Muista nämä kun aloitat Avoinna24 -ajanvarausjärjestelmän käytön

Muista nämä kun aloitat Avoinna24 -ajanvarausjärjestelmän käytön

Onnea, olet tehnyt oikean valinnan ottaessasi yrityksellesi käyttöön Tehdenin Avoinna24 -ajanvarausjärjestelmän!

Ennen nettiajanvarauksen käyttöönottoa on kuitenkin muutama seikka, jotka sinun tulee ottaa huomioon, jotta saat täyden hyödyn irti uudesta järjestelmästäsi!

Tähän blogitekstiin olemmekin keränneet sinulle napakan muistilistan, josta voit helposti kohta kohdalta tarkistaa, että kaikki oleellinen on valmiina ennen kuin alat vastaanottamaan varauksia asiakkailtasi Avoinna24:n kautta.

Luo palveluntarjoajat

Mikäli yrityksessä on useampia työntekijöitä, joilta palveluaikoja voi varata järjestelmän kautta, luo jokaiselle palveluntarjoajalle (esimerkiksi hieroja, kampaaja tai PT) oma käyttäjätunnus Tehdenin käyttäjähallinnassa. 

Muista määrittää käyttäjä Kalenterikäyttäjäksi, jotta käyttäjältä voidaan jatkossa varata aikoja palvelussa. Palveluntarjoajat tulevat näkyviin varaussivullenne pudotusvalikkoon niiden palvelujen kohdalla, joille nämä käyttäjät on määritetty.

Luo palvelut

Mitä palveluita yrityksesi tarjoaa? Lisää jokainen palvelu erikseen järjestelmään. Nimeä palvelut mahdollisimman tarkasti, jotta asiakas tunnistaa palvelun helposti jo pelkän nimen perusteella. Voit määrittää palvelulle myös muita tietoja kuten hinnan ja palvelun keston, sekä kuvauksen jossa voit kertoa lisätietoja tarjoamastanne palvelusta. 

Palveluille on mahdollista määrittää myös lisäpalveluita, joita asiakas voi varausta tehdessään valita alkuperäisen palvelun lisäksi.

Päivitä ajanvarauskalenteri

Jotta asiakas voi varata palveluaikoja Avoinna24:n kautta, tulee ajanvarauskalenteri olla ajan tasalla Tehdenissä. 

Lisää palveluajat ajanvarauskalenteriin kunkin palveluntarjoajan osalta. Pidä huolta, että ajanvarauskalenteri on aina ajan tasalla ja vapaita aikoja varattavissa. Mikäli palveluaikasi ovat säännölliset, voit määrittää kalenteriin aikataulun joka on voimassa useamman viikon tai jopa vuoden ajan.

Tarkista yrityksesi tiedot

Pidä huolta, että yrityksesi perustiedot ovat kunnossa. Avoinna24-ajanvarauksessa asiakkaille näkyy yrityksen markkinointinimi, mikäli se on aktivoitu Tehdenin Yritysasetukset-osiossa. 

Tarkista ajanvarauksen asetukset

Ajanvarauksen asetuksissa pystyt määrittelemään nettiajanvaraukselle erilaisia asetuksia. Asetuksissa voit myös testata eri asetusten vaikutusta yrityksesi ajanvarausnäkymään ennen kuin tallennat lopulliset asetukset.

Asetuksissa voit määrittää muun muassa varausten ja peruutusten aikarajoja sekä palveluntarjoajien asetuksia.

Ota sähköpostimuistutukset käyttöön

Sähköpostimuistutus on mahdollista ottaa käyttöön kaikille ajanvarauksille tai halutessa vain myös tapauskohtaisesti yksittäisiin varauksiin. Sähköpostimuistutukset otetaan käyttöön Yritysasetusten Viestiasetukset-osiosta.

Varauksen yhteydessä asiakkaalle lähetetään sähköpostilla varausvahvistus ja tämän lisäksi on mahdollista määrittää myös muistutus varauksesta esimerkiksi vuorokautta ennen varatun palvelun alkamisaikaa.

Hio yrityksen esittely kuntoon ja julkaise Avoinna24-ajanvaraus!

Yrityksen esittelysivu luodaan ja muokataan Tehdenissä.

Lataa yrityksesi brändin mukainen kuva esittelysivulle ja lisää esittelyteksti, jossa tuot esille mitä palveluja tarjoatte ja mitä tuotteita myytte.

Lisää toimiala, jotta yrityksesi löytyy Avoinna24:n toimialahausta. Lisää hakusivulle myös kuva, joka voi olla esimerkiksi yrityksesi logo tai muu kuva, josta asiakkaat tunnistavat yrityksesi, kun hakevat palveluita toimialojen perusteella.

Hienoa! Kaikki on nyt valmista ja varaussivusi on nyt valmiina julkaistavaksi Avoinna24-nettiajanvarauspalvelussa!

Jäikö jokin asia vielä mietityttämään?

Katso tästä opastusvideomme ajanvarausjärjestelmän käyttöönotosta! 

Etkö ole vielä asiakkaamme? Tilaa koekäyttötunnukset ja tutustu Tehdeniin kuukauden ajan täysin maksutta ja ilman sitoutumispakkoa. Koejakso ei jatku automaattisesti maksullisena.

Kokeile Tehdeniä 30 päivää maksutta - Tilaa koekäyttötunnukset

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

integraatio

Integraatiot tutuksi

Integraatio tarkoittaa erilaisten järjestelmien yhdistämistä toisiinsa niin, että järjestelmät lähettävät ja vastaanottavat tietoa toisilleen automaattisesti ja virheettömästi.  Integraatio voi olla yksisuuntaista tai kaksisuuntaista. Yksisuuntaisessa integraatiossa