työssä.

Tehden työllistää parhaillaan lähes 50 henkilöä Turussa, ja ohjelmistot suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa.

Tänään jo yli 700 yritystä käyttää Tehdenin pilvipalveluna toimivaa toiminnanohjausjärjestelmää (SaaS ERP) kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin.

HaniHalli käyttää Tehdenin liikunta-alan ohjelmistoa.

Meidän kokemuksemme työskentelystä Tehdenin järjestelmän sekä tehdeniläisten kanssa on erittäin positiivinen. Kunhan alkuun pääsee, niin Tehdenin järjestelmä on varsin helppokäyttöinen ja looginen. Toimintavarmuus on myös erittäin hyvä

Marja-Liisa Korsimo-Niemi, HaNi-Halli Oy

Hipko käyttää Tehdenin liikunta-alan ohjelmistoa.

Tämä on todella iso juttu meille ihan päivittäisessä toiminnassa. Säästää tosi paljon aikaa ja manuaalista käsityötä, kun laskutus lähtee automaattisesti käyntiin. Periaatteessa meidän ei tarvitse tehdä mitään, kun asiakas liittyy meille jäseneksi.

Eero Rajala, Hipko