Tervetuloa Tehdeniläiseksi Noora

Olemme innoissamme saadessamme myös näiden erikoisten aikojen keskellä esitellä teille uusia tehdeniläisiä!

Porukkamme vahvistui huhtikuun alussa kahdella uudella osaajalla, joista ensimmäisenä esittelyssä markkinointipäällikkö Noora Heikkilä. Miten perehtyminen uusiin tehtäviin on sujunut etänä? Entä mitä on kuulunut hänen autotallibändinsä ohjelmistoon? Annetaan Nooran kertoa:

Kerro hieman itsestäsi – kuka olet?

Olen uusista asioista helposti innostuva ja inspiroituva markkinoinnin moniottelija ja kahden tytön äiti. Lisäksi perheeseeni kuuluu aviomies sekä kaksi kissavanhusta.

Asumme isoäitini vanhassa, neljä vuotta sitten ostamassamme ja rakkaudella remontoimassamme talossa Raisiossa. Vapaa-ajallani nautin kodin sisustamisesta, metsäpoluilla juoksemisesta sekä joogasta.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Ennen Tehdenillä aloittamista työskentelin kotimaisen, valtakunnallisesti toimivan kiinteistönvälitysketjun viestintä- ja markkinointivastaavana. Tätä ennen toimin noin seitsemän vuotta pohjoismaisessa ohjelmistotalossa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä taloushallinnon ja saatavienhallinnan parissa.

Yllä mainittujen lisäksi olen kerryttänyt työkokemusta myös mm. kaupan alalla sekä pankissa.

Miten päädyit Tehdenille?

Törmäsin haussa olevaan avoimeen tehtävään ja ajattelin heti, että tämä työ on kuin tehty minua varten. Tutustuin Tehdeniin yrityksenä kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien kautta ja naputtelin innoissani hakemuksen. Haastattelukierrokset vain vahvistivat ajatuksiani Tehdenistä työpaikkana ja ilokseni tulinkin valituksi tehtävään.

Mitä työsi pitää sisällään?

Työpöydälleni kuuluu kaikenlaiset markkinoinnin tehtävät aina suunnittelusta käytännön toteutukseen. Työni on suureksi osaksi myös tiivistä yhteistyötä niin oman myyntitiimimme, kuin myös eri sidosryhmien kanssa.

Tulevaisuudessa pääsen toivottavasti myös suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia sekä webinaareja.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Vallitsevista poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta työt ovat lähteneet liikkeelle oikein mainiosti. Perehdytys on tapahtunut ensimmäistä päivää lukuun ottamatta täysin etänä erilaisten videotapaamisten ja -koulutusten muodossa.

Vastaanotto Tehdenillä on ollut vertaansa vailla. Olen alusta asti tuntenut oloni erittäin tervetulleeksi, vaikka iso osa työkavereista on vielä tapaamatta livenä. On ollut mahtavaa päästä osaksi näin hienoa porukkaa!

Onko sinulla jotain erityistaitoja joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä?

Olen nuorempana harrastanut teatteria ja saanut näytellä muun muassa Seitsemän veljestä -näytelmässä, jossa roolini oli yksi Jukolan veljeksistä. Lisäksi minulla on ollut lapsuudenystäväni kanssa bändi: Lauloimme ja nauhoitimme C-kasetille Nylon Beatin ja Anssi Kelan biisejä naapurin autotallissa.

Vaikka esiintyminen yleisölle on myös tänä päivänä itselleni luontevaa, en ehkä kuitenkaan laskisi näyttelemistä tai etenkään laulamista erityisiksi lahjoikseni ja nämä harrastukset ovatkin jääneet sinne lapsuuteen 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Projektipäällikkö Heidi Mäntylä

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Heidi

Tehdenin väki vahvistui vielä ennen vuodenvaihdetta, kun uusi projektipäällikkömme Heidi astui puikkoihin joulukuussa. Heidillä on kattava ja pitkä työkokemus niin vaatetus- kuin IT-alaltakin, vaan miten

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Vili

Tehdenin ohjelmistokehitystiimin huima osaajakaarti vahvistui entisestään elokuussa, kun ohjelmistosuunnittelija Vili Ahola liittyi tiimiin.

Vilin rekrytointiprosessi Tehdenille ei ollut ihan perinteinen – siitä piti huolensa pandemia, joka pakotti haastattelemaan keväällä täysin etänä. Annetaan Vilin kertoa itse enemmän: kuka hän on ja miten hän päätyi työkaveriksemme?