Tervetuloa Tehdeniläiseksi Noora

Olemme innoissamme saadessamme myös näiden erikoisten aikojen keskellä esitellä teille uusia tehdeniläisiä!

Porukkamme vahvistui huhtikuun alussa kahdella uudella osaajalla, joista ensimmäisenä esittelyssä markkinointipäällikkö Noora Heikkilä. Miten perehtyminen uusiin tehtäviin on sujunut etänä? Entä mitä on kuulunut hänen autotallibändinsä ohjelmistoon? Annetaan Nooran kertoa:

Kerro hieman itsestäsi – kuka olet?

Olen uusista asioista helposti innostuva ja inspiroituva markkinoinnin moniottelija ja kahden tytön äiti. Lisäksi perheeseeni kuuluu aviomies sekä kaksi kissavanhusta.

Asumme isoäitini vanhassa, neljä vuotta sitten ostamassamme ja rakkaudella remontoimassamme talossa Raisiossa. Vapaa-ajallani nautin kodin sisustamisesta, metsäpoluilla juoksemisesta sekä joogasta.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Ennen Tehdenillä aloittamista työskentelin kotimaisen, valtakunnallisesti toimivan kiinteistönvälitysketjun viestintä- ja markkinointivastaavana. Tätä ennen toimin noin seitsemän vuotta pohjoismaisessa ohjelmistotalossa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä taloushallinnon ja saatavienhallinnan parissa.

Yllä mainittujen lisäksi olen kerryttänyt työkokemusta myös mm. kaupan alalla sekä pankissa.

Miten päädyit Tehdenille?

Törmäsin haussa olevaan avoimeen tehtävään ja ajattelin heti, että tämä työ on kuin tehty minua varten. Tutustuin Tehdeniin yrityksenä kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien kautta ja naputtelin innoissani hakemuksen. Haastattelukierrokset vain vahvistivat ajatuksiani Tehdenistä työpaikkana ja ilokseni tulinkin valituksi tehtävään.

Mitä työsi pitää sisällään?

Työpöydälleni kuuluu kaikenlaiset markkinoinnin tehtävät aina suunnittelusta käytännön toteutukseen. Työni on suureksi osaksi myös tiivistä yhteistyötä niin oman myyntitiimimme, kuin myös eri sidosryhmien kanssa.

Tulevaisuudessa pääsen toivottavasti myös suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia sekä webinaareja.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Vallitsevista poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta työt ovat lähteneet liikkeelle oikein mainiosti. Perehdytys on tapahtunut ensimmäistä päivää lukuun ottamatta täysin etänä erilaisten videotapaamisten ja -koulutusten muodossa.

Vastaanotto Tehdenillä on ollut vertaansa vailla. Olen alusta asti tuntenut oloni erittäin tervetulleeksi, vaikka iso osa työkavereista on vielä tapaamatta livenä. On ollut mahtavaa päästä osaksi näin hienoa porukkaa!

Onko sinulla jotain erityistaitoja joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä?

Olen nuorempana harrastanut teatteria ja saanut näytellä muun muassa Seitsemän veljestä -näytelmässä, jossa roolini oli yksi Jukolan veljeksistä. Lisäksi minulla on ollut lapsuudenystäväni kanssa bändi: Lauloimme ja nauhoitimme C-kasetille Nylon Beatin ja Anssi Kelan biisejä naapurin autotallissa.

Vaikka esiintyminen yleisölle on myös tänä päivänä itselleni luontevaa, en ehkä kuitenkaan laskisi näyttelemistä tai etenkään laulamista erityisiksi lahjoikseni ja nämä harrastukset ovatkin jääneet sinne lapsuuteen 🙂

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”