Ihmiset Tehdenin kehutun asiakaspalvelun takana

Ylärivissä: Sami, Tanja ja Marja. Alarivissä: Ville, Heini, Samuli ja Emil.

Helposti lähestyttävä ja kehuttu asiakaspalvelu on yrityksemme ylpeys. Asiakaspalvelutiimi koostuu raudanlujista asiantuntijoista, jotka nauttivat asiakkaiden käyttöönottoprojektien hoitamisesta, arkipäivän auttamisesta sekä haasteiden ratkomisesta. Asiakaspalvelu on jaettu asiakastukeen ja virastoajan ulkopuolella palvelevaan vikapäivystykseen. Tiimistä löytyy myös teknisempää osaamista, joten apua on saatavilla kaikilla osa-alueilla.

Ystävälliset ja iloiset aspalaiset palvelevat aina mielellään, joten älä epäröi ottaa yhteyttä! Kyseessä on myös aivan huippu työporukka, joten jos etsit kivaa työtä, tsekkaa tämä rekryilmoitus. (hakuaika päättyy 18.11.2016)

 

Tutustu Tehdenin asiakaspalvelutiimiin ja lue, mitä he kertovat itsestään.

 

Ohjelmistoasiantuntija Marja

Suurin osa asiakkaistamme varmaan tunteekin jo ääneni puhelimesta ja etäkoulutuksista, mutta kerrotaanpa hieman naisesta äänen takana.

Olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä jo yli 15 vuotta. Niistä viimeiset kaksi vuotta olen hoitanut Tehdenin asiakastukea ja sinä aikana olen pitänyt Tehden-koulutuksia jo reilut 300 tuntia. Vastaankin tiimissämme juuri koulutusten ja käyttöönottoprojektien kehittämisestä. Tehden-asioissa minuun voi törmätä myös messuilla, webinaareissa tai vaikka Twitterissä.

Vapaa-aikanani minut löytää useimmiten jalkapallokentän laidalta tai jäähallilta perheemme junnu-urheilijaa kannustamassa. Sekä minä että mieheni olemme myös aktiivisia juniorijoukkueiden toimihenkilöitä. Silloin kun sitä kuuluisaa omaa aikaa jää, lähden juoksulenkille tai tartun kahvakuulaan ja testaan fyysisiä rajojani.

Jos olisin joku Frendit-hahmo, olisin ehdottomasti Monica: kilpailuhenkinen siivousintoilija, joka huolehtii kaikesta ja kaikista.

 

Tekninen asiakastuki Ville

Mistä on pienet asiakaspalveluihmiset tehty? Etanoista, sammakoista, sokerista, kukkasista… Ai niin, pitikin puhua itsestäni. Meikäläinen on tehty ylioppilastutkinnosta, taloushallinnon merkonomipapereista, ohjelmoijan ammattitutkinnosta, mainonnan ja markkinoinnin ammattitutkinnosta ja tietojenkäsittelytieteiden yliopisto-opinnoista.

Useimmista tuhansista asiakastukitehtävistä, vuosien työkokemuksesta. Isänä olemisesta, maailman parhaimpana kotikokkina olemisesta, meidän perheen matkanjärjestäjäprojektipäällikkönä olemisesta, musiikista, ulkoilusta, kaikenlaisen hölmöilyn järjestelemisestä. Näistä muruista on meikäläinen tehty.

Aloitin Tehdenillä maaliskuun alussa 2016. Toimenkuvani on asiakaspalvelu teknisellä kierteellä. Hoidan mm. toimintakunnottomat laitteet kuntoon, yritysten laitetilaukset, kulunvalvonnan tagitilaukset, asiakas- ja tuotedatojen siirron Tehdeniin, laiteasennukset (poislukien Truportal-asennukset, kun satun olemaan puhelimessa aina kun sellaisen asennuksen aika on käsillä 🙂 )

Hauskoja kommelluksia työuralta. Housuni repesivät persauksista ollessani virittämässä asiakkaan pöytäkoneen johdotusta pöydän alla. Olen laukaissut erään Varsinais-Suomalaisen kaupungin sosiaalitoimiston ”hankalien asiakkaiden” hälytyksen pelkästään uteliaisuudesta. ”Mikähän nappi tämä on? Mitä tapahtuu jos tästä painaa?” Ei tarvinnut olla yksin napin painamisen jälkeen, koko kyseisen laitoksen henkilökunta ja vartiotoimiston henkilökunta oli seuranani samaisessa huoneessa.

Motto elämällä on: tekevälle sattuu.

 

Tekninen asiakastuki Sami

Urani Tehdenillä alkoi keväällä 2015 ensimmäisenä virallisena vikapäivystäjänä ja tätä työtä hoidinkin pääsääntöisesti yksin yli vuoden ajan opiskelujeni ohella. Nyt työnkuvani Tehdenillä on hieman muuttunut, ja työskentelen sekä ohjelmistokehityksen että asiakaspalvelun parissa sulavasti roolia vaihdellen. Vaikka työnkuvani tulevaisuudessa tulee painottumaan ohjelmistokehityksen puolelle, saattaa puhelunne Tehdenin asiakaspalvelunumeroon hyvinkin ohjautua luokseni vielä jonkin aikaa. Meillä on Tehdenillä töissä huippuporukka erilaisia ihmisiä ja tunnen olevani erityisasemassa saadessani olla osa tällaista työyhteisöä 🙂

 

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja

Tarinani Tehdenillä juontaa alkuvuoteen 2014, jolloin aloitin työt asiakastuessa. Olin törmännyt ohjelmistoon puoli vuotta aiemmin, kun autoin tuttua kauneushoitolayrittäjää nettiajanvarauksen ja modernimman kassan etsinnässä. Se oli ihastusta ensisilmäyksellä – ohjelmisto joka tuntui siltä, kun sen olisi itse tehnyt!

Koodaaminen ei tosin kuulu vahvuuksiini, mutta ohjelmistojen käyttötuesta, kouluttamisesta ja käyttöönottoprojekteista kilometrejä on takana reilun kymmenen vuoden ajalta, asiakaspalvelusta vielä pidemmältä, mm. kaupan ja kauneuden alalta. Olen pohjakoulutukseltani tietojenkäsittelyn tradenomi, kosmetologi ja lisäksi olen opiskellut tietojenkäsittelytieteitä yliopistolla.

Palasin tänä syksynä takaisin töihin perhevapaalta uuteen tehtävään asiakaspalvelutiimiämme luotsaamaan. Autan asiakkaitamme menestymään Tehdenin avulla ja tiimiläisiäni onnistumaan työssään. Koulutan ja tuen asiakkaitamme Tehdenin käytössä sekä vastaan asiakaspalvelumme kehittämisestä ja Tehdenin laskutuksesta.

Antoisinta työssäni ovat kohtaamiset asiakkaiden kanssa, kun voin auttaa ratkaisemaan akuutin ongelman tai asiakas oivaltaa uuden tavan ottaa ilon irti Tehdenistä. Hauskinta työpäivissä on mahtava työporukkamme, jonka hyväntuulisuus varmasti välittyy asiakkaillekin!

Vapaa-aikani täyttyy perhe-elämästä pienen pojan äitinä. Olen myös aktiivinen verkostoituja ja innokas illanistujaisten järjestäjä. Olen mukana myös yhdistystoiminnassa pyörittäen Mothers in Business MiB ry:n Turun paikallisjaostoa.

 

Järjestelmäasiantuntija Emil

Aloitin Tehdenillä kehityksen puolella, jolloin keskityin lähinnä kassajärjestelmän kehittämiseen sekä maksupäätteiden integrointiin. Alusta lähtien olen toiminut myös ns. DBA:na, eli pidän taustalla pyörivää tietokantaa kunnossa. Siksi myös minä vastailen useasti jos kyseessä on dataan liittyvä ongelma.

Hiljalleen olen siirtynyt pois varsinaisesta kehitystyöstä ja toimin nykyään järjestelmäasiantuntijana. Keskityn teknisten ongelmien selvitykseen ja toimin asiakaspalvelun teknisenä jatkeena. En ole kuitenkaan jättänyt koodausta täysin, vaan ahertelen vielä oheislaitteiden parissa, jotta Tehdenin kanssa voi jatkossakin käyttää mm. maksupäätteitä ja NFC-tunnisteita.

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.