Tervetuloa tehdeniläiseksi Otto

Otto - Tehdenin asiantuntija.
Otto on toiminut Tehden-ohjelmiston asiantuntijana jo elokuusta 2022 asti. Millaista työ on ja mitä Otto puuhailee vapaa-ajallaan? Lue tästä lisää.

Kuka olet?

Otto Aro, juuri kasarin puolella syntynyt tradenomi. Alkujaan paimiolainen, sittemmin lietolaistunut. Tehdenillä ollut töissä asiantuntijana nyt vuoden 2022 elokuusta alkaen. Vapaa-aika menee hyvin paljon autourheilun parissa, pääosin ralliautoilun. Parhaillaan rakennan itselleni uutta ralliautoa. Alempana kuva tuotoksestani.
 

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Pääosin kaupanalan töitä, ihan rivimyyjästä tavaratalossa aloittaen ja viimeisimpänä ostajana tukkukaupassa. Siinä sivussa pyörittänyt omaa pientä yritystä, joka on pääosin keskittynyt erilaisiin IT-hommiin.
 

Miten päädyit Tehdenille?

Sain yhteydenoton headhunterilta ja jäin pohtimaan, että mitenköhän siihen reagoisi. Tuumasin, että aika voisi olla vaihtaa työpaikkaa ja tarjottu työ vaikutti kiinnostavalta, vaikkei tavallaan ollut mitään sellaista, mitä olisin aiemmin tehnyt. Siitä alkoi sitten prosessi, jonka lopputulemana päädyin vaihtamaan Tehdenille.
 

Mitä työsi pitää sisällään?

Työnkuvani on erittäin laaja, mutta päätehtäväni on tukea myyjiä asiantuntijana. Käytännön tasolla pyrin sovittamaan asiakkaan tarpeet meidän ohjelmistoon ja miettimään, miten asiakkaamme saisi meidän ohjelmaamme parhaiten hyödynnettyä. 
 

Miten työsi on lähtenyt liikkeelle?

Oikein loistavasti, Tehdenillä on mukava ilmapiiri ja tänne on ollut helppo tulla sisään. Ohjelmisto tulee päivä päivältä tutummaksi ja olen päässyt tutustumaan ohjelmiston kaikkiin pieniinkin ominaisuuksiin.
 

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Eipä sillä juuri väliä ole, ja kuulemma se on kyllä huomattu 😀 (toim. huom. Otolta löytyy vastaus lähes kaikkeen, mistä ikinä keksitäänkin jutella.)
 

Mikä ominaisuutesi tekee sinusta hyvän työssäsi? 

Hahmotan kokonaisuuksia hyvin, joten pystyn helposti miettimään, mitä tehdään minkäkin vuoksi. Tunnun myös nopeasti oppivan uutta, kun kyse on IT-järjestelmistä.
Otto - Tehden-ohjelmiston asiantuntija.

Ajankohtaista

Sisällöntuottaja Tehdenin markkinointitiimiin

Haku tähän työtehtävään on päättynyt. Tällä hetkellä avoimet työpaikat näet tai avoimen hakemuksen pääset lähettämään täältä. Etsimme nyt markkinointitiimiimme perhevapaan sijaiseksi sisällöntuottajaa, joka ottaa haltuun

Aku Paananen Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Aku

Aku tuli Tehdenille kesätöihin vuonna 2022 ja vahva näyttö osaamisesta poiki jatkoa uralle. Lue tästä, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja mikä Tehdenillä on parasta Akun mielestä.