Sisällöntuottaja Tehdenin markkinointitiimiin

Haku tähän työtehtävään on päättynyt. Tällä hetkellä avoimet työpaikat näet tai avoimen hakemuksen pääset lähettämään täältä.

Etsimme nyt markkinointitiimiimme perhevapaan sijaiseksi sisällöntuottajaa, joka ottaa haltuun Tehdenin somen, sekä tuottaa timanttisia sisältöjä markkinointikanaviimme.

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty ”Suomen vahvimmat” ja Kauppalehden ”Menestyjät 2021” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Tehtävässäsi sisällöntuottajana tuotat kohderyhmiämme kiinnostavia ja heidän tarpeitaan palvelevia sisältöjä someen ja verkkosivuille. Sosiaalisen median julkaisujen suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi pääset tuottamaan sisältöjä myös esimerkiksi blogiin ja sähköpostikampanjoihin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä markkinointitiimin, myynnin sekä muiden sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Tehtävää saat hoitaa itsenäisesti ja omalla tyylilläsi – persoonasi saa siis näkyä tuottamissasi sisällöissä. 

Perehdytämme sinut tehtävään, mutta toivoisimme sinulla olevan kokemusta sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta, sekä Canva-työkalun käytöstä. Ymmärrät, kuinka markkinointiviestinnällä luodaan lisäarvoa asiakkaille ja osaat kirjoittaa kiinnostavasti ja sujuvasti. HubSpotin ja Adobe -ohjelmistojen (InDesign, Illustrator ja PhotoShop) tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme myös ettet pelkää verkostoitumista ja esiinnyt mielelläsi tarvittaessa myös kameran toisella puolella. Kerrothan meille myös mikäli olet kirjoittanut blogia tai tuottanut muita sisältöjä – näemme mielellämme töitäsi!

Työssä onnistuaksesi tarvitset visuaalista ymmärrystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvaa työotetta. Olet idearikas ja somen moniulotteinen maailma on sinulle tuttu – ja olet innokas oppimaan siitä myös lisää. Seuraat mielelläsi trendejä ja analytiikkaa, etkä pelkää kokeilla uusia asioita. Voit olla esimerkiksi opiskelija tai vastavalmistunut, tai etsit mahdollisesti kokonaan uusia tuulia uudella alalla. 

Esihenkilönäsi toimii markkinointipäällikkömme Noora ja sen lisäksi tukenasi on koko 50-henkinen tehdeniläisten porukka. Lähimmät työkaverisi ovat markkinointitiimin lisäksi viestintäsuunnittelijamme sekä myyntitiimimme. Työpisteesi on Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etänä. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen. 

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.8.2024 asti. Palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit soittaa tai laittaa viestiä Tuijalle (henkilöasiantuntija Tuija Luukkonen): 050 406 9608 tai tuija.luukkonen@tehden.com tai Nooralle (markkinointipäällikkö Noora Heikkilä): keskiviikkona klo 9-10 ja klo 14-15 välillä 040 148 8431 tai noora.heikkila@tehden.com.

Hakemuksen pääset lähettämään täältähae tehtävää viimeistään 31.8.2023. Liitä mukaan hakemus ja cv palkkatoiveineen joko perinteisen paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Ajankohtaista

Otto - Tehdenin asiantuntija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Otto

Otto on toiminut Tehden-ohjelmiston asiantuntijana jo elokuusta 2022 asti. Millaista työ on ja mitä Otto puuhailee vapaa-ajallaan? Lue tästä lisää.

Aku Paananen Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Aku

Aku tuli Tehdenille kesätöihin vuonna 2022 ja vahva näyttö osaamisesta poiki jatkoa uralle. Lue tästä, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja mikä Tehdenillä on parasta Akun mielestä.