Kolme keskeistä huomiota tilitoimistopäivillä

Tilitoimistopäivä 2022 Tehden Oy:n myynti.
Useamman virtuaalitapahtumissa vietetyn vuoden jälkeen hybridinä järjestetyt tilitoimistopäivät olivat sekä iloinen paluu vanhaan että toisaalta monenlaista uutta.

Ensi vuonna 20 vuotta täyttävät tilitoimistopäivät kokoavat yhteen taloushallinnon ammattilaisia ja alan viimeisintä tuotekehitystä. Tehdenin pisteellä päivystäneet Mikamme Kangasoja ja Karapuu raportoivat ilahduttavan suuresta kävijämäärästä, yhteensä 1 300 kävijää paikan päällä ja virtuaalipuolella.

Hyvä kirjanpitäjä pitää asiakkaansa puolia

Tapahtumassa oli mukavasti kuhinaa ja hyviä keskusteluja, ja vahvistusta sai myös vanha totuus siitä, että hyvä kirjanpitäjä on yrittäjälle lyömätön kumppani. Useissa kirjanpitäjien ja tilitoimistoyrittäjien kanssa käydyissä keskusteluissa kävi ilmi, että paikalla oltiin nimenomaan kriittisellä silmällä selvittämässä, millä ratkaisuilla asiakkaiden arkea voisi aidosti helpottaa.

Jos ratkaisulla saadaan poistettua manuaalisesta työstä ja inhimillisestä unohtelusta johtuvia kirjanpitäjän arkea rassaavia toistuvia hidasteita, aina vain parempi. Asiakkaistaan huolehtivat kirjanpitäjät kampaavat myös tarjotut lisäpalvelut huolellisesti läpi ja varmistavat, että ne todella tarjoavat lisäarvoa. Ja kirjanpitäjien mielipiteitä ja neuvoja kyllä kuunnellaan yrityksissä tarkalla korvalla!

Tehdenin myynti tilitoimistopäivillä.

Tilitoimistojen asiakkaiden haaveissa siintää - automatiikka

Entäpä mikä oli tilitoimistopäivillä käytyjen keskusteluiden perusteella suurin arjen helpottamiseen liittyvä haave, joka tilitoimistojen asiakkaiden silmissä siintää? Se vaikuttaisi olevan täysin automatisoitu maailma, tai no vähintäänkin entistä huomattavasti pidemmälle automatisoitu ostolaskujen ostotilauksiin vertaaminen, tarkistaminen ja hyväksyntä.

Olikin ilo huomata, että Tehden on aidosti tärkeä palanen matkalla kohti tämän haaveen toteutumista – Tehdenin ostojen automatisoinnin työkalut yhdessä Tehdenin ja taloushallinnon järjestelmän välisen integraation kanssa käytännössä vievätkin jo perille. Osa tätä kokonaisuutta on toki myös viimeiseen asti hiottu varastonhallinta, joka on tunnetusti sekin Tehdenin vahvuuksia.

Tarpeen ja hyödyn tunnistaminen monimuotoisessa liiketoiminnassa

Kolmas nostamisen arvoinen huomio liittyy ratkaisun ja tarpeen kohtaamiseen. Asiakkaansa liiketoiminnan syvällisestikin tunteva kirjanpitäjä ei aina välttämättä heti tunnista niitä prosesseja, joissa markkinoilla oleva ratkaisu voisi asiakasta auttaa. Tämä on tietysti päivänselvä juttu – harvassa on se yritys, jonka toiminta, vahvuudet ja tarpeet osuisivat johonkin selkeään sabluunaan. Ohjelmiston asiantuntijan kanssa keskustellessa saattaa kuitenkin nopeastikin valjeta, että itse asiassa kyllähän tämä saattaisi toimia meidän asiakkaille.

Loppukaneettina siis: kun kokonaisuutta eri kantilta tarkastelevat asiantuntijat lyövät viisaat päänsä yhteen, tilitoimiston asiakkaat ovat hyvissä käsissä.

Haluaisitko lukea tarkemmin, millaista hyötyä tilitoimisto voi saada Tehdenin käytöstä? Lataa tästä alta oppaamme tilitoimistoille.

Lataa maksuton Opas tilitoimistoille ja lue miten tilitoimistot voivat hyötyä Tehden -ohjelmistosta

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.