Sisällöntuottaja Tehdenin markkinointitiimiin

Haku tähän työtehtävään on päättynyt. Tällä hetkellä avoimet työpaikat näet tai avoimen hakemuksen pääset lähettämään täältä.

Etsimme nyt markkinointitiimiimme perhevapaan sijaiseksi sisällöntuottajaa, joka ottaa haltuun Tehdenin somen, sekä tuottaa timanttisia sisältöjä markkinointikanaviimme.

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty ”Suomen vahvimmat” ja Kauppalehden ”Menestyjät 2021” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Tehtävässäsi sisällöntuottajana tuotat kohderyhmiämme kiinnostavia ja heidän tarpeitaan palvelevia sisältöjä someen ja verkkosivuille. Sosiaalisen median julkaisujen suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi pääset tuottamaan sisältöjä myös esimerkiksi blogiin ja sähköpostikampanjoihin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä markkinointitiimin, myynnin sekä muiden sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Tehtävää saat hoitaa itsenäisesti ja omalla tyylilläsi – persoonasi saa siis näkyä tuottamissasi sisällöissä. 

Perehdytämme sinut tehtävään, mutta toivoisimme sinulla olevan kokemusta sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta, sekä Canva-työkalun käytöstä. Ymmärrät, kuinka markkinointiviestinnällä luodaan lisäarvoa asiakkaille ja osaat kirjoittaa kiinnostavasti ja sujuvasti. HubSpotin ja Adobe -ohjelmistojen (InDesign, Illustrator ja PhotoShop) tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme myös ettet pelkää verkostoitumista ja esiinnyt mielelläsi tarvittaessa myös kameran toisella puolella. Kerrothan meille myös mikäli olet kirjoittanut blogia tai tuottanut muita sisältöjä – näemme mielellämme töitäsi!

Työssä onnistuaksesi tarvitset visuaalista ymmärrystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvaa työotetta. Olet idearikas ja somen moniulotteinen maailma on sinulle tuttu – ja olet innokas oppimaan siitä myös lisää. Seuraat mielelläsi trendejä ja analytiikkaa, etkä pelkää kokeilla uusia asioita. Voit olla esimerkiksi opiskelija tai vastavalmistunut, tai etsit mahdollisesti kokonaan uusia tuulia uudella alalla. 

Esihenkilönäsi toimii markkinointipäällikkömme Noora ja sen lisäksi tukenasi on koko 50-henkinen tehdeniläisten porukka. Lähimmät työkaverisi ovat markkinointitiimin lisäksi viestintäsuunnittelijamme sekä myyntitiimimme. Työpisteesi on Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etänä. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen. 

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.8.2024 asti. Palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit soittaa tai laittaa viestiä Tuijalle (henkilöasiantuntija Tuija Luukkonen): 050 406 9608 tai tuija.luukkonen@tehden.com tai Nooralle (markkinointipäällikkö Noora Heikkilä): keskiviikkona klo 9-10 ja klo 14-15 välillä 040 148 8431 tai noora.heikkila@tehden.com.

Hakemuksen pääset lähettämään täältähae tehtävää viimeistään 31.8.2023. Liitä mukaan hakemus ja cv palkkatoiveineen joko perinteisen paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”