Varaa Tehdenin etäesittely

Ilmaisen etäesittelyn pitää asiantuntija. Saat nopeasti vastaukset kysymyksiisi!

Jäsenyyden automatisointi Tehdenillä

Harkitsetko kassajärjestelmän tai toiminnanohjausjärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Haluatko lisätietoja ohjelmiston mahdollisuuksista? Mietitkö, sopiiko Tehden-ohjelmisto toimintaasi, sisältääkö se kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja mitä kokonaisuus maksaa?

Varaa henkilökohtainen aika asiantuntijaltamme maksuttomaan Tehden-ohjelmiston etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin ja näet Tehdenin tositoimissa.

Esimerkiksi kassajärjestelmän hinta riippuu mm. kassojen ja lisäominaisuuksien määrästä. Etäesittelyn aikana kartoitetaan tarpeesi ja saat tarkan hinnan juuri sinun yrityksellesi sopivalle kokonaisuudelle.

Voit varata Tehden-ohjelmiston etäesittelyn ilman ennakkovalmistautumista. Asiantuntijamme osaa kysyä sinulta oikeat kysymykset selvittääkseen, sopiiko ohjelmisto yrityksesi käyttöön. Varaa alla olevasta kalenterista itsellesi sopiva aika, niin jutellaan lisää.

Kassajärjestelmän etäsittely

Etäesittelyn toteutus

Asiantuntija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään omalta tietokoneeltasi, miten Tehden toimii käytännössä. Etäesittelyn kesto on 15 – 30 minuuttia.

Tehden-ohjelmiston etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.

Asiantuntijamme