Kesätyö/harjoittelu ohjelmistokehityksessä

Tehden Oy | API-rajapinta

Turussa tarjolla harjoittelu/kesätyöpaikka Full Stack Developer -henkiselle opiskelijalle.

Tehden Oy on vajaa 50 henkeä työllistävä vakavarainen ja kasvava suomalainen ohjelmistoyritys. Asiakkaisiimme kuuluu yli 700 suomalaista kaupan-, liikunnan- ja palvelualan yritystä, mukaan lukien Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Päätuotteemme on pilvipalveluna toimiva Tehden ERP toiminnanohjausjärjestelmä. Asiakkaamme käyttävät ohjelmistoa liiketoimintansa ydintoimintoihin, kuten esimerkiksi kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, ostotilauksiin, myyntitilauksiin ja laskutukseen. Ohjelmistomme ovat kokonaan Suomessa kehitettyjä oman henkilöstömme toimesta.

Haemme Turkuun kesäksi 2022 ohjelmistokehitykseen opiskelijaa harjoittelun ja kesätyön merkeissä. Tehtävässä tulet yhdessä muun tiimin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan uutta toiminnallisuutta, tekemään pieniä parannuksia käyttöliittymään sekä korjaamaan bugeja. Työ sisältää SQL-kutsuja, back-endia, rajapintoja sekä käyttöliittymiä. Tukenasi toimii esimies, tiiminvetäjä, projektipäällikkö, UX/UI asiantuntijat sekä mainio joukko muita kehittäjiä.

Käyttämiämme tekniikoita:

  • Muutamia käyttämiämme ohjelmointikieliä: PHP, Python, TypeScript, JavaScript, CSS, HTML5

  • Sovelluskehykset: Vue, CodeIgniter

  • Tietokanta: PostgreSQL

  • Versionhallinta: Git

Toivomme sinulta korkeakouluopintojen lisäksi omaa ohjelmointiharrastusta sekä rakkautta ohjelmointia ja ongelmanratkaisua kohtaan. Palamme halusta kuulla lisää harrastusprojekteistasi: millaisia ongelmia olet niissä kohdannut ja miten olet ne ratkaissut?

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Turussa (Pitkämäenkatu 11). Voimme joustavasti suunnitella aloitushetken sinun tarpeidesi mukaisesti alkamaan esimerkiksi toukokuussa tai kesäkuun alussa. Tehtävässä vaaditaan erinomaista (C taso) kirjallista ja puhuttua suomen kielen taitoa sekä sujuvaa kirjallista englannin kielen taitoa.

Tehtävä on määräaikainen ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Jos kesätyöt rullaavat kivasti, voit mahdollisesti jatkaa porukassamme tuntitöitä opintojen ohella.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen!

Hakemuksen pääset lähettämään tästä linkistä – hae tehtävää viimeistään 2.2.2022. Liitä mukaan cv ja hakemus molemmat PDF-muodossa. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 🙂

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.