Asiakasneuvoja softatalon asiakaspalveluun

Tehdenin asiakaspalvelutiimi.

Saako asiakaspalvelutyö ja pulmatilanteiden ratkaiseminen sinut syttymään? Onko sinulla kokemusta työskentelystä ohjelmistotuessa ja teknisessä tuessa? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista asiakasneuvojaa tukemaan asiakkaitamme Tehden-järjestelmän ja siihen liittyvän laitteiston käytössä.

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty ”Suomen vahvimmat” ja Kauppalehden ”Menestyjät 2021” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Tehtävä pitää sisällään asiakkaiden tukemista ja monipuolista ongelmanratkaisua:

  • Ratkot yhdessä asiakkaiden kanssa heille eteen tulevia tilanteita Tehden-järjestelmän käytössä sekä erityisesti järjestelmään liittyvän laitteiston kanssa eli esimerkiksi maksupäätteiden ja muiden oheislaitteiden käytössä.
  • Autat asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti onnistumaan Tehdenin hyödyntämisessä parhaalla mahdollisella tavalla heidän liiketoiminnassa.
  • Pidät yhteyttä asiakkaisiin puhelimitse ja tiketöintijärjestelmää hyödyntäen sekä etäyhteyden avulla.
  • Asiakastuen lisäksi tuet muuta organisaatiotamme sisäisesti työasemien osalta sekä toimit asiakaspalvelun tiketöintijärjestelmän pääkäyttäjänä.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset loistamaan asiakaspalvelullisilla taidoillasi sekä hyödyntämään ja kehittämään teknistä ja ohjelmisto-osaamistasi. Windowsin ja Mac-maailman perusperiaatteet ovat hallussasi ja hahmotat, miten oheislaitteet kytkeytyvät tietojärjestelmiin, myös Linux-ympäristöt on sinulle tuttuja.

Sinulla on kokemusta laitteiden ja niihin liittyvien ohjelmistojen asennuksista (esim. tulostimet) sekä omaat myös perustiedot lähiverkkojen hallinnoimisesta. Etsit näppärästi tietoa eri lähteistä ja kommunikoit sujuvasti erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa suomen kielellä. Satunnaisissa tilanteissa pärjäät myös englannilla. Keskustelet luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa, niin ohjelmiston käyttäjien kuin asiakkaan liiketoimintajohdon ja it-tuenkin kanssa, ja haet aktiivisesti asiakkaan akuuttia tilannetta helpottavaa ratkaisua.

Sovit erinomaisesti porukkaamme, jos erilaiset asiakastukitilanteet ohjelmistotalon tuotteen parissa saavat sinut innostumaan ja työotteeltasi olet joustava tiimipeluri. Toivomme, että sinulla on paloa ja sopivaa asennetta asiakasrajapinnassa työskentelyyn sekä kiinnostus ohjelmistomaailmaa kohtaan.

Pohjakoulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupan, liiketalouden ja/tai tietojenkäsittelyn alalta. Toivomme myös kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta tai vastaavanlaisesta tukityöstä sekä tuntemusta yritysten liiketoiminnasta ja/tai ohjelmistoalasta.

Sinua tukee tehtävässäsi asiakaspalvelutiimi, johon kuulut, sekä tietysti koko noin 50-henkinen tehdeniläisten porukka. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja opastuksen kokeneemmilta tehdeniläisiltä. Työpisteesi sijaitsee Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan työviikosta voit halutessasi tehdä kotitoimistosta käsin. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen. 

Tehtävän palkkaus ja työn aloitusajankohta määräytyvät sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit olla yhteydessä asiakaspalvelupäällikköömme Tanja Nymaniin. Hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta tanja.nyman@tehden.com tai puhelimitse soittoaikoina ke 4.1. klo 10-11, ke 11.1. klo 13-14 tai ma 16.1. klo 14-15 numerosta 040 565 5500.

Hakemuksen pääset lähettämään täältä – hae tehtävää viimeistään 18.1.2023. Liitä mukaan cv ja hakemus, joko perinteisessä kirjoitetussa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Haastattelut voimme aloittaa jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.