Mitä hyötyjä saat kokeilemalla Tehdeniä 30 päivää maksutta?

Mitä hyötyjä saat kokeilemalla Tehdeniä kuukauden maksutta?
Haluamme tarjota sinulle päätöksenteon tueksi ja koekäyttöä varten maksuttomat tunnukset Tehdenin kassajärjestelmään. Ilmainen kokeilujakso kestää 30 päivää - tutustu järjestelmän ominaisuuksiin ja toimintoihin omalla aikataululla ennen lopullista ostopäätöstä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää että saat juuri sitä, mitä yrityksesi tarvitseekin, ja juuri sellaisen järjestelmäkokonaisuuden, joka palvelee omaa liiketoimintaasi kaikkein parhaiten.

Mitä konkreettista hyötyä sinulle sitten on siitä, että saat kokeilla Tehdeniä kuukauden ajan täysin maksutta ja ilman automaattisesti jatkuvaa sopimusta? Annas kun kerromme!

Kassajärjestelmän ominaisuudet tänään ja tulevaisuudessa

Kassajärjestelmää valitessa sinä olet paras asiantuntija ja tunnet parhaiten ne oman liiketoimintasi kannalta tärkeimmät ominaisuudet, joita uudelta järjestelmältä vaaditaan. Koekäytön aikana pystyt kartoittamaan paitsi sen, istuuko järjestelmä yrityksesi nykyisiin tarpeisiin myös sen, palveleeko se yritystäsi myös tulevaisuudessa mikäli liiketoimintasi kasvaa tai mahdollisesti supistuu.

Testaa järjestelmää omassa liiketoimintaympäristössä

Tutustu kassajärjestelmään syvällisemmin testaamalla sitä juuri omassa liiketoimintaympäristössäsi. Voit luoda järjestelmään esimerkiksi omia tuoteryhmiäsi, tuotteitasi sekä testiasiakkaita. Voit myös kokeilla tuotteen myymistä asiakkaalle.

Pääset tarkastelemaan raportteja ja tuotteiden varastosaldoja, asiakasrekisteriä ja testiasiakkaiden ostohistoriaa. Voit myös miettiä muita omia prosessejasi ja testata niitä kassajärjestelmässä.

Näin saat tarkan kokonaiskuvan siitä, miten järjestelmä taipuu juuri sinun toimintaasi ja miltä ohjelma näyttää omilla tuotteillasi.

Apu ja tuki aina lähelläsi

Voit missä tahansa koekäyttöjakson vaiheessa kysyä asiantuntijaltamme apua, mikäli jokin asia järjestelmässä tai sen ominaisuuksissa mietityttää. Tutustumisen tarkoituksena ei ole saada järjestelmää yksin valmiiseen toimintakuntoon, vaan olemme tukenasi koko kokeilujakson ajan ja vastaamme kysymyksiin tarvittaessa.

Kokeile ominaisuuksia ja fiilistele käyttökokemusta, mutta luota asiantuntijoiden apuun kassajärjestelmän varsinaisessa käyttöönotossa!

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku maksullisena tilauksena. Asiantuntijamme auttavat sinut alkuun.

Tilaa maksuttomat koekäyttötunnukset ja aloita tutustuminen Tehdeniin!

Tilaa koekäyttötunnukset

Voit myös varata ajan kassajärjestelmän ilmaiseen etäesittelyyn, jossa käytte järjestelmää läpi yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Varaa etäesittely

Haluatko kuulla tuoreimmat kuulumisemme ohjelmisto- ja henkilöstörintamalta?

Tilaa Tehdenin uutiskirje ja pysyt ajan tasalla myös avoimista työpaikoistamme sekä mahdollisista uusista kampanjoistamme. Mikäli haluat myöhemmin poistua listalta, se onnistuu helposti jokaisen uutiskirjeen alaosassa olevan linkin kautta.

Tilaa uutiskirje

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Käsipääte inventoinnissa ja inventaarion tekeminen.

Inventaario – päivitä asenteesi ja välineesi

Inventaario on perinteisesti kuin kaupan alan hammaslääkärikäynti. Oikein kukaan ei pidä siitä ja moni mielellään venyttää sen tekemistä niin kauan kuin mahdollista. Onko se järkevää? Ei yleensä. Lue tästä, miten teet inventoinnista mielekkään osan liiketoimintaasi.

Feenix ja uuden myymälän perustaminen Tehdenin kanssa.

Myymälän perustaminen – mikä yllätti tuoreen yrittäjän?

Uuden myymälän perustaminen on houkutteleva ajatus, sillä kivijalkaliikkeitä kaivataan edelleen toisinaan etäiseltä tuntuvan verkkokaupan rinnalle. Mitä matkan varrella kannattaa ottaa huomioon, mihin varata aikaa ja millaisia yllätyksiä vastaan voi tulla?

Joulusesonki - tehosta myyntiä kassalla - Tehden.

Black Friday avaa joulusesongin – onko myymäläsi valmis?

Kaupan alan tärkein myyntisesonki on alkamassa. Joulumyynnin merkitys on yrittäjälle huomattava, sillä joulun aikaan tehdään jopa kolmannes vuoden liikevaihdosta. Oletko valmis takomaan tulosta? Lue tästä vinkit, miten saat parhaan tehon irti joulusesongista.