Tehden on saanut Suomen Vahvimmat 2020 -sertifikaatin

Tehden on saanut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka myönnetään parhaisiin AAA- ja AA+-luottoluokkiin...

AAA- ja AA+-luottoluokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Tehden on 100 % kotimainen yritys, jonka pilvipohjaista kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmää käyttää jo yli 700 kotimaista kaupan, liikunnan ja palvelualan yritystä. Tehden Oy:n suurin asiakas on Broman Group -konserni, johon kuuluva AD VaraosaMaailma -ketju käyttää liiketoiminnassaan Tehdenin järjestelmää.

Tehdenin vahva talous nojaa kasvavalle asiakasmäärälle. Tehdeniä kehitetään jatkuvasti suuntaan, jossa se vastaa entistä kattavammin myös suurempien yritysten tarpeisiin. Tehdenin ilmainen varastonhallintasovellus mahdollistaa täysin mobiilin inventoinnin. Järjestelmäintegraatioiden puolella esille nousevat tänä keväänä erityisesti laskutus- ja perintäpalveluiden saumattomat integraatiot sekä taloushallinnon integraatioiden kehitystyö.

Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toivomaan suuntaan, ja asiakkaiden toiveita on kartoitettu kevään aikana myös asiakastyytyväisyyskyselyllä.

Tänäkin vuonna jo useita uusia työntekijöitä palkannut Tehden työllistää parhaillaan noin 30 ohjelmistokehityksen, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista Turussa. Ohjelmistot suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa.

Ajankohtaista

Sisällöntuottaja Tehdenin markkinointitiimiin

Haku tähän työtehtävään on päättynyt. Tällä hetkellä avoimet työpaikat näet tai avoimen hakemuksen pääset lähettämään täältä. Etsimme nyt markkinointitiimiimme perhevapaan sijaiseksi sisällöntuottajaa, joka ottaa haltuun

Otto - Tehdenin asiantuntija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Otto

Otto on toiminut Tehden-ohjelmiston asiantuntijana jo elokuusta 2022 asti. Millaista työ on ja mitä Otto puuhailee vapaa-ajallaan? Lue tästä lisää.

Aku Paananen Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Aku

Aku tuli Tehdenille kesätöihin vuonna 2022 ja vahva näyttö osaamisesta poiki jatkoa uralle. Lue tästä, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja mikä Tehdenillä on parasta Akun mielestä.