Tekninen neuvoja softatalon asiakastukeen

Oletko haasteiden ratkaisemisesta syttyvä ja teknisen tuen kokemuksella varustettu asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri? Haemme rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista laitetukihenkilöä tukemaan asiakkaitamme Tehden-järjestelmään ja kulunvalvontaan liittyvien laitteiden käyttöönotossa ja käytössä.

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty mm. “Suomen vahvimmat 2021” ja Kauppalehden “Menestyjä 2021” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Tehtävä pitää sisällään asiakkaan auttamista ja monipuolista ongelmanratkaisua: ratkot yhdessä asiakkaan kanssa heille eteen tulevia haasteita Tehden-järjestelmään liittyvän laitteiston kanssa sekä autat heitä maksupäätteiden ja muiden oheislaitteiden käytössä. Tuemme asiakkaitamme myös kulunvalvonnassa käytettävien laitteiden käytössä. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa hoituu puhelimitse sekä tiketitöintijärjestelmän ja etäyhteyden avulla. 

Tässä tehtävässä pääset ratkomaan asiakkaiden haasteita ja hyödyntämään sekä kehittämään teknistä osaamistasi. Windowsin ja Mac-maailman perusperiaatteet ovat hallussasi ja hahmotat, miten oheislaitteet kytkeytyvät tietojärjestelmiin, myös Linux-ympäristöt on sinulle tuttuja. Sinulla on kokemusta laitteiden ja niihin liittyvien ohjelmistojen asennuksista (esim. tulostimet) sekä omaat myös perustiedot lähiverkkojen hallinnoimisesta. Etsit näppärästi tietoa eri lähteistä ja kommunikoit sujuvasti erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa suomenkielellä. Satunnaisissa tilanteissa pärjäät myös englannilla. Keskustelet luontevasti niin ohjelmiston käyttäjien kuin asiakkaan liiketoimintajohdon ja it-tuenkin kanssa, ja haet aktiivisesti asiakkaan akuuttia tilannetta helpottavaa ratkaisua.

Sovit erinomaisesti porukkaamme, jos haasteiden ratkaiseminen saa sinut innostumaan ja työotteeltasi olet joustava tiimipeluri. Toivomme, että sinulla on paloa ja sopivaa asennetta asiakasrajapinnassa työskentelyyn sekä kiinnostus laitteita ja ohjelmistomaailmaa kohtaan. Koulutustaustaa sinulla voi olla esimerkiksi kaupan, liiketalouden ja/tai tietojenkäsittelyn alalta. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavanlaisesta työstä, osaamista kulunvalvonnan laitteistoista sekä yritysten liiketoiminnan ja/tai ohjelmistoalan tuntemuksen.

Sinua tukee tehtävässäsi asiakaspalvelutiimi, johon kuulut, sekä tietysti koko lähes 50-henkinen tehdeniläisten porukka. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja opastuksen kokeneemmilta tehdeniläisiltä. Laitetuen tekeminen on varsin itsenäistä työtä, mutta sinulla on hyvin avulias tiimi tukemassa työtäsi. Työpisteesi sijaitsee Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11). Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen. 

Tehtävän palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja toivoisimme sinun pystyvän aloittamaan meillä toukokuun aikana. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit olla yhteydessä Tanjaan (asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman: 040 565 5500 tai tanja.nyman@tehden.com) tai Villeen (laitevastaava Ville Isojärvi: 040 631 8112 tai ville.isojarvi@tehden.com). Tanjan tavoitat parhaiten ti 15.3. klo 11-12, pe 18.3. klo 13-15 tai ti 22.3. klo 9-11. Villen tavoitat parhaiten to 17.3. klo 9-10.30, pe 18.3. klo 10-11 tai ke 23.3. klo 10-11.30.  Rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Satuun (henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo: satu.seessalo@tehden.com). 

Hakemuksen pääset lähettämään täältähae tehtävää viimeistään 29.3.2022. Liitä mukaan cv ja hakemus, joko perinteinen paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Haastattelut voimme aloittaa jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 🙂

Ajankohtaista

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Juha

Juha on uransa aikana oppinut, että on tärkeää seurata omia mielenkiinnon kohteita ja pyrkiä kehittämään itseään. Tärkeänä hän pitää sitä, että työyhteisö on avoin ja kannustava. “Koen myös suurena mahdollisuutena sen, että voin vaikuttaa oman tiimini työhyvinvointiin”.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Visa

Visa haaveilee asuvansa alppimajassa, josta pääsee suoraan rinteeseen laskettelemaan. Tehdenillä Visasta tärkeintä on se, että on onnistuttu aidosti luomaan työyhteisö, jossa on mukava työskennellä.

Työsuojelua Tehdenillä

Tehdenillä vietettiin Työturvallisuuskeskuksen työsuojeluviikkoa 6.—10.11.2023. Viikon aikana työsuojeluun liittyviä asioita nostettiin esiin sekä sisäisesti että sosiaalisessa mediassa.   Työsuojeluviikkomme alkoi sopivasti uuden asiakastuen työntekijän työsuojeluperehdytyksellä.  Työsuojeluvaltuutettu