Millainen on hyvä kassajärjestelmä?

Minkälainen on hyvä kassajärjestelmä?
Mitä asioita huomioida kassajärjestelmän hankinnassa? Minkälainen on oikeasti hyvä kassajärjestelmä? Seuraavista ominaisuuksista tunnistat hyvän kassajärjestelmän.

Nykyaikainen

Varmista, että kassajärjestelmä on tältä vuosituhannelta. Tältä vuosikymmeneltä. Ja tältä vuodelta. Äläkä pysähdy siihen. Varmista, että kassajärjestelmä on nykyaikainen – nyt ja tulevaisuudessa.

Nykyaikainen kassajärjestelmä on pilvipalvelu. Kassajärjestelmää päivitetään aktiivisesti ja uudet ominaisuudet tulevat käyttöön automaattisesti. Nykyaikainen kassajärjestelmä ei ole raskas asennettava ohjelmisto, joka vaatii maksullisia päivityksiä. Tämän päivän ja tulevaisuuden kassajärjestelmä toimii netin kautta miltä tahansa tietokoneelta.

Helppokäyttöinen

Et hyödy kassajärjestelmästä, jos et osaa käyttää sitä. Valitse helppokäyttöinen kassa, jonka opettelu ei kestä kauan. Kassajärjestelmän taitava käyttö ei vaadi insinöörin taitoja, vaan sen voi helposti opettaa kenelle tahansa – pikaisesti hätään hälytetylle kiireapulaisellekin.

Pyydä kassajärjestelmän demoa ja kokeile järjestelmää itse ennen ostopäätöstä. Kiinnitä huomiota erityisesti kassatapahtuman sujuvuuteen sekä virheiden korjaamiseen. Helppokäyttöisessä kassajärjestelmässä edes palautusten vastaanottaminen ei ole vaikeaa!

Joustava

Hyvä kassajärjestelmä on sopiva vielä vuosienkin kuluttua. Ja koska liiketoiminnassa voi milloin vain tapahtua muutoksia, kassajärjestelmän tulee joustaa muutosten mukana. Myymälän toiminta saattaa pienentyä tai tuplaantua, henkilökunta voi lisääntyä, uusia toimipisteitä voidaan avata. Joustava kassajärjestelmä kasvaa yrityksen mukana. Ja skaalautuu tarvittaessa myös pienempiin tarpeisiin.

Vaikka et pystyisikään ennustamaan tulevaisuutta, valitse kassajärjestelmä jota ei tarvitse olla heti vaihtamassa mahdollisten muutosten mukana. Paras kassajärjestelmä on kaupan kumppani, joka pysyy rinnalla niin hyvinä kuin heikkoina aikoina.

Kokonaisuus

Keskitä kokonaisuuteen. Hanki järjestelmä, joka sisältää kaikki kaupan toiminnot. Ota käyttöön ne ominaisuudet, joita tarvitset, ja kasvata järjestelmää tarpeen mukaan liittämällä siihen lisäominaisuuksia ja –integraatioita.

Toisistaan irralliset järjestelmät vaikeuttavat arkea ja vaativat käsin tehtävää päivittämistä esimerkiksi tuotesaldojen osalta. Kun valitset yhden järjestelmän, tiedot päivittyvät automaattisesti ja tekevät arjestasi kauppiaana helpompaa.

Kun valitset kaupan kassajärjestelmää, vältä seuraavia ominaisuuksia:

  • vanhanaikainen, asennettava ohjelma
  • vaikeakäyttöinen, epälooginen
  • kankea, päivittämätön
  • ei kokonaisuutta, erilliset ohjelmat eri ominaisuuksille

Jo noin 300 kaupan alan asiakasta käyttää Tehdeniä!

Tehden Kauppa -toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, pienistä kivijalkakaupoista suuriin ketjuliikkeisiin. Tutustu asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa!

Varaa ilmainen etäesittely ja tutustu Tehdenin ominaisuuksiin

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Käsipääte inventoinnissa ja inventaarion tekeminen.

Inventaario – päivitä asenteesi ja välineesi

Inventaario on perinteisesti kuin kaupan alan hammaslääkärikäynti. Oikein kukaan ei pidä siitä ja moni mielellään venyttää sen tekemistä niin kauan kuin mahdollista. Onko se järkevää? Ei yleensä. Lue tästä, miten teet inventoinnista mielekkään osan liiketoimintaasi.

Feenix ja uuden myymälän perustaminen Tehdenin kanssa.

Myymälän perustaminen – mikä yllätti tuoreen yrittäjän?

Uuden myymälän perustaminen on houkutteleva ajatus, sillä kivijalkaliikkeitä kaivataan edelleen toisinaan etäiseltä tuntuvan verkkokaupan rinnalle. Mitä matkan varrella kannattaa ottaa huomioon, mihin varata aikaa ja millaisia yllätyksiä vastaan voi tulla?

Joulusesonki - tehosta myyntiä kassalla - Tehden.

Black Friday avaa joulusesongin – onko myymäläsi valmis?

Kaupan alan tärkein myyntisesonki on alkamassa. Joulumyynnin merkitys on yrittäjälle huomattava, sillä joulun aikaan tehdään jopa kolmannes vuoden liikevaihdosta. Oletko valmis takomaan tulosta? Lue tästä vinkit, miten saat parhaan tehon irti joulusesongista.