Asiakkuuspäällikkö SaaS ERP -ratkaisulle

Kaupan toimiala on valtavassa murroksessa ja kuluttajien tapa tehdä ostoksia ja maksaa niitä muovautuu teknologian kehittymisen myötä yhä joustavammaksi ja helpommaksi. Tarjoamme Tehden SaaS ERP -tuotteellamme kaupan alan yrittäjille ratkaisun, jonka avulla he pysyvät muutokset vauhdissa mukana, voivat digitalisoida prosessejaan sekä taata asiakkailleen mahdollisimman sujuvan ostokokemuksen. 

Näkisitkö itsesi tämän muutoksen vauhdittajana osana myyntitiimiämme? Hyvä – tutustu meihin ja tehtävään tarkemmin!

Me

Olemme lähes 50 hengen turkulainen ohjelmistotalo, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 2007.  Tänä päivänä yli 700 yritystä käyttää Tehdenin SaaS toiminnanohjausjärjestelmää kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaamme ovat mm. kaupanliikunnan ja kauneuden alan yrityksiä. Suurin asiakkaamme on Broman Group -konserni, johon kuuluu tunnettuja ketjuja kuten Motonet ja AD VaraosaMaailma. Tulevaisuudessa haluamme olla Suomen paras kaupan alan ratkaisutoimittaja. 

Töitä me tehdeniläiset teemme tosissamme, mutta ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen.

Tehdenin kasvu on ollut tasaisen kovaa ja nyt haluamme ottaa vieläkin isompia loikkia varmistaaksemme strategian mukaisen kasvun. 

Tehtävä

Haemme myyntitiimiimme ratkaisukeskeistä myyjää löytääksemme parhaat ratkaisut kaupan alan asiakkaidemme prosesseihin. Työssäsi tulet tekemään niin erilaisia demoja kuin kartoituksia ymmärtääksesi asiakkaan tarpeen ja löytääksesi siihen sopivan ratkaisun. Sinulla on valmista osaamista tai halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Lisäksi toivomme sinulla olevan niin kaupan alan prosessiosaamista kuin kokemusta tietojärjestelmien myynnistä.

Olet myös utelias ja uskalias hakemaan itsenäisesti uusia myynnin mahdollisuuksia ja tarttumaan toimeen sellaisen tunnistaessasi. Ja kun homma toimii osaat myös yhdessä markkinoinnin kanssa suunnitella ja toteuttaa menestyviä myyntikampanjoita monistamaan onnistumisiasi. Myynnin ja markkinoinnin lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä niin tuote- kuin projektipäälliköiden kanssa. 

Toimipisteemme on Turussa, mutta myös etätyö onnistuu meillä loistavasti, kunhan matka ei kasva liian pitkäksi viikoittaisiin tapaamisiin kollegoiden kanssa. Tehtävä on vakituinen ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Töiden alkamisesta sovimme yhdessä kanssasi. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Näin haet

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 20.3.2022 mennessä tämän linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaan, kun niitä saamme. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa myyntijohtaja Mika Kangasoja (mika.kangasoja@tehden.com, 050 5165256).

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”