Mitä hyötyjä saat kokeilemalla Tehdeniä 30 päivää maksutta?

Mitä hyötyjä saat kokeilemalla Tehdeniä kuukauden maksutta?
Haluamme tarjota sinulle päätöksenteon tueksi ja koekäyttöä varten maksuttomat tunnukset Tehdenin kassajärjestelmään. Ilmainen kokeilujakso kestää 30 päivää - tutustu järjestelmän ominaisuuksiin ja toimintoihin omalla aikataululla ennen lopullista ostopäätöstä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää että saat juuri sitä, mitä yrityksesi tarvitseekin, ja juuri sellaisen järjestelmäkokonaisuuden, joka palvelee omaa liiketoimintaasi kaikkein parhaiten.

Mitä konkreettista hyötyä sinulle sitten on siitä, että saat kokeilla Tehdeniä kuukauden ajan täysin maksutta ja ilman automaattisesti jatkuvaa sopimusta? Annas kun kerromme!

Kassajärjestelmän ominaisuudet tänään ja tulevaisuudessa

Kassajärjestelmää valitessa sinä olet paras asiantuntija ja tunnet parhaiten ne oman liiketoimintasi kannalta tärkeimmät ominaisuudet, joita uudelta järjestelmältä vaaditaan. Koekäytön aikana pystyt kartoittamaan paitsi sen, istuuko järjestelmä yrityksesi nykyisiin tarpeisiin myös sen, palveleeko se yritystäsi myös tulevaisuudessa mikäli liiketoimintasi kasvaa tai mahdollisesti supistuu.

Testaa järjestelmää omassa liiketoimintaympäristössä

Tutustu kassajärjestelmään syvällisemmin testaamalla sitä juuri omassa liiketoimintaympäristössäsi. Voit luoda järjestelmään esimerkiksi omia tuoteryhmiäsi, tuotteitasi sekä testiasiakkaita. Voit myös kokeilla tuotteen myymistä asiakkaalle.

Pääset tarkastelemaan raportteja ja tuotteiden varastosaldoja, asiakasrekisteriä ja testiasiakkaiden ostohistoriaa. Voit myös miettiä muita omia prosessejasi ja testata niitä kassajärjestelmässä.

Näin saat tarkan kokonaiskuvan siitä, miten järjestelmä taipuu juuri sinun toimintaasi ja miltä ohjelma näyttää omilla tuotteillasi.

Apu ja tuki aina lähelläsi

Voit missä tahansa koekäyttöjakson vaiheessa kysyä asiantuntijaltamme apua, mikäli jokin asia järjestelmässä tai sen ominaisuuksissa mietityttää. Tutustumisen tarkoituksena ei ole saada järjestelmää yksin valmiiseen toimintakuntoon, vaan olemme tukenasi koko kokeilujakson ajan ja vastaamme kysymyksiin tarvittaessa.

Kokeile ominaisuuksia ja fiilistele käyttökokemusta, mutta luota asiantuntijoiden apuun kassajärjestelmän varsinaisessa käyttöönotossa!

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku maksullisena tilauksena. Asiantuntijamme auttavat sinut alkuun.

Tilaa maksuttomat koekäyttötunnukset ja aloita tutustuminen Tehdeniin!

Tilaa koekäyttötunnukset

Voit myös varata ajan kassajärjestelmän ilmaiseen etäesittelyyn, jossa käytte järjestelmää läpi yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Varaa etäesittely

Haluatko kuulla tuoreimmat kuulumisemme ohjelmisto- ja henkilöstörintamalta?

Tilaa Tehdenin uutiskirje ja pysyt ajan tasalla myös avoimista työpaikoistamme sekä mahdollisista uusista kampanjoistamme. Mikäli haluat myöhemmin poistua listalta, se onnistuu helposti jokaisen uutiskirjeen alaosassa olevan linkin kautta.

Tilaa uutiskirje

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

iTapsa käyttää Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmää.

Puhelinhuollon menestystarina iTapsa hakee uutta vauhtia liiketoimintaan Tehdenillä

iTapsa pidentää puhelinten käyttöikää huollolla ja kierrätyksellä. Liiketoiminnan ytimeen tarvittiin ohjelmisto, jossa kassa ja toiminnanohjaus toimivat saumattomasti yhteen. Tehdenin käyttöönoton myötä päivittäinen toiminta on nopeutunut, virheet ovat vähentyneet ja kustannukset pienentyneet. Lue alta lisää iTapsan kokemuksista.