Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tapio

Ei kahta ilman kolmatta - vai miten se menikään?

Meitä ei totisesti ole marraskuu masentanut, kun olemme saaneet tutustua uusiin mahtaviin tehdeniläisiin! Heistä viimeisenä esittelyvuorossa kehitystiimin kaivattu vahvistus, Full Stack devaaja Tapio Tiiri, joka onneksemme löysi tiensä Tehdenille työkaverinsa Miron vinkin ansiosta. Kurkataan siis kuka hän on ja millä fiiliksellä ovat hommat kanssamme alkaneet:

Kerro vähän itsestäsi?

Olen Alastarolta lähtöisin, Varsinais-Suomea ristiin rastiin kiertänyt ohjelmoija. Vapaa-aikani istun tietokoneella mitä koiralta ja ihmissuhteilta ehdin

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Ennen Tehdeniä olen työskennellyt varastotyöntekijänä, koodaillut varastonhallintajärjestelmiä ja harrastanut palvelinylläpitoa.

Miten päädyit Tehdenille?

Olimme Miron kanssa aikaisemmin samassa työpaikassa, Miro ilmoitti hakevansa Tehdenille ja huomautti että sinne haetaan useampaa kehittäjää, joten laitoin myös oman hakemuksen. Muutaman työhaastattelun jälkeen olin todella innoissani aloittamassa uudessa työpaikassa.

Mitä työsi pitää sisällään?

Tehden järjestelmän kehittämistä ja bugien korjailua.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Uudessa työpaikassa aloittaminen tuo vastaan paljon uusia asioita ja opeteltavia juttuja. Suurimpana haasteena on laajaan järjestelmään tutustuminen ja firman käytäntöjen opettelu. Rento ja avoin työilmapiiri on kuitenkin tehnyt tästä mukavan ja helpon kokemuksen ja aamuisin lähtee mielellään töihin.

Mitä aiot tehdä isona?

Isona kehitän tekoälyn joka valloittaa maailman.

 

Ajankohtaista

Sisällöntuottaja Tehdenin markkinointitiimiin

Haku tähän työtehtävään on päättynyt. Tällä hetkellä avoimet työpaikat näet tai avoimen hakemuksen pääset lähettämään täältä. Etsimme nyt markkinointitiimiimme perhevapaan sijaiseksi sisällöntuottajaa, joka ottaa haltuun

Otto - Tehdenin asiantuntija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Otto

Otto on toiminut Tehden-ohjelmiston asiantuntijana jo elokuusta 2022 asti. Millaista työ on ja mitä Otto puuhailee vapaa-ajallaan? Lue tästä lisää.

Aku Paananen Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Aku

Aku tuli Tehdenille kesätöihin vuonna 2022 ja vahva näyttö osaamisesta poiki jatkoa uralle. Lue tästä, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja mikä Tehdenillä on parasta Akun mielestä.