Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tapio

Ei kahta ilman kolmatta - vai miten se menikään?

Meitä ei totisesti ole marraskuu masentanut, kun olemme saaneet tutustua uusiin mahtaviin tehdeniläisiin! Heistä viimeisenä esittelyvuorossa kehitystiimin kaivattu vahvistus, Full Stack devaaja Tapio Tiiri, joka onneksemme löysi tiensä Tehdenille työkaverinsa Miron vinkin ansiosta. Kurkataan siis kuka hän on ja millä fiiliksellä ovat hommat kanssamme alkaneet:

Kerro vähän itsestäsi?

Olen Alastarolta lähtöisin, Varsinais-Suomea ristiin rastiin kiertänyt ohjelmoija. Vapaa-aikani istun tietokoneella mitä koiralta ja ihmissuhteilta ehdin

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Ennen Tehdeniä olen työskennellyt varastotyöntekijänä, koodaillut varastonhallintajärjestelmiä ja harrastanut palvelinylläpitoa.

Miten päädyit Tehdenille?

Olimme Miron kanssa aikaisemmin samassa työpaikassa, Miro ilmoitti hakevansa Tehdenille ja huomautti että sinne haetaan useampaa kehittäjää, joten laitoin myös oman hakemuksen. Muutaman työhaastattelun jälkeen olin todella innoissani aloittamassa uudessa työpaikassa.

Mitä työsi pitää sisällään?

Tehden järjestelmän kehittämistä ja bugien korjailua.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Uudessa työpaikassa aloittaminen tuo vastaan paljon uusia asioita ja opeteltavia juttuja. Suurimpana haasteena on laajaan järjestelmään tutustuminen ja firman käytäntöjen opettelu. Rento ja avoin työilmapiiri on kuitenkin tehnyt tästä mukavan ja helpon kokemuksen ja aamuisin lähtee mielellään töihin.

Mitä aiot tehdä isona?

Isona kehitän tekoälyn joka valloittaa maailman.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Projektipäällikkö Heidi Mäntylä

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Heidi

Tehdenin väki vahvistui vielä ennen vuodenvaihdetta, kun uusi projektipäällikkömme Heidi astui puikkoihin joulukuussa. Heidillä on kattava ja pitkä työkokemus niin vaatetus- kuin IT-alaltakin, vaan miten

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Vili

Tehdenin ohjelmistokehitystiimin huima osaajakaarti vahvistui entisestään elokuussa, kun ohjelmistosuunnittelija Vili Ahola liittyi tiimiin.

Vilin rekrytointiprosessi Tehdenille ei ollut ihan perinteinen – siitä piti huolensa pandemia, joka pakotti haastattelemaan keväällä täysin etänä. Annetaan Vilin kertoa itse enemmän: kuka hän on ja miten hän päätyi työkaveriksemme?