Vuoden 2020 suosituimmat blogikirjoituksemme

Vuoden 2020 suosituimmat blogikirjoitukset
Vuosi 2020 lähenee pikkuhiljaa loppuaan ja on aika vetää yhteen vuoden aikana tuottamamme sisällöt jotka ovat kiinnostaneet teitä blogissamme vierailleita kävijöitä kaikkein eniten tämän vuoden aikana.

Blogitekstiemme päällimmäisenä tarkoituksena on tuottaa lisäarvoa ja antaa konkreettisia käytännön vinkkejä Tehdenin käyttäjille sekä myös niille, jotka mahdollisesti vasta harkitsevat kassajärjestelmän hankkimista tai ovat muuten kiinnostuneita kaupan alan liiketoiminnasta. Keräsimme tähän postaukseen yhteenvedon koko kuluneen vuoden viidestä suosituimmasta ja luetuimmasta blogitekstistämme.

Ota siis kuppi kuumaa kahvia – tai ajan henkeen sopivana lämmintä glögiä ja nauti näistä asiakkaidemmekin mielestä parhaista sisällöistämme!

Turun Tapetti ja Matto

Jari Kalliokuja, Turun Tapetti ja Matto: “Tehden on vienyt yritystämme todella paljon eteenpäin”

Vuoden viidenneksi luetuimmaksi blogitekstiksi nousi teksti, jossa asiakkaamme turkulainen perheyritys Turun Tapetti ja Matto kertoo kokemuksiaan Tehdenistä. Turun Tapetti ja Matto vaihtoi vanhan järjestelmänsä Tehdeniin vuonna 2018, kun toiveissa oli nykyaikainen ja riittävän kevyt järjestelmä.

100 ideaa myymälän markkinointiin

100+ ideaa myymälän markkinointiin

Neljänneksi TOP-listallemme nousi kattava paketti ideoita myymälän markkinointiin. Tässä julkaisussa annamme vinkkejä mm. digitaaliseen markkinointiin, sosiaaliseen mediaan, tapahtumiin ja kampanjoihin sekä verkostoihin ja kumppanuuksiin.

Leipomo Rosten

Vuonna 1939 perustettu Leipomo Rosten on perinteinen edelläkävijä

Kolmanneksi eniten suosiota herätti jälleen asiakkaamme kokemus Tehdenistä!

Vuonna 1939 perustettu Leipomo Rosten on leipomoyritysten edelläkävijä, joka palvelee asiakkaitaan perinteitä kunnioittaen, mutta samalla jatkuvasti uutta kehittäen.

Vastavalmistunut parturi-kampaaja ryhtyi sopimus­yrittäjäksi

Vastavalmistunut parturi-kampaaja ryhtyi sopimus­yrittäjäksi

Palvelualojen tarpeisiin suunniteltu ratkaisumme sopii loistavasti kauneusalan sopimusyrittäjille. Lue tästä toiseksi suosituimmaksi nousseesta blogitekstistämme Salon Tuiskun Riia Wahlbergin tarina: Miten Riia päätyi sopimusyrittäjäksi kampaamoalalle ja miten sosiaalinen media on auttanut hänen uraansa yrittäjänä?

Riia jakaa blogitekstissä myös arvokkaat vinkkinsä parturi-kampaajaksi opiskeleville!

Miten tehdä inventaario myymälässä?

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, vuoden suosituimmaksi blogitekstiksi nousi tekstimme, jossa kerromme miten ja miksi inventaario tehdään.

Tämä teksti on hyvinkin ajankohtainen, sillä elämme jälleen kalenterivuoden loppua ja useimmissa yrityksissä tilikausi on pian päättymässä. Tilinpäätöstä varten myymälässä on tehtävä lakisääteinen inventaario.

Olemme iloisia huomatessamme, miten asiantuntijoidemme tuottamat sisällöt nousevat lukijoiden näytöille vielä vuosia kirjoittamisen jälkeenkin. Niistä on siis selvästi ollut teille apua – juuri niin kuin olemme toivoneetkin. Tästä huolimatta haluamme kuitenkin jatkuvasti jakaa päivitettyä, uutta ja ajankohtaista tietoa josta on teille hyötyä. Niinpä blogimme tulee päivittymään ahkerasti myös tulevana vuonna 2021.

Mikäli haluat pysyä ajan hermolla ja saada tiedon uusimmista blogiteksteistämme suoraan sähköpostiisi, voit tilata uutiskirjeemme täältä. Blogitekstien lisäksi kerromme uutiskirjeessä tuoreimmat kuulumiset ohjelmisto- ja henkilöstörintamalta, avoimista työpaikoistamme sekä mahdollisista tarjouksista ja kampanjoistamme.

Tilaa uutiskirje

Nähdään uusien blogitekstien parissa tammikuussa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

integraatio

Integraatiot tutuksi

Integraatio tarkoittaa erilaisten järjestelmien yhdistämistä toisiinsa niin, että järjestelmät lähettävät ja vastaanottavat tietoa toisilleen automaattisesti ja virheettömästi.  Integraatio voi olla yksisuuntaista tai kaksisuuntaista. Yksisuuntaisessa integraatiossa