Clipp-huone kertoo Tehdenin helpottavan arkea ja säästävän aikaa

Clipp-huone on vuonna 1992 perustettu hiusalan yritys, jolla on kaksi toimipistettä Turussa. Clipissä toteutetaan Tigin mallistoja leikkauksissa, väreissä, kampauksissa ja rakennekäsittelyissä. Yrityksen liikkeiden tilat ovat yksinkertaisen tyylikkäät. Yrityksen toimitusjohtaja ja yksi perustajista Kati Grundström on ollut tyytyväinen Tehdenin ohjelmistoon ja sen ominaisuuksiin.

Kassa ja ajanvaraus käytettävissä missä ja milloin vain

Kati kertoo, että erityisesti he ovat tyytyväisiä siihen, että ohjelmaa voi käyttää useammalla selaimella ja kampaajat pääsevät kotoa sekä tarkastelemaan kassamyyntejä että ajanvarausta. Kassan netissä oleminen ja tavaroiden kirjaaminen varastoon vaikka toimistosta toiseen toimipisteeseen on ehdottomasti helpottanut toimintaa. Ajanvarauksessa monimuotoisuus ja nopea käyttäminen ansaitsevat erityiskiitoksen.

Kassaohjelma on hänen mielestään toiminut todella hyvin ja ohjelma on helppo ja kätevä käyttää. Raportit ovat selkeämmät kuin aikaisemmin ja varsinkin invertaariaikana säästyy ohjelman avulla aikaa.

Vaikka ohjelmistossa on paljon ominaisuuksia ja se on järeä, se on hyvin käyttäjäystävällinen. Siinä on ehkä onnistuttu parhaiten.

Koska Clipp-huoneen tarpeet ohjelmistolle olivat laajat, kokeili Kati useampaa ohjelmistoa perusteellisesti ennen valintaa. Hänen mukaansa Tehden on onnistunut monessakin asiassa ja tuki on ollut erittäin toimivaa ja asiantuntevaa. Hän on myös tyytyväinen siitä, että heidän toiveitaan on kuunneltu ohjelmiston kehityksessä.

Myös Tehdenin kiitelty asiakaspalvelu saa Katilta kehuja, sillä hän kertoo asiakaspalvelun aina vastaavan iloisesti ja nopeasti. Myös Clipp-huoneen omat asiakkaat ovat antaneet heille positiivista palautetta nettiajanvarauksesta, jota kehuttiin helppokäyttöiseksi.

Kokeile Tehdeniä 30 päivää maksutta - Tilaa koekäyttötunnukset
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Käsipääte varastonhallintaan

Käsipääte nopeuttaa inventointia ja tehostaa varastonhallintaa

Tehokas varastonhallinta ja inventointi on avainasemassa yrityksesi liiketoiminnan kannalta. Perinteinen varastonhallinta nojaa vahvasti paperilomakkeille, mistä aiheutuu tuplasti työtä ja kuluja. Kun käytössä on käsipääte, kaikki varastoprosessit hoituvat nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lue alta 4 etua, jotka mobiili varastonhallintaratkaisu sinulle tarjoaa.