Clipp-huone kertoo Tehdenin helpottavan arkea ja säästävän aikaa

Clipp-huone on vuonna 1992 perustettu hiusalan yritys, jolla on kaksi toimipistettä Turussa. Clipissä toteutetaan Tigin mallistoja leikkauksissa, väreissä, kampauksissa ja rakennekäsittelyissä. Yrityksen liikkeiden tilat ovat yksinkertaisen tyylikkäät. Yrityksen toimitusjohtaja ja yksi perustajista Kati Grundström on ollut tyytyväinen Tehdenin ohjelmistoon ja sen ominaisuuksiin.

Kassa ja ajanvaraus käytettävissä missä ja milloin vain

Kati kertoo, että erityisesti he ovat tyytyväisiä siihen, että ohjelmaa voi käyttää useammalla selaimella ja kampaajat pääsevät kotoa sekä tarkastelemaan kassamyyntejä että ajanvarausta. Kassan netissä oleminen ja tavaroiden kirjaaminen varastoon vaikka toimistosta toiseen toimipisteeseen on ehdottomasti helpottanut toimintaa. Ajanvarauksessa monimuotoisuus ja nopea käyttäminen ansaitsevat erityiskiitoksen.

Kassaohjelma on hänen mielestään toiminut todella hyvin ja ohjelma on helppo ja kätevä käyttää. Raportit ovat selkeämmät kuin aikaisemmin ja varsinkin invertaariaikana säästyy ohjelman avulla aikaa.

Vaikka ohjelmistossa on paljon ominaisuuksia ja se on järeä, se on hyvin käyttäjäystävällinen. Siinä on ehkä onnistuttu parhaiten.

Koska Clipp-huoneen tarpeet ohjelmistolle olivat laajat, kokeili Kati useampaa ohjelmistoa perusteellisesti ennen valintaa. Hänen mukaansa Tehden on onnistunut monessakin asiassa ja tuki on ollut erittäin toimivaa ja asiantuntevaa. Hän on myös tyytyväinen siitä, että heidän toiveitaan on kuunneltu ohjelmiston kehityksessä.

Myös Tehdenin kiitelty asiakaspalvelu saa Katilta kehuja, sillä hän kertoo asiakaspalvelun aina vastaavan iloisesti ja nopeasti. Myös Clipp-huoneen omat asiakkaat ovat antaneet heille positiivista palautetta nettiajanvarauksesta, jota kehuttiin helppokäyttöiseksi.

Kokeile Tehdeniä 30 päivää maksutta - Tilaa koekäyttötunnukset

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Käsipääte inventoinnissa ja inventaarion tekeminen.

Inventaario – päivitä asenteesi ja välineesi

Inventaario on perinteisesti kuin kaupan alan hammaslääkärikäynti. Oikein kukaan ei pidä siitä ja moni mielellään venyttää sen tekemistä niin kauan kuin mahdollista. Onko se järkevää? Ei yleensä. Lue tästä, miten teet inventoinnista mielekkään osan liiketoimintaasi.

Feenix ja uuden myymälän perustaminen Tehdenin kanssa.

Myymälän perustaminen – mikä yllätti tuoreen yrittäjän?

Uuden myymälän perustaminen on houkutteleva ajatus, sillä kivijalkaliikkeitä kaivataan edelleen toisinaan etäiseltä tuntuvan verkkokaupan rinnalle. Mitä matkan varrella kannattaa ottaa huomioon, mihin varata aikaa ja millaisia yllätyksiä vastaan voi tulla?

Joulusesonki - tehosta myyntiä kassalla - Tehden.

Black Friday avaa joulusesongin – onko myymäläsi valmis?

Kaupan alan tärkein myyntisesonki on alkamassa. Joulumyynnin merkitys on yrittäjälle huomattava, sillä joulun aikaan tehdään jopa kolmannes vuoden liikevaihdosta. Oletko valmis takomaan tulosta? Lue tästä vinkit, miten saat parhaan tehon irti joulusesongista.