Tervetuloa Tehdeniläiseksi Mika

Myyntitiimimme otti kesän kynnyksellä kurssin kohti erinomaisen aurinkoisia aikoja, vahvistamalla tiimiä kahdella uudella asiakkuuspäälliköllä.

Myyntitiimin vahvistuksista nyt esittäytymisvuorossa asiakkuuspäällikkö Mika Karapuu, joka taitaa sekä ohjelmistomyynnin että joukkuepelin – vaan miten hän päätyi Tehdenin tiimiin? Annetaan Mikan kertoa!

Kerro hieman itsestäsi – kuka olet?

Olen Mika, 46-vuotias ja Kaarinasta kotoisin. Nuorempana asustellut vähäsen eri puolilla Suomea kuitenkin aina palaten takaisin varsinaiseen Suomeen ja pysyvästi viime vuosituhannen viime metreillä. Reilut kymmenen vuotta olemme pitäneet majaa Kaarinan Littoisissa. Kotia asuttaa kanssani vaimo ja 14-v nuorimies. Lisäksi minulla on kaksi vanhempaa jo täysi-ikäistä poikaa.

Kesäviikonloput ja -lomahetket vietämme pääosin maailman kauneimmassa saaristossa purjehtien. Muuten vapaa-aikaani täyttää juniorivalmennus jääkiekon parissa, lenkkeily Littoistenjärven luontopoluilla sekä satunnaisesti golf.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Historiastani löytyy hieman jääkiekkoa, toimistotehtäviä, kirjanpitoa sekä niin urheiluvälineiden kuin markkinoitiratkaisujenkin myyntiä. Kuitenkin suurimman osan työurastani olen toiminut erilaisten ohjelmistojen myyntitehtävissä.

Miten päädyit Tehdenille?

LinkedIn:ssä uutisvirtaani osui ilmoitus. Olin puoli vuotta aiemmin todennut, että ohjelmistojen kanssa touhuaminen on nyt osaltani takana ja sillä hetkellä olin tekemässä markkinointiratkaisujen myyntiä. Luin ilmoituksen ja tutustuin verkkosivuihin. Verkkosivuja selatessani Tehden yrityksenä teki minuun vaikutuksen ja ajattelin: tuossa tarinassa olisi hienoa olla mukana. Joten tein siltä istumalta hakemuksen.

Mitä työsi pitää sisällään?

Kaupan alan asiakkaiden palvelemista ja uusien asiakaskumppanuuksien hankkimista Tehdenille. Mieluusti reilusti asiakaskohtaamisia, joissa pohdimme soveltuvia ratkaisuja sekä ratkaisujen hyötyjä yhdessä asiakasyritysten eri henkilöiden kanssa.

Millaisia vahvuuksia ja osaamista tuot Tehdenin myyntitiimiin?

Laajan kokemuksen erilaisten ohjelmistoratkaisujen asiantuntijamyynnistä ja asiakkaiden palvelusta.

 

Tällä hetkellä tutustuminen uusiin työkavereihin käy vielä etänä, mutta toivomme pian taas pääsevämme saman kahvipöydän ääreen – mistä silloin juttelet uusien työkavereiden kanssa?

Saaristo ja purjehdus näin kesän aikana ovat aiheina lähellä sydäntä. Syksyn koittaessa keskusteluihin tulee vahvasti mukaan eri joukkuepallopelit.

Ajankohtaista

Sisällöntuottaja Tehdenin markkinointitiimiin

Haku tähän työtehtävään on päättynyt. Tällä hetkellä avoimet työpaikat näet tai avoimen hakemuksen pääset lähettämään täältä. Etsimme nyt markkinointitiimiimme perhevapaan sijaiseksi sisällöntuottajaa, joka ottaa haltuun

Otto - Tehdenin asiantuntija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Otto

Otto on toiminut Tehden-ohjelmiston asiantuntijana jo elokuusta 2022 asti. Millaista työ on ja mitä Otto puuhailee vapaa-ajallaan? Lue tästä lisää.

Aku Paananen Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Aku

Aku tuli Tehdenille kesätöihin vuonna 2022 ja vahva näyttö osaamisesta poiki jatkoa uralle. Lue tästä, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja mikä Tehdenillä on parasta Akun mielestä.