Asiakkaamme kertovat: mikä Tehdenissä toimii?

Tehden asiakaskysely
Alkuvuodesta 2020 päätimme ottaa selvää, mitä mieltä asiakkaamme ovat Tehdenistä, ja kyselyn tuloksia oli ilo lukea.

Edellisestä asiakastyytyväisyyskyselystä oli vierähtänyt jo pari vuotta, eli oli korkea aika saada tuoretta tietoa siitä, mikä Tehdenissä toimii ja missä on parantamisen varaa.

Tuloksia oli ilo lukea – iso osa asiakkaistamme on tyytyväisiä tuotteeseen, ja kyselyssä tullutta palautetta peratessa huomasimme, että huomattava osa asiakkaidemme kehitysehdotuksista on joko jo toteutettu tai otettu suunnittelun alle. Olemme siis selvästi perillä siitä, mitä käyttäjät ratkaisultamme toivovat – ja miksi emme olisi, sillä ei kysely suinkaan ole ainoa palautekanavamme: käsittelemme systemaattisesti kaikki asiakastukeen, myyjille ja muita kanavia pitkin tulevat kehitysehdotukset, ja ohjelmistokehityksemme nappaa eniten toivotut työn alle niin nopeasti kuin ehtii. (Tässä meillä on toki käytössä jäsennelty prosessi, mutta sitä lupaan avata tarkemmin joku toinen kerta.)

90 % vastaajista oli sitä mieltä, että Tehden-järjestelmä vastaa myyntivaiheessa saatua mielikuvaa

Myyntimme tekee työnsä hyvin, ei lupaile perättömiä ja miettii yhdessä järjestelmän hankkimista harkitsevan kanssa, onko Tehden aidosti järkevin ratkaisu yrityksen tarpeisiin. Se näkyy kyselyn tuloksista: 90 % vastanneista on sitä mieltä, että Tehden vastaa mielikuvaa, jonka he myyntivaiheessa tuotteesta saivat. Asteikolla 15 asiakkaidemme tyytyväisyys Tehdenin hinta-laatusuhteeseen oli 3,8, eli tuotteen hintakin on kohdillaan.

Tehden asiakaskyselyn tuloksia myynnin ja käyttöönoton sujuvuudesta.
Olemme viimeisen vuoden ajan tehneet sisäisesti hartiavoimin työtä, jotta saamme käyttöönottovaiheesta asiakkaille mahdollisimman sujuvan, vaivattoman, loogisen ja tehokkaan.Olemme työstäneet asiakkaillemme ohjeistusta siihen, kuinka järjestelmänvaihtoon kannattaa omassa päässä valmistautua, hioneet omaa projektinhallintaamme ja koostaneet tukimateriaalia, jotta asiakkaidemme ei tarvitse käyttöönottokoulutuksissa kirjoittaa kaikkea ylös, vaan he voivat tarvittaessa virkistää muistiaan käyttöohjeidemme ja ohjevideoidemme avulla. Ja olemme tainneet myös onnistua: käyttöönoton sujuvuudesta saimme asiakkailtamme erinomaisen arvosanan 4,1. Koska ohjelma kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, asiantuntijoidemme työ ei tietenkään koskaan lopu, vaan uusiin omianisuuksiin on perehdyttävä jatkuvalla syötöllä: yksin kevään 2020 aikana kehityksemme on julkaissut Tehdeniin 82 uutta ominaisuutta!

Asiakkaan huolet otetaan tosissaan ja niihin pyritään löytämään ratkaisuja

Asiakaspalvelumme ja vikapäivystyksemme toimivat asiakkaidemme mielestä hyvin: asteikolla 15 nämä saivat asiakkailtamme arvosanan 4,0. Monet kiittelivät palautteessa myös sitä, että Tehdenin asiakaspalvelusta saa henkilökohtaista palvelua. Avoimissa vastauksissa Tehdenin helppokäyttöisyys nousi esille selvästi useimmin, ja helppokäyttöisyydelle asiakkaamme antoivatkin arvosanan 3,8.

Mobiilin varastonhallinnan mahdollistava Tehden-sovellus on asiakkaidemme mielestä nykyaikaa – ja koska me olemme samaa mieltä, sovellus ja sen laajentaminen tulee olemaan kehittäjiemme pöydällä jatkossakin. Asiakkaamme kuvailivat Tehdeniä myös adjektiiveilla toimiva, kehittyvä, vastuullinen ja asiantunteva. Myös luotettava toistui palautteessa usein, ja luotettavuudesta meillä on myös näyttää numeroita: Tehdenin toimintavarmuus kello 723 välisenä aikana on 99,95 %!

Tietysti ratkaisustamme löytyy myös parantamisen varaa. Muutamiin ohjelman osa-alueisiin toivottiin vähemmän klikkailua, ja tässäkin olemme jo ottaneet harppauksia: uudet kehittäjämme ovat ottaneet tuoreilla silmillään käyttöliittymän tiukkaan syyniin, ja klikkausten vähentäminen on uusien ominaisuuksien suunnittelussa keskeinen tekijä.

Jatkakaa samaa rataa!

Annetaan vielä muutaman asiakkaamme kertoa, millainen yritys Tehden on:

"Tehden on ollut paras kokonaisohjelmisto jota olemme käyttäneet. Kulunvalvonta, laskutus, ajanvaraus ja kassa toimivat kaikki niinkuin pitääkin. Ohjelma on moderni ulkoasultaan ja helppo käyttää. Helppo on suositella, ja kaupan päälle tulee vielä huippuhyvä asiakaspalvelu!"

"Tehdenin kanssa yhteistyö on toiminut alusta saakka hyvin: meille myytiin asiakaslähtöisesti tuote, joka on ollut loistava. Hinta-laatusuhde erinomainen, helppo käyttää ja monipuolinen. Netvisor-integraatio helpottaa kirjanpidon työtä, kulunvalvontajärjestelmä on timanttisen toimintavarma ja sen etäkäyttömahdollisuus puhelimelta on äärimmäisen hyvä juttu."

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Miten voit kehittää osaamistasi sekä millaisia apukeinoja nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä voi antaa ostamiseen.

Nykyaikainen hankinta — viisi vinkkiä ostamiseen

Kokonaisuudessaan hankintatoimen onnistuminen pohjautuu juuri sinuun, joka sitä teet. Kun toiminnanohjausjärjestelmä on sinua palveleva kokonaisuus, ja siitä löytyy monenlaisia ominaisuuksia ja työkaluja ostamisen tueksi, työ helpottuu paljon.