Tervetuloa Tehdeniläiseksi Ville

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Ville
Lue minkälainen tyyppi on asiakaspalveluvelho-työpaikkailmoituksen kautta Tehdenille tullut Ville ja miten robotti liittyy hänen tulevaisuuteensa.

Kerro hieman itsestäsi.

Olen piikkiöläinen kahden pienen lapsen isä. Olen maailmaa rauhallisesti tutkaileva, kaikenlaisista asioista innostuva nuori mies. Vapaa-aika kuluu lasten kanssa touhutessa.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Olen ollut seitsemisen vuotta Nokia / Microsoft -ympäristössä erilaisissa mikrotukitehtävissä. Sitä ennen työhistoriaani väritti sekalainen sarja kaikenlaisia it-alan töitä erilaisissa ympäristöissä.

Miten sinusta tuli Tehdeniläinen?

Huomasin vastustamattomasti nimetyn työpaikkailmoituksen Tehdenillä ja päätin hakea paikkaa siltä istumalta. Muutama rento mutta yllätyksellinen kierros työhaastatteluita antoi ymmärtää, että mukava työpaikka on kyseessä.

Mitä työsi ohjelmistoasiantuntijana pitää sisällään?

Työni on asiakastukityötä melkoisen laajalla skaalalla erilaisia tehtäviä. Omat tehtävät painottuvat teknisempään puoleen Tehdeniä (laiteasennukset jne.)

Minkälaisia onnistumisia ja haasteita työpäiviisi on kuulunut?

Työni luonne on aika pitkälti erilaisten ongelmien ratkomista. Mitä suuremman ja mutkikaamman asian saa ratkottua niin, että myös asiakkaalle jää hyvä mieli, sitä suurempi onnistumisen tunne jää työpäivästä.

Mitä aiot tehdä tulevaisuudessa? Entä isona?

Nykyhetki on sen verran hektinen, että ei oikein ehdi miettiä tulevaisuutta. Vaurautta ja terveyttä tietysti toivon kaikille. Isona aion rakentaa robotin.

Jos olisit työyhteisössä jokin mauste, mikä olisit?

Olisin curryjauhe. Se on mauste, jota voi laittaa melkein mihin vain. Melko yllättäviinkin paikkoihin. Curry on äkkiseltään aika lempeä mauste, mutta saattaa välillä yllättää tulisuudellakin 😉

Ajankohtaista

Tehdenin asiakaspalvelutiimi.

Asiakasneuvoja softatalon asiakaspalveluun

Saako asiakaspalvelutyö ja pulmatilanteiden ratkaiseminen sinut syttymään? Onko sinulla kokemusta työskentelystä ohjelmistotuessa ja teknisessä tuessa? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista asiakasneuvojaa tukemaan asiakkaitamme

Henkilöstöasiantuntija

Tehdenin ihana, asiantunteva ja kehittyvä porukka etsii henkilöstöasiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi. Oletko sinä osaaja, joka nauttii saadessaan tehdä HR-työtä koko paletin kirjolla? Voit olla vasta urasi