Kesätyö/harjoittelu ohjelmistokehityksessä

Tehden Oy | API-rajapinta

Turussa tarjolla harjoittelu/kesätyöpaikka Full Stack Developer -henkiselle opiskelijalle.

Tehden Oy on vajaa 50 henkeä työllistävä vakavarainen ja kasvava suomalainen ohjelmistoyritys. Asiakkaisiimme kuuluu yli 700 suomalaista kaupan-, liikunnan- ja palvelualan yritystä, mukaan lukien Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Päätuotteemme on pilvipalveluna toimiva Tehden ERP toiminnanohjausjärjestelmä. Asiakkaamme käyttävät ohjelmistoa liiketoimintansa ydintoimintoihin, kuten esimerkiksi kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, ostotilauksiin, myyntitilauksiin ja laskutukseen. Ohjelmistomme ovat kokonaan Suomessa kehitettyjä oman henkilöstömme toimesta.

Haemme Turkuun kesäksi 2022 ohjelmistokehitykseen opiskelijaa harjoittelun ja kesätyön merkeissä. Tehtävässä tulet yhdessä muun tiimin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan uutta toiminnallisuutta, tekemään pieniä parannuksia käyttöliittymään sekä korjaamaan bugeja. Työ sisältää SQL-kutsuja, back-endia, rajapintoja sekä käyttöliittymiä. Tukenasi toimii esimies, tiiminvetäjä, projektipäällikkö, UX/UI asiantuntijat sekä mainio joukko muita kehittäjiä.

Käyttämiämme tekniikoita:

  • Muutamia käyttämiämme ohjelmointikieliä: PHP, Python, TypeScript, JavaScript, CSS, HTML5

  • Sovelluskehykset: Vue, CodeIgniter

  • Tietokanta: PostgreSQL

  • Versionhallinta: Git

Toivomme sinulta korkeakouluopintojen lisäksi omaa ohjelmointiharrastusta sekä rakkautta ohjelmointia ja ongelmanratkaisua kohtaan. Palamme halusta kuulla lisää harrastusprojekteistasi: millaisia ongelmia olet niissä kohdannut ja miten olet ne ratkaissut?

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Turussa (Pitkämäenkatu 11). Voimme joustavasti suunnitella aloitushetken sinun tarpeidesi mukaisesti alkamaan esimerkiksi toukokuussa tai kesäkuun alussa. Tehtävässä vaaditaan erinomaista (C taso) kirjallista ja puhuttua suomen kielen taitoa sekä sujuvaa kirjallista englannin kielen taitoa.

Tehtävä on määräaikainen ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Jos kesätyöt rullaavat kivasti, voit mahdollisesti jatkaa porukassamme tuntitöitä opintojen ohella.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen!

Hakemuksen pääset lähettämään tästä linkistä – hae tehtävää viimeistään 2.2.2022. Liitä mukaan cv ja hakemus molemmat PDF-muodossa. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 🙂

Ajankohtaista

Sisällöntuottaja Tehdenin markkinointitiimiin

Haku tähän työtehtävään on päättynyt. Tällä hetkellä avoimet työpaikat näet tai avoimen hakemuksen pääset lähettämään täältä. Etsimme nyt markkinointitiimiimme perhevapaan sijaiseksi sisällöntuottajaa, joka ottaa haltuun

Otto - Tehdenin asiantuntija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Otto

Otto on toiminut Tehden-ohjelmiston asiantuntijana jo elokuusta 2022 asti. Millaista työ on ja mitä Otto puuhailee vapaa-ajallaan? Lue tästä lisää.

Aku Paananen Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Aku

Aku tuli Tehdenille kesätöihin vuonna 2022 ja vahva näyttö osaamisesta poiki jatkoa uralle. Lue tästä, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja mikä Tehdenillä on parasta Akun mielestä.