Tervetuloa Tehdeniläiseksi Mika

Myyntitiimimme otti kesän kynnyksellä kurssin kohti erinomaisen aurinkoisia aikoja, vahvistamalla tiimiä kahdella uudella asiakkuuspäälliköllä.

Myyntitiimin vahvistuksista nyt esittäytymisvuorossa asiakkuuspäällikkö Mika Karapuu, joka taitaa sekä ohjelmistomyynnin että joukkuepelin – vaan miten hän päätyi Tehdenin tiimiin? Annetaan Mikan kertoa!

Kerro hieman itsestäsi – kuka olet?

Olen Mika, 46-vuotias ja Kaarinasta kotoisin. Nuorempana asustellut vähäsen eri puolilla Suomea kuitenkin aina palaten takaisin varsinaiseen Suomeen ja pysyvästi viime vuosituhannen viime metreillä. Reilut kymmenen vuotta olemme pitäneet majaa Kaarinan Littoisissa. Kotia asuttaa kanssani vaimo ja 14-v nuorimies. Lisäksi minulla on kaksi vanhempaa jo täysi-ikäistä poikaa.

Kesäviikonloput ja -lomahetket vietämme pääosin maailman kauneimmassa saaristossa purjehtien. Muuten vapaa-aikaani täyttää juniorivalmennus jääkiekon parissa, lenkkeily Littoistenjärven luontopoluilla sekä satunnaisesti golf.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Historiastani löytyy hieman jääkiekkoa, toimistotehtäviä, kirjanpitoa sekä niin urheiluvälineiden kuin markkinoitiratkaisujenkin myyntiä. Kuitenkin suurimman osan työurastani olen toiminut erilaisten ohjelmistojen myyntitehtävissä.

Miten päädyit Tehdenille?

LinkedIn:ssä uutisvirtaani osui ilmoitus. Olin puoli vuotta aiemmin todennut, että ohjelmistojen kanssa touhuaminen on nyt osaltani takana ja sillä hetkellä olin tekemässä markkinointiratkaisujen myyntiä. Luin ilmoituksen ja tutustuin verkkosivuihin. Verkkosivuja selatessani Tehden yrityksenä teki minuun vaikutuksen ja ajattelin: tuossa tarinassa olisi hienoa olla mukana. Joten tein siltä istumalta hakemuksen.

Mitä työsi pitää sisällään?

Kaupan alan asiakkaiden palvelemista ja uusien asiakaskumppanuuksien hankkimista Tehdenille. Mieluusti reilusti asiakaskohtaamisia, joissa pohdimme soveltuvia ratkaisuja sekä ratkaisujen hyötyjä yhdessä asiakasyritysten eri henkilöiden kanssa.

Millaisia vahvuuksia ja osaamista tuot Tehdenin myyntitiimiin?

Laajan kokemuksen erilaisten ohjelmistoratkaisujen asiantuntijamyynnistä ja asiakkaiden palvelusta.

 

Tällä hetkellä tutustuminen uusiin työkavereihin käy vielä etänä, mutta toivomme pian taas pääsevämme saman kahvipöydän ääreen – mistä silloin juttelet uusien työkavereiden kanssa?

Saaristo ja purjehdus näin kesän aikana ovat aiheina lähellä sydäntä. Syksyn koittaessa keskusteluihin tulee vahvasti mukaan eri joukkuepallopelit.

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.