Tehden on saanut Suomen Vahvimmat 2020 -sertifikaatin

Tehden on saanut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka myönnetään parhaisiin AAA- ja AA+-luottoluokkiin...

AAA- ja AA+-luottoluokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Tehden on 100 % kotimainen yritys, jonka pilvipohjaista kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmää käyttää jo yli 700 kotimaista kaupan, liikunnan ja palvelualan yritystä. Tehden Oy:n suurin asiakas on Broman Group -konserni, johon kuuluva AD VaraosaMaailma -ketju käyttää liiketoiminnassaan Tehdenin järjestelmää.

Tehdenin vahva talous nojaa kasvavalle asiakasmäärälle. Tehdeniä kehitetään jatkuvasti suuntaan, jossa se vastaa entistä kattavammin myös suurempien yritysten tarpeisiin. Tehdenin ilmainen varastonhallintasovellus mahdollistaa täysin mobiilin inventoinnin. Järjestelmäintegraatioiden puolella esille nousevat tänä keväänä erityisesti laskutus- ja perintäpalveluiden saumattomat integraatiot sekä taloushallinnon integraatioiden kehitystyö.

Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toivomaan suuntaan, ja asiakkaiden toiveita on kartoitettu kevään aikana myös asiakastyytyväisyyskyselyllä.

Tänäkin vuonna jo useita uusia työntekijöitä palkannut Tehden työllistää parhaillaan noin 30 ohjelmistokehityksen, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista Turussa. Ohjelmistot suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä