Tervetuloa Tehdeniläiseksi Noora

Olemme innoissamme saadessamme myös näiden erikoisten aikojen keskellä esitellä teille uusia tehdeniläisiä!

Porukkamme vahvistui huhtikuun alussa kahdella uudella osaajalla, joista ensimmäisenä esittelyssä markkinointipäällikkö Noora Heikkilä. Miten perehtyminen uusiin tehtäviin on sujunut etänä? Entä mitä on kuulunut hänen autotallibändinsä ohjelmistoon? Annetaan Nooran kertoa:

Kerro hieman itsestäsi – kuka olet?

Olen uusista asioista helposti innostuva ja inspiroituva markkinoinnin moniottelija ja kahden tytön äiti. Lisäksi perheeseeni kuuluu aviomies sekä kaksi kissavanhusta.

Asumme isoäitini vanhassa, neljä vuotta sitten ostamassamme ja rakkaudella remontoimassamme talossa Raisiossa. Vapaa-ajallani nautin kodin sisustamisesta, metsäpoluilla juoksemisesta sekä joogasta.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Ennen Tehdenillä aloittamista työskentelin kotimaisen, valtakunnallisesti toimivan kiinteistönvälitysketjun viestintä- ja markkinointivastaavana. Tätä ennen toimin noin seitsemän vuotta pohjoismaisessa ohjelmistotalossa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä taloushallinnon ja saatavienhallinnan parissa.

Yllä mainittujen lisäksi olen kerryttänyt työkokemusta myös mm. kaupan alalla sekä pankissa.

Miten päädyit Tehdenille?

Törmäsin haussa olevaan avoimeen tehtävään ja ajattelin heti, että tämä työ on kuin tehty minua varten. Tutustuin Tehdeniin yrityksenä kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien kautta ja naputtelin innoissani hakemuksen. Haastattelukierrokset vain vahvistivat ajatuksiani Tehdenistä työpaikkana ja ilokseni tulinkin valituksi tehtävään.

Mitä työsi pitää sisällään?

Työpöydälleni kuuluu kaikenlaiset markkinoinnin tehtävät aina suunnittelusta käytännön toteutukseen. Työni on suureksi osaksi myös tiivistä yhteistyötä niin oman myyntitiimimme, kuin myös eri sidosryhmien kanssa.

Tulevaisuudessa pääsen toivottavasti myös suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia sekä webinaareja.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Vallitsevista poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta työt ovat lähteneet liikkeelle oikein mainiosti. Perehdytys on tapahtunut ensimmäistä päivää lukuun ottamatta täysin etänä erilaisten videotapaamisten ja -koulutusten muodossa.

Vastaanotto Tehdenillä on ollut vertaansa vailla. Olen alusta asti tuntenut oloni erittäin tervetulleeksi, vaikka iso osa työkavereista on vielä tapaamatta livenä. On ollut mahtavaa päästä osaksi näin hienoa porukkaa!

Onko sinulla jotain erityistaitoja joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä?

Olen nuorempana harrastanut teatteria ja saanut näytellä muun muassa Seitsemän veljestä -näytelmässä, jossa roolini oli yksi Jukolan veljeksistä. Lisäksi minulla on ollut lapsuudenystäväni kanssa bändi: Lauloimme ja nauhoitimme C-kasetille Nylon Beatin ja Anssi Kelan biisejä naapurin autotallissa.

Vaikka esiintyminen yleisölle on myös tänä päivänä itselleni luontevaa, en ehkä kuitenkaan laskisi näyttelemistä tai etenkään laulamista erityisiksi lahjoikseni ja nämä harrastukset ovatkin jääneet sinne lapsuuteen 🙂

Ajankohtaista

Tervetuloa tehdeniläiseksi Visa

Visa haaveilee asuvansa alppimajassa, josta pääsee suoraan rinteeseen laskettelemaan. Tehdenillä Visasta tärkeintä on se, että on onnistuttu aidosti luomaan työyhteisö, jossa on mukava työskennellä.

Työsuojelua Tehdenillä

Tehdenillä vietettiin Työturvallisuuskeskuksen työsuojeluviikkoa 6.—10.11.2023. Viikon aikana työsuojeluun liittyviä asioita nostettiin esiin sekä sisäisesti että sosiaalisessa mediassa.   Työsuojeluviikkomme alkoi sopivasti uuden asiakastuen työntekijän työsuojeluperehdytyksellä.  Työsuojeluvaltuutettu

hr-asiantuntija

Tervetuloa tehdeniläiseksi Tuija

Tuija on valmistunut HR-asiantuntijaksi keväällä 2023 ja työkaveri kuvailee häntä kuohuviinin kupliksi. Hän on työskennellyt Tehdenillä reilun vuoden ja tietää, mikä aiheuttaa toimistolla katastrofin.

Sisällöntuottaja Tehdenin markkinointitiimiin

Haku tähän työtehtävään on päättynyt. Tällä hetkellä avoimet työpaikat näet tai avoimen hakemuksen pääset lähettämään täältä. Etsimme nyt markkinointitiimiimme perhevapaan sijaiseksi sisällöntuottajaa, joka ottaa haltuun